Příliš zaneprázdnění dětmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
24.11.19 21:53

Já mám děti a světě div se, mám i přátele se kterými se pravidelně scházíme…a když někoho nechci vidět, vymluvím se na děti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
24.11.19 21:54

Proste jsou ti tvi znami radeji se svymi detmi, nez s tebou. Kdyby s tebou byt chteli, nasli by si cas. Boli to, ja vim, ale az si porodis dve-tri nejlepsi kamaradky, taky te uz nebude zajimat popijeni s bezdetnou sousedkou a poslouchat jeji nadavani na to, ze z zivota nic nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.11.19 21:55

Tak si najdi kamose bez deti. :mrgreen:

By me docela zajimal ten scenar spolecne akce navrhovane/organizovane zakladatelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
24.11.19 21:55
@Anonymní píše:
Proč lidi tak šílí z dětí? Máme kolem sebe s manželem spoustu lidí, se kterými by se i dalo přátelit, ale prostě není šance. Kolem je několik mladých manželů, 1-2 děti, rádi bychom s nimi něco podnikali, navrhli jsme i společnou akci, ale je prakticky nemožné se s někým domluvit. Už je to fakt na hlavu. Známe se tak okrajově, ale nevím jak ty vztahy zlepšit, když nikdo nic nechce. Proč jsou všichni tak podělaní z těch dětí? To fakt už lidi 25+ neřeší nic jiného než práci-únavu-děti? :zed: Vůbec se s někým sejít je záležitost na čtvrt roku - protože jejich dítě v tu a tu dobu spí, musí mít přece příkrmy doma, pak má rýmu, pak rostou zoubky…tak mi přijde, že jsou zaneprázdnění ničím. Přece by se nic nestalo, kdyby chvíli dělali i něco jiného než pořád obskakovali ty děti ne? Pak se vrátí do práce a času bude ještě míň. Co z toho života člověk pak má? Nějak nevím kde vzít přátele a nebavit se pořád jenom o dětech. :roll: Prosím anonym, osobní.

představ si, a já mám děti i známé. A dokonce nesedíme pořád doma. A když něco podnikáme, tak s námi jedou i bezdětní a jsou ochotni tolerovat, že s dětmi všechno nezvládneme.
No a pokud tobě děti vadí, tak popros své známé, aby na víkend zamkli děti do skříně a něco s vámi podnikli. Určitě vám dají prednost. Jak jednoduché :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31801
24.11.19 21:56
@Anonymní píše:
Eh, vytřu vám zrak! Myslela jsem, že je to pochopitelné. Mám 2 malé děti brzy po sobě. :mrgreen: Mohla bych se vymlouvat. Ale prostě umím děti sbalit a jet na výlet nebo jít na druhý konec města na zmrzku, nebo jít na chvíli návštěvu. :nevim: Nevidím v tom žádný problém. A ne se pořád jen vymlouvat na zoubečky a příkrmy a uspávat přesně v danou hodinu a nechat se pohltit kravinama. Tak právě nechápu, proč to všichni tak hrotí. :zed:

A fakt máš čas každý týden spolu s manželem pořádat akce s přáteli? :nevim: A co jiní známí/kamarádi? Co koníčky? Co společný čas s dětmi a manželem? Když si vezmeš kolik je v roce víkendů, spousta lidí má plné víkendy i bez dětí :nevim: jo, já se taky těším na to až bude trochu víc klidu a konečně to vypadá že by mohlo, ale to je záležitost +-30, ne záležitost 25+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.11.19 21:57
@Anonymní píše:
Eh, vytřu vám zrak! Myslela jsem, že je to pochopitelné. Mám 2 malé děti brzy po sobě. :mrgreen: Mohla bych se vymlouvat. Ale prostě umím děti sbalit a jet na výlet nebo jít na druhý konec města na zmrzku, nebo jít na chvíli návštěvu. :nevim: Nevidím v tom žádný problém. A ne se pořád jen vymlouvat na zoubečky a příkrmy a uspávat přesně v danou hodinu a nechat se pohltit kravinama. Tak právě nechápu, proč to všichni tak hrotí. :zed:

Ano, přesně. Vymlouvají se, protože s tebou být nechtějí. Kdyby chtěli, čas si najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
Proč lidi tak šílí z dětí? Máme kolem sebe s manželem spoustu lidí, se kterými by se i dalo přátelit, ale prostě není šance. Kolem je několik mladých manželů, 1-2 děti, rádi bychom s nimi něco podnikali, navrhli jsme i společnou akci, ale je prakticky nemožné se s někým domluvit. Už je to fakt na hlavu. Známe se tak okrajově, ale nevím jak ty vztahy zlepšit, když nikdo nic nechce. Proč jsou všichni tak podělaní z těch dětí? To fakt už lidi 25+ neřeší nic jiného než práci-únavu-děti? :zed: Vůbec se s někým sejít je záležitost na čtvrt roku - protože jejich dítě v tu a tu dobu spí, musí mít přece příkrmy doma, pak má rýmu, pak rostou zoubky…tak mi přijde, že jsou zaneprázdnění ničím. Přece by se nic nestalo, kdyby chvíli dělali i něco jiného než pořád obskakovali ty děti ne? Pak se vrátí do práce a času bude ještě míň. Co z toho života člověk pak má? Nějak nevím kde vzít přátele a nebavit se pořád jenom o dětech. :roll: Prosím anonym, osobní.

Vídáme se s jinými, co mají děti. Jen nám do toho občas skočí rýmička, šichta navíc nebo rodinný problém. Jsme i v písemném kontaktu. Život je fajn ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
@Anonymní píše:

A nepřemýšlelas i nad tím, že právě proto, že by to ostatní mohlo obtěžovat? Navíc jsou prostě děti režimové a děti, se kterými jde prakticky všechno. Já mám naštěstí tu druhou možnost, ale znám i dost těch prvních případů. A ani se jím nedivím, se řvoucím nevyspalým dítětem by ten výlet fakt stál za to. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
@Anonymní píše:

Protože přece budují REŽIM, ne? A pak jsou otroci režimu. Takových je.
Anebo se s vámi prostě nechtějí setkat, taky jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819

Tak jestli péči o děti nazyvas ničím tak doufám, že žádný nemáš a ani mít nebudeš. A ano, radši se budu věnovat dětem dokud jsou malý, než chodit na nějaký akce, proč ti asi nemá smysl vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.11.19 21:59
@Anonymní píše:

Pokud tí tohle dělá víc lidí, asi nejsi moc sympatická :think:
Asi každý zná takové ty „známé“, kteří se vtírají a nějak je potřeba se jich zbavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Hele jak kdo, já s tím nemám problém, když děti jsou zdravé (ve smyslu že neleží s horečkou nebo nejsou infekční) tak podnikame pořád něco a učím je se přizpůsobovat situaci a ne aby se vše točilo kolem nich, ale třeba kamarádky mají děti hodně rezimove, musí mit v poledne teplý oběd, v 6 večer koupání, v 7 už leží v posteli atd, takže s nima se domluvit je umění, jedině co se sejdeme je, když vezmu svoje děti a dojedu k nim na čas, kdy zrovna nemají nějaký pravidelný rituál :lol:
Edit: ale jinak souhlas s výše… Pokud někoho vidět vyloženě nechci, nemám chuť někam chodit a s někým se druzit, tak děti jsou nejsnadnější výmluva proč nemůžu :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.11.19 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446

Já asi půjdu proti proudu…máme dvě děti, 3 a 5 let a podnikáme a podnikali jsme spoustu věcí fakt od mimibek. Nebyl problém ohřát skleničku někde a spánek v kočárku atd. ALE je to dane podle me i tim, jake ty konkretni deti jsou. Treba holky moji kamarádky, jak nemaji svuj rezim…tak ji vecer a v noci ceka peklo na zemi. Takze ta si to sakra rozmyslí, jestli jim ten den naboura celodennim výletem. Nesoudila bych…cast těch lidí asi opravdu trvá na režimu no a ta druhá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Runina píše:
Já mám děti a světě div se, mám i přátele se kterými se pravidelně scházíme…a když někoho nechci vidět, vymluvím se na děti :lol: :lol: :lol:

Tak to mě ještě nenapadlo :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
24.11.19 22:00
@Anonymní píše:

No tos nám to natřela teda. Jestli za sebou děcka taháš jak kacera na provázku a je ti u zadele jestli mají hlad nebo chtějí spát tak potěš koště teda. Nevím jakýma kravinama se tvy přátelé konkrétně nechávají pohlcovat, jestli myslíš výchovu a péči o dítě, tak máš dost divnej žebříček hodnot. Ale jo hlavně že máma to táhne a všem nám tady ukáže jak ona umí žít s dvěma po sobě narozenyma detma a všichni ostatní se jenom vymlouvaji. S tvým stylem napiš Chucku Norissovi to bude správný parťák pro tebe… :roll:

Příspěvek upraven 24.11.19 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová