Příliš mokrá při styku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
10.11.20 09:07

Je to prednost, jen se s tim nauc pracovat. Stahovat svaly, vhodna poloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
10.11.20 09:11
@every.lee píše:
Je to prednost, jen se s tim nauc pracovat. Stahovat svaly, vhodna poloha…

Ono to fakt moc přednost není ani pro ženu, ani pro muže. Ani žena pak totiž nic necítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.20 10:38
@Josefuna píše: … tak začnou ty svaly stahovat a on si myslí, jak je spokojená, ale ono jaksi nic. Prý takto řada žen i podvádí.

V tvém věku bych nepřistupoval na kompromisy!!! Co se naučíš na začátku, tak si neseš celým životem - najdi si, nebo si půjč partnera, který tě dovede do extáze - přijď na to jak dosáhnout orgasmu při lízání, při onanii i při bušení… pak v tom budeš šťastná. Když se nebudeš teď na sebe soustředit a nedovolíš si užívat a experimentovat, pak už to nedoženeš - a hlavně nemysli na to, aby on byl spokojený = buď spokojená ty! My chlapy jsme jednodušší a přizpůsobíme se… věř mi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
10.11.20 10:39
@Je-li-to-4-you píše: … a nebo se budeš trochu soustředit na stahování… to ho začne vzrušovat a poznáš, že to na něj jde… a to vzruší i tebe a pak si to krásně prožijete spolu v jeden okamžik!!! : o ))) Tak to mám rád : o )

To se mi nikdy s nikým nepodařilo :nevim: A žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.20 10:52
@akavi píše:
To se mi nikdy s nikým nepodařilo :nevim: A žiju.

Ty jsi nikdy neměla orgasmus současně s partnerem?… proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
10.11.20 10:58
@Je-li-to-4-you píše:

Protože většina žen má problém ho dosáhnout i sama s partnerem natož současně s ním. Tak se tak blbě neptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
10.11.20 11:07
@Je-li-to-4-you píše:

Nejspíš špatná karma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
10.11.20 11:07
@Je-li-to-4-you píše:

Ještě jsi neslyšel o tom, jak spolehlivě poznat, že ženská předstírá orgasmus?
Když tvrdí, že ho má vždycky současně s Tebou. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5752
10.11.20 11:08
@aquarian píše:
Ještě jsi neslyšel o tom, jak spolehlivě poznat, že ženská předstírá orgasmus?
Když tvrdí, že ho má vždycky současně s Tebou. :lol:

Sakra. Ono už se o tom ví? Musím zvolit jinou strategii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.20 11:14
@Josefuna píše:
Protože většina žen má problém ho dosáhnout i sama s partnerem natož současně s ním. Tak se tak blbě neptej.
… sorry, myslel jsem, že jsem zkušenej… ani mě nenapadlo, že některá spí s chlapem co jí nedovede k orgasmu! Já to s každou určitě zvládl do společného vrcholu (neříkám při každém sexu).
Už s první partnerkou jsem dostal radu - lízáním se musí prostě udělat každá… tak jsme na tom pracovali… a nejdřív to byla dřina, pak to trvalo kratší a kratší dobu… ona se to naučila přijímat, uvolnit se a prožívat to a já zlepšil techniku… Od té doby nemám problém a často to jede se sledu: první její orgasmus lízáním, druhý s prstíky a další při zásunu. Podle mě je to jen o tom, jak je chlap pozornej a jak to ona chce prožít (tedy ztratit nad sebou kontrolu) - s věkem se to zhoršuje, protože v hlavě se ukotví myšlenka, že prostě „orgasmu nedosahuji“ = blbooost!!!
Trochu se těším na reakce - asi budete bombardovat, ale jsem o tom přesvědčený, že to jde. Když budeš chtít, můžeme to v reálu vyvrátit, ale raději potvrdit!!! - dám si s tebou tu práci a uvidíš! : o )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
10.11.20 11:19
@Je-li-to-4-you píše: … sorry, myslel jsem, že jsem zkušenej… ani mě nenapadlo, že některá spí s chlapem co jí nedovede k orgasmu! Já to s každou určitě zvládl do společného vrcholu (neříkám při každém sexu).
Už s první partnerkou jsem dostal radu - lízáním se musí prostě udělat každá… tak jsme na tom pracovali… a nejdřív to byla dřina, pak to trvalo kratší a kratší dobu… ona se to naučila přijímat, uvolnit se a prožívat to a já zlepšil techniku… Od té doby nemám problém a často to jede se sledu: první její orgasmus lízáním, druhý s prstíky a další při zásunu. Podle mě je to jen o tom, jak je chlap pozornej a jak to ona chce prožít (tedy ztratit nad sebou kontrolu) - s věkem se to zhoršuje, protože v hlavě se ukotví myšlenka, že prostě „orgasmu nedosahuji“ = blbooost!!!
Trochu se těším na reakce - asi budete bombardovat, ale jsem o tom přesvědčený, že to jde. Když budeš chtít, můžeme to v reálu vyvrátit, ale raději potvrdit!!! - dám si s tebou tu práci a uvidíš! : o )

Já zrovna problém s orgasmem nemám, ale jinak myslím, že Tě tu nikdo bombarodovat nebude, ale že se Ti spíše budou smát :). Stačí si přečíst ten sled 3 orgasmů po sobě, z lízání, prstíků a ze zásunu. Kdybys byl zkušený, tak víš, že to není moc obvyklé nebo si možná jen myslíš, že to, že se žena nějak zvukově projevuje znamená vždy orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
10.11.20 11:20
@Je-li-to-4-you píše: … sorry, myslel jsem, že jsem zkušenej… ani mě nenapadlo, že některá spí s chlapem co jí nedovede k orgasmu! Já to s každou určitě zvládl do společného vrcholu (neříkám při každém sexu).
Trochu se těším na reakce - asi budete bombardovat, ale jsem o tom přesvědčený, že to jde. Když budeš chtít, můžeme to v reálu vyvrátit, ale raději potvrdit!!! - dám si s tebou tu práci a uvidíš! : o )

Tak to je dobrý, že TY nemáš problém. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
10.11.20 11:34
@Josefuna píše:
No a taky hlavně bych řekla, že většina žen vaginální orgasmus nemá, tak těžko může partner říct, že ona to asi dost neprožívá, protože nestahuje svaly…No neprožívá, ale tak to bohužel dle statistik ca. 80 % žen má.

Souhlas naprostá většina žen má pouze orgasmus přes klitoris. Kdy už to chlapi pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
10.11.20 11:35
@Je-li-to-4-you píše:
lízáním se musí prostě udělat každá

Tak určitěěěěě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
10.11.20 11:35
@karkarka píše:
Souhlas naprostá většina žen má pouze orgasmus přes klitoris. Kdy už to chlapi pochopí.

A někdo ho při sexu s druhým nemá vůbec a svět se taky nehroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí