Přijmout dárek, nebo odmítnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
26.5.16 11:23

@terinka4444 Presne tak. Nedokaze respektovat to, ze matka jsem ja, nikoliv ona. Vsechno delam spatne a ona by to udelala lip. Nechape, ze kdyz ja a manzel rozhodneme, ze neco nejak bude, ona nemuze prijit a delat si to po svem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
26.5.16 11:24
@bublinek píše:
Já si myslím, že to je to, že když matka stanoví pravidla a tchýně nebo někdo je nerespektuje.

Ono stanovit pravidla dospělému člověku, které jsou jako pro malé dítě, je pro toho dospělého dost ponižující.
A jak tady ta nevychovaná uživatelka podotkla, dítěti je fakt jedno, co na sobě má. Takže stanovovat, jaký může a nemůže mít dítě potisk atd. je notně přes čáru toho, co je vůbec slušné stanovovat.
Je vrchol nevychovanosti diktovat toto dospělému. Tudíž první osobou, která projevila naprostý nerespekt k dospělé osobě a rodiči, je sama uživatelka. Tudíž sklízí, co zasela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.5.16 11:27

@Sany80s Asi se rozchazime v tom, o cem muze a nemuze matka rozhodovat. Ja si myslin, ze mam plne pravo urcovat, co bude syn nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.5.16 11:30

@myskalucka Naprostý, naprostý souhlas…Slova JÁ jsem matka nejsou podle mne moc vhodná…jiné tchýně / babičky třeba vůbec nejeví zájem, tak si myslím, že trocha vděku, byť za tričko s čímkoliv by bylo na místě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.5.16 11:31

@lenorecka Já si myslím, že řešíš zbytečnosti, tedy hlavně ohledně oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.5.16 11:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
26.5.16 11:34

Ty jo…no, zakladatelko, podle meho neni treba zakazovat, zakazy nic neresi. Naopak spis naucit dite respekt ke zbranim, k zivotu, ze na lidi se nemiri ani jako apod. Myslela jsem, ze jsi hystericka…ale druha zde kricici o nerespektu k ni jako matce…ufff…

Mne tchyne nerespektuje opravdu, neposloucha, kdyz rikam, ze syn nesmi citrusy, protoze ma pak velky ekzem apod. S oblecenim-taky nemam obrazky rada, nelibi se mi to. Tchyne nic jineho nekupuje…a nakupuje hodne. Pokazde se usmeju, ona oznami, ze vi, ze to nechci, ja prikyvnu, podekuju, ze je hodna, ze na kluky mysli. A doma to obleceni schovam do skrine a pak venuju sestrenkam, ktere nemaji penize a jsou za to stastne, ale sceny nedelam. Nemaji smysl a ztrapnovala bych jen sebe.Tak bych se zachovala i na oslave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.5.16 11:35
@lenorecka píše:
@Sany80s Asi se rozchazime v tom, o cem muze a nemuze matka rozhodovat. Ja si myslin, ze mam plne pravo urcovat, co bude syn nosit.

Máš, ale na druhou sranu to chce trochu velkorysosti a sociální inteligence. nejde o zdraví nebo život, ale o přiblblé triko.
Tak mu dej to triko ala malý fotbalista na doma, ať se za to nemusíš stydět před kamarádama, kluk to stejně v nejbližší době zasviní nějakou mrkví nebo brokolicí, případně s tím bude vytírat podlahu až poleze. Před tchýní můžeš říct, že to nosil, na zaprasení na doma to posloužilo dobře. A ty ušetříš jedno pěkné triko na parádu. Vlk se nažere, koza zůstane celá a třeba ještě tchýni dojde, že by možný bylo lepší zkusit se ti s dárky lépe trefit do vkusu a v něčem tě poslechnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
26.5.16 11:35

Nesmí mít ani pistolku na vodu 8o no pane jo, chudák kluk…
@lenorecka tebe bych taky za snachu nechtěla, díkybohu za dvě dcery :pankac:

• Citovat
  • Upravit
244
26.5.16 11:36

@Petrule78 To je ale prece uplbe nicnerikajici argument. Jini se nezajimaji vubec, bud vdecna, ze kupuje blbosti. Moje mama to bez problemu pochopila. Tata se svoji manzelkou taky. Manzelova babicka takztez. Jenom tchyne ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
26.5.16 11:37
@lenorecka píše:
@Sany80s Asi se rozchazime v tom, o cem muze a nemuze matka rozhodovat. Ja si myslin, ze mam plne pravo urcovat, co bude syn nosit.

Brzy uvidis…memu starsimu byly v lednu tri.Na nakupy ho brat nemuzu, protoze pokazde si vybere neco priserneho na sebe, kazde rano smlouva, co si muze a nemuze vzit, jake si nazuje boty…horsi nez holka.Ale porad si rikam, ze to ma po mamince a jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
26.5.16 11:38

Já nějak nechápu tu hysterii co se stalo, že tak vyšiluješ?
Já děckám vysvětlila k čemu zbraně jsou. Kdo je používá dobře a kdo špatně. Nevidím v tom problém.

Trička s autama mě pobavila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.5.16 11:39
@myskalucka píše:
@lenorecka : fakt doufám, že syn si jednou nepřivede domů někoho, jako jsi ty :zed:, to už fakt radsi at si najde chlapa. Jsi fakt nevděčná, buď ráda, že ti něco dá. Za pár měsíců tu budeš zakládat diskuzí, že tchyně ti už nic nekupuje a nemá zájem a já bych se jí vůbec nedivila. Docela by mě zajímalo, co by jsi teda pro svého syna chtěla kupovat?

a já po přečtení pár diskuzí poslední dobou, jsem velmi ráda, že i druhé bude holka a jen se je budu snažit abych je vychovala k toleranci a úctě ke druhým… Taky jsem měla tchyni která mi dávala věci co se mi nelíbily, poslala mi zatuchlé plyšáky po první vnučce, zdvořile jsem poděkovala z hromady jsem vybrala jednoho pěkného, všechno vyprala a toho jednoho jsem dala malý a zbytek poslala dál, nebo vyhodila, ale jako že bych jí to vracela by mě vživotě nenapadlo :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112

@lenorecka : ano, ty rozhodujes co dítěti obleces, ale je vrchol nevychovanosti diktovat, co má kdo koupit ( když se té zeptají, to je jiná ), ale když už ti něco z vlastní vůle koupi jako dárek, tak je to neslušné. A hlava mi nebere, co je špatného na antických pro kluka :think:, no pravda, panenka barbie na triku pro kluka je rozhodně lepší :oops:, lepší auto než Mimoň :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185

@lenorecka Je to tvůj život a tvé rodinné vztahy, naštěstí, ale zřejmě jsi zvyklá vystupovat jako generál a diktovat, protože nikdy nevíš, zda tvůj syn zrovna nebude chtít hrát fotbal, asi jako 99% dnešních kluků…škoda už to dále rozvíjet…měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí