Přijmout dárek, nebo odmítnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
26.5.16 09:30

@radkka Kdyz slusne vracim darky? Aha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.5.16 09:31
@lenorecka píše:
@radkka Kdyz slusne vracim darky? Aha. :)

Ty dárky nejsou pro tebe a dárky se nevrací, to je vrchol neslušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
26.5.16 09:31
@WaIl píše:
8o :roll: Oblečení s autíčky syn miluje nejvíc. :think: Ženský, vy fakt nejste normální. :D

@WaIl
moje řeč. Někdy se nestačím divit co jsou některé matky schopný vymyslet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.5.16 09:33
@lenorecka píše:
@WaIl
Myslim, ze pulrocnimu diteti je uplne fuk, co ma na sobe. Dulezite je to pro mee. A pokud to tchyne nedokaze pochopit, tak obleceni od ni proste nechcu.

No, tohle už mi přijde přehnané. Pokud bych do tojho dítě nechtěla oblékat, protože se mi to nelíbí, tak bych to prostě dítěti neoblíkala a až z toho oficiálně vyroste, tak bych to poslala dál.

@Mochomurka83 No ale u vás v rodině je asi obecně tolerance ke zbraním, když tam máte lidolovce. Na pip pif nepřijde dvouleťák sám od sebe, takže to prostě jen někde odkouká.
My lidolovce v rodině nemáme, myslivecké a vojenské akce nevyhledáváme a tříleťáka jsem teda ještě na nikoho byť jen symbolicky střílet neviděla. Což se samozřejmě asi změní s nástupem do školky. Nic to ovšem nemění na tom, že atrapy zbraní na hraní mít doma nebude, protože hrát si na zabíjení mě a manželovi jako dobrá hra prostě nepřijde.

Příspěvek upraven 26.05.16 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.5.16 09:34

@lenorecka A proč bys ty nemohla respektovat její přání a nechat ji koupit, co se líbí jí? A malému to obléct až pojede za babičkou. Je to jen tričko, není třeba si kvůli tomu dělat zle v rodině. Ale je to tvoje volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244

@Adelka951 Az bude moct vybirat sam, neni problem. Budu to respektovat. Ale ted si do toho od tchyne proste mluvit nenecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839

@lenorecka Darek je darek, to se proste nedela. I kdyby si to triko klukovi nikdy neoblikla vracet si to nemela v zadnem pripade. Uvedomujes si, jak si tchyni ranila? Je to naprosto neslusne a sobecke. Myslim si, ze tchyni obecne nemas rada…Nereknu, kdyby to stalo majlant, ale blbe triko…Tohle bych proste neudelala, zkazit neci radost, ale nekomu to zjevne prinasi poteseni…

Příspěvek upraven 26.05.16 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Taky jsem zbraně nikdy domů nechtěla…syn dostal od známých asi ve 3 letech takový blikající meč, nechala jsem mu ho, naštěstí se brzo rozbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.5.16 09:37

@Ignácie Obecne spolu s tchyni nevychazime, ma pocit, ze by mela syna vychovat za me… ale to je vedlejsi. Proste me stve, ze ji stokrat reknu, aby to prosim nekupovala, a ona po sto prve prijde s tim, ze koupila v sekaci super tricko s autem. Jak u blbych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
26.5.16 09:38
@Anonymní píše:
Dobré ráno. Řeším dilema-syn bude mít za chvilku narozeniny. A absolutně nepřipadá v úvahu aby dostal nějaké pistolky, zbraně, makety…prostě cokoliv co je útočné už jen z principu. Nesnáším to, nesnáším tyhle hračky, jsou úplně zbytečné a ponoukají děti k všelijakým kravinám. Do této skupiny počítám i pistolky na vodu(proč učit děti že na někoho střílet je prostě normální). Starší dcera má velmi špatné zkušenosti se zbraněmi, psychicky je na tom špatně. A teď-mojí straně rodiny jsem jednoduše vysvětlila jak se to má, jak se k tomu stavím a není problém, všichni chápou či tolerují. Problém je strana manželova…Nesneseme se, jednoduše, a předpokládám že nějaké moje prosby aby jsme doma toto neměli budou ignorovat. Když syn dostane od nich nějakou zbraň-mám poděkovat, nechat to být a pak hodit do popelnice-když už to syn uvidí? nebo rovnou vzít a vyhodit s tím že jsme jasně řekla že si to nepřeju? A oslava bude celá v kopru…Chci se připravit na varinatu že to nastane abych zachovala klidnou hlavu-jsem dost vzteklý člověk tak nějaký návod a příprava snad pomůže. nechci synovi zkazit oslavu…

Chápu tě. Taky bych si přála žít ve světě, kde nejsou žádné zbraně, války, ani násilí. Bohužel, realita je jiná.

Příspěvek upraven 22.03.19 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.5.16 09:40

@lauraka Mozna ranila, ale jak jinak ji to mam vysvetlit? Kupuje zasadne veci, o kterych reknu, ze je nechci. Vrazilabdo toho uz majlant a mne se vetsina vali ve skrini, protoze jsem to s usmevem prijimala. Kdyz nereagovala na moje prani, posledne jsem ji veci proste vratila. A ted jenom doufam, ze se umoudri a prestane vyhazovat penize za podobne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
26.5.16 09:45

@lenorecka Je mi jasné, že spolu nevycházíte dobře. Jinak bys neřešila takové prkotiny jako je potisk. Ono je fakt nejlepší udělat vstřícný krok-třeba zrovna přijmutím dárku a poděkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.5.16 09:49

@lenorecka Tak at jí to řekne chlap. Tchýně taky pořád kupoval miminu plyšáky, tak ji chlap navedl na hračky, o které dítě jevilo v zhledem k věku větší zájem.
Ale plyšáky jeposedlá stále, tudle na výletě mu zase jeden chtěla koupit jako suvenýr, tak to se mi jí podařilo rozmluvit - že když mu koupí raději zrzlinu, bude to stát míň peněz a dítě to víc ocení.

A taky se mi doma sešlo pár oblečků, které bych já osobně dítěti nekoupila/nedala. Ne kvůli barvě, ale kvůli nepraktičnosti - overálky přes hlavu, trička pro mimino, bílá chlupatá perelínka pro cca roční dítě, tuhá džínečková bílá budna nebo džínová sukně pro cca 8 měsíční dítě.
Co ještě šlo, tak děti měly jednou dvakrát na návštěvu k darovateli, aby měl radost. Zbytek neměli na sobě ani jednou, obdarovateli jsem samozřejm poděkovala, zaachala, jak je to roztomilé, ačkoliv jsem již v ten okamžik věděla, že se to neupotřebí a pošlu to až děti vyrostou dál nějaké mamince, co si děti ráda fintí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.5.16 09:50

@Ignácie Delala jsem to. A pak ji znovu rekla, aby uz dalsi takove obleceni nekupovala. Koupila ho zas. Uz vazne nevim, jak ji to vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.5.16 09:52
@lenorecka píše:
@Ignácie Obecne spolu s tchyni nevychazime, ma pocit, ze by mela syna vychovat za me… ale to je vedlejsi. Proste me stve, ze ji stokrat reknu, aby to prosim nekupovala, a ona po sto prve prijde s tim, ze koupila v sekaci super tricko s autem. Jak u blbych…

Myslím, že to je každému jasné, že s tchýní nevycházíš. :lol: Já s tou svojí taky zrovna ne, ale když něco koupí dětem na sebe, s radostí jim to obleču, když jedou k ní na návštěvu, babička má radost, a já aspon vím, že si tam nezničej a nezasmraděj jiné oblečení (tchýně není zrovna 2× pořádná). :nevim:… aby se vlk nažral, a koza zůstala celá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí