Přispívání na domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
7.2.24 22:28

@Snowie23 prosím tě, ty kecko. Máš prázdniny co? Mrkla jsem na tvoje diskuze a v listopadu 23 si psala, že bydlíš u vašich, studuješ a vaši ti všechno platí. Takže ti to časově moc nesedí. Jdi radši říct rodičům o kapesný a pak tady o někom rikej, že je zlatokopka. Když už tu chceš o sobě tvořit nějakej příběh, tak si udělej nějakou časovou osu svého příběhu. Ať to sedí. A pokud spolu bydlíte asi zhruba měsíc, a už se snažíte u dítě, tak si negramot. A ani Bc ti nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 22:30
@Tyna15 píše:
@Snowie23 prosím tě, ty kecko. Máš prázdniny co? Mrkla jsem na tvoje diskuze a v listopadu 23 si psala, že bydlíš u vašich, studuješ a vaši ti všechno platí. Takže ti to časově moc nesedí. Jdi radši říct rodičům o kapesný a pak tady o někom rikej, že je zlatokopka. Když už tu chceš o sobě tvořit nějakej příběh, tak si udělej nějakou časovou osu svého příběhu. Ať to sedí. A pokud spolu bydlíte asi zhruba měsíc, a už se snažíte u dítě, tak si negramot. A ani Bc ti nepomohl

V listopadu jsem byla u rodičů, přechodne, jak jsem již psala dříve.
Nyní bydlím s přítelem, máme před svatbou a snažíme se o dítě.
A partnerem máme část společné minulosti. Jak již též zaznelo.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.2.24 22:32
@jkra píše:
Takže v červnu 23 jsi neměla přítele a za půl roku jste se našli, sestěhovali a pořídili vlastní bydlení…:) ale bez roztahování nohou…Příspěvek upraven 07.02.24 v 22:23

Už je to snoubenec a bude i mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
7.2.24 22:38
@Kelsey píše:
Už je to snoubenec a bude i mimísek.

No, a ještě 19.1. bydlela u těch rodičů… viz. odkaz, který jsem dala na str. 12 o tom, jak mu je jedno. Prostě vůbec tady netrolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 22:40
@Psssssst píše:
No, a ještě 19.1. bydlela u těch rodičů… viz. odkaz, který jsem dala na str. 12 o tom, jak mu je jedno. Prostě vůbec tady netrolí.

No, a teď je kolikateho prosimte?? Máš kalendář?

• Citovat
  • Upravit
20855
7.2.24 22:46

@Snowie23 Docela mi stačí to urážení zakladatelky, že je zlatokopka. Prosím zkuste se s ostatními přestat hádat. Zakladatelce to nepomůže.

@Janli Pro to nemám důkazy, spíš si to nemyslím, tohle je jiný případ.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.2.24 22:48

@admin vždyť je to jasný trol :nevim:. Jediná věc, co tady píše, se nezakládá na pravdě.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 22:59

@Capelucia @tess50
Všechno je pravda. Důkazy dávat verejne nebudu. Na vše mám ale hmotny důkaz.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 23:02
@admin píše:
@Snowie23 Docela mi stačí to urážení zakladatelky, že je zlatokopka. Prosím zkuste se s ostatními přestat hádat. Zakladatelce to nepomůže.

@Janli Pro to nemám důkazy, spíš si to nemyslím, tohle je jiný případ.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

@admin dobrá tedy, slečno/paní Diano. Omlouvam se. Nevěděla jsem, že běžně užívané slovo, označení, je bráno jako hanlivé či urážka. Každý má zřejmě hranici jinde. Nechtěla jsem jedna proti pravidlum, jen mi to nepřišlo jako nic špatného.

• Citovat
  • Upravit
Snowie23
7.2.24 23:04
@tess50 píše:
Chtěla bych vidět ten důkaz jak se snažíte o dítě a chystáte svatbu. :mrgreen: A taky výdělek 15 tis. na poloviční úvazek před maturitou. :mrgreen: :mrgreen:
Ale vlastně nechci. Protože jestli tvoje snažení o dítě spočívá v tom, že ležíš a hekáš a muz se nadře, tak to videí nechci. ;)

Na to mám třeba těhotenské testy, recepty z lékárny apod.
Svatba…to je jasný…planovaci diáře, koordinatorka, schůzky ohledně místa, cateringu apod.
Výdělek 15k za ½ úvazek je zcela normální, když se jedná o kcalifikovanou pozici.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.2.24 23:07
@tess50 píše:
Chtěla bych vidět ten důkaz jak se snažíte o dítě a chystáte svatbu. :mrgreen: A taky výdělek 15 tis. na poloviční úvazek před maturitou. :mrgreen: :mrgreen:
Ale vlastně nechci. Protože jestli tvoje snažení o dítě spočívá v tom, že ležíš a hekáš a muz se nadře, tak to videt nechci. ;)

Ještě ti tam chybí, že chlap lépe vydělávající půjde na RD a ona bude makat. A to se vyplatí. Vtipálek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snowie23
7.2.24 23:08
@Kelsey píše:
Ještě ti tam chybí, že chlap lépe vydělávající půjde na RD a ona bude makat. A to se vyplatí. Vtipálek.

Nejde nám o peníze. Neděláme věci, protože se vyplatí. RD zvazujeme, protože partner má zájem.

• Citovat
  • Upravit
4311
7.2.24 23:17
@Titty píše:
@Snowie23 jako že má studentka finančně podporovat pracujícího chlapa, když spolu ani nebydlí? 8o

Ano, jinak jsi zlatokopka :mrgreen:

Že jim ženské na tyhle kydy skočí. Já bych řekla - ano-ano, jsem vychcana zlatokopka a teď, milej zlatej, běž do hajz.lu. Jenze pro spoustu žen když uslysi to slovo “zlatokopka” tak je to znamení, že se musí přetrhnout ještě víc, aby dokázaly - neee já nejsem taková. Ideální kořist pro manipulatory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
7.2.24 23:21
@Snowie23 píše:
Mysli si, že jídlo je zadarmo. Voda je zadarmo. Elektřina je zadarmo.
Nejradši by si chodila jen zakukat a nic neplatit.

Dobry troll, fakt jsem se zasmala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jo no, ta sprcha po sexu taky něco stojí!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
7.2.24 23:23
@Snowie23 píše:
Ty mi taky polib

Tak tady máš důkaz, že urážíš sama
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit