Přítel kouká po jiných

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
9.8.20 13:02
@kacistaci23 píše:
@Mija Podzimní
Už jsem nazvání “cub*ky ” odstranila a změnila na ex. Já to nemyslela nijak hanlivě, ač to tak mohlo vyznít. Priste přidám uvozovky například a smajlik.
Děkuji za Váš názor ;)

Nechápu, jak jinak než hanlivě může to, že někoho nazveš čubkou, vyznít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
9.8.20 13:19

Já hlásím čubička na 15 hodinách. Muž odpoví na mě je to moc mladý a hubený to je tak pro tebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.20 14:27

Byla jsem včera s jednou super holčinou. No ta má kozy jak dva vozy :mrgreen:. Oči mi ujížděly dost a to na holky nejsem. Asi je to podle nálady, někdy s přítelem taky komentujeme a někdy nálada moc není a v tu chvíli mě to trochu naštve. Samozřejmě všeho s mírou. Když žádnýho Míru nezná, dala bych mu nějak značně najevo, třeba i vtipem, že už je to moc.

• Citovat
  • Upravit
1924
9.8.20 18:08
@Nikylump píše:
Ahojte všichni :) Mám jeden dotaz. Myslíte si, že všichni chlapi koukají po jiných ženských, když jsou zadaný a maji dítě? třeba my jsme s přítelem včera byli na rehabilitaci s malou a poté zašli do cukrárny, a jen vidím jak prochází jedná slečna a on se za ní uplne otáčel celým tělem, a když zašla za roh, úplně se nahnul za ní. Dělala jsem že nic, nechtěla jsem tam dělat scény před lidmi, ale tohle mě prostě štve. Kouká po jiných skoro pořád když někde jsme. Přemýšlím že mu o tom něco řeknu, ale nechci že sebe dělat žárlivku. Díky moc :andel:

Chlapi čumí po bacha ale malokterej je takovej p. cus že to děla před vlastní ženou, pro mě by to bylo trapný a neuctivy k mé osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
10.8.20 10:38

Samozřejmě, že koukají po jiných, proč by jako nekoukali? Nebuďte tak prudérní. Já se taky kouknu rád, řeknu ženě (napůl v žertu), že tahle má pěknej zadek, tahle má pěkný ****. Někdy to dokonce řekne i žena s předstihem, taky napůl v žertu.

To, že mám s někým dítě nebo jsem s ním ženatý neznamená, že u mě dojde k mentální kastraci.

Příspěvek upraven 11.08.20 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
10.8.20 15:03

Můj chlap kouká tak nějak přirozeně na všechny lidi, kteří procházejí okolo, ještě jsem si nevšimla, že by se za nějakou ženou vyloženě otočil nebo jí udílel speciální pozornost. No a ostatní lidi a jejich postavy či účesy či oblečení apod. nekomentujeme, řekla bych, že je to proto, protože pro nás není nijak podstatné, jak kdo vypadá.

• Citovat
  • Upravit
Mišu G
10.8.20 15:09
@kacistaci23 píše:
Krásný den :)

holky přišlo by vám normalni, když by se vás přítel stále koukal na instagramy 2 svých ex? Obě tam dávají celkem odvážně věci.
Vždyť když mi chce ukázat něco na ig, tak se mu ty dvě ex vždycky zobrazí ve vyhledávání. A to nepočítám, ze si tak hledá i další, taky s podobnou tematikou 🤷🏻‍♀️ (Vetsinou jsou to jejich kamarádky)
Kdyby to nebyly jeho ex, asi bych byla v klidu, ale takhle moc nevím.
Tak prosím o radu :palec:

Příspěvek upraven 09.08.20 v 03:03

Je spousta můžu, kteří mají jiné priority než očumování buchet na IG. Třeba by Ti s takovým bylo lépe. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2144
10.8.20 15:11

Ne, nepřijde mi to normální a v životě jsem neviděla, že by to nějaký můj partner udělal 8o. Nedělám si iluze, že by se nepodíval nebo neviděl, že po světě chodí i jiné ženy a jsou pěkné… Stejně tak já vidím, že existují i jiní chlapi… A pěkní :mrgreen:. Ale mám nějakou úctu ke svému partnerovi a určitě bych ho neponižovala tím, že mi vypadnou oči z důlku, buddu mít jazyk na vestě a vykroutím si krk za každým modelem, kterého potkám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.8.20 15:36
@yocheved píše:
Ne, nepřijde mi to normální a v životě jsem neviděla, že by to nějaký můj partner udělal 8o. Nedělám si iluze, že by se nepodíval nebo neviděl, že po světě chodí i jiné ženy a jsou pěkné… Stejně tak já vidím, že existují i jiní chlapi… A pěkní :mrgreen:. Ale mám nějakou úctu ke svému partnerovi a určitě bych ho neponižovala tím, že mi vypadnou oči z důlku, buddu mít jazyk na vestě a vykroutím si krk za každým modelem, kterého potkám :mrgreen:.

Přesně :palec: Nehledě na to, že takovej chlap by mi přišel spíš jako retard, či zastydlý puberťák :lol: Když už koukat, tak normálně a inteligentně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 09:45

Přítel jí sjel pohledem

Tak vás zdravím maminky. :hug:
Chtěla bych od vás poradit. Stalo se mi že jsme byli s partnerem v obchodě a když jsme platili tak sjel prodavačku od boku až nahoru asi 3× nedívala se na něj a přišlo mi že s ní vyhledával oční kontakt poněvadž se tak tvářil jako by mu vadilo že se nepodívala takový nervózní pohled. Pak jí jen poděkoval a popřál hezký den. Občas se i stalo že se na nějakou někde podíval a pak na mě např v restauraci prošla kolem nás jedna velmi atraktivní byla na odchodu a on mě pak objal a řekl mi jak moc mě miluje. Jednou dělal to že když se podíval což sem mu pak nenápadně rekla že jsem si toho všimla že se tak na ní díval a proč se pak tak na mě hned dívá tak mi na to řekl že když se podívá na mě že mu dojde ještě víc že má tak krásnou přítelkyni že mu to dojde ještě víc. Nevím co si o tom moc myslet. Máte s tím nějaká zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
904
21.12.20 09:56
@Sonarka píše:
Přesně :palec: Nehledě na to, že takovej chlap by mi přišel spíš jako retard, či zastydlý puberťák :lol: Když už koukat, tak normálně a inteligentně.

Že jo, ale stejně by bylo nejlepší jim nasadit klapky na oči, jako měli funebrácký koně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí