Přítel na mě dlabe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.19 13:05

@unuděná Volat už nebudu. Napsala jsem mu dvě zpravy a tím to pro mě hasne. Výmluvy u něj nejsou na místě, nepřijde mi, ani že by lhal. Ikdyz na druhé straně ač třeba někdy nechtěl tak přijel i s rýmou.

Teď je to jedno. Jsem domluvená s kamarádkou, že se uvidíme a zajdeme se projít :) a upozorňuji jednou jedibkrat jsem mu udělala já toto a on se naštval jak nikdy. Ale z mé strany to nebyl úmysl, po služebně ve tři ráno jsem opravdu neměla úmysl k němu přijet, když jsem byla hin a on na mě pry čekal do pěti do rána

Jen doufám, že nejsem za hysterku poslala jsem mu toto:

1sms: základ je, když člověk nemůže tak dá vědět

2sms:Chápu, že ti není dobře, ale měli jsme nějaké plány a je celkem slušnost se ozvat pokud víš, že to dneska nezvládneš. Nehledě na to, že já se vařím s obědem… Docela mě to naštvalo. 🙄

• Citovat
  • Upravit
3915
5.6.19 13:05

Mám stejný problém :) Však máš plné právo být na něj naštvaná a hezky ho sprdnout na dvě doby. Ale možná, že by ti to líp vysvětlil a ty by ses snáz uklidnila. Možná je mu totiž fakt blbě.
A s tím termínem, asi bych mu nějaký šlehla s tím, že ten den ještě teda můžeš, ale už se nebudeš crcat s žádným obědem, že by tě místo toho mohl někam pozvat, když se na tebe dneska vybodnul. A pokud se mu to nehodí, tak ať si vymyslí svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
5.6.19 13:12
@7.straka píše:
A co když je mu tak blbě, že je fakt rád, že je (třeba zvrací) a mezi tím usnul nebo ztratil pojem o čase. Ano, je slušnost dát vědět, ale zakladatelka mi tentokrát opravdu přijde, že hrotí. A že byl na FB? To ho šmíruješ?

Tak moje zkušenost je spíš taková, že půlka mužský populace jsou spíš zbabělci, než chudáčci, co blejou od rána do večera :D
A ne, zelený světýlka aktivních profilů na FB dost určitě nesplňujou definici šmírování ;)

Zadavatelko, promiň, ze jeho strany to BYLO bezohledný a máš právo být naštvaná. Je fajn být chápavá a tolerantní, ale ve finále prostě riskuješ, že si s tebou chlap bude vytírat p**el, pokud už to nedělá teď.
Lidi, co neumí uznat vlastní chybu, mě štvou, a před lidma, co se za výtku vlastní chyby ještě urazí a naštvou, bych z osobní zkušenosti už zdrhala co nejdál. Zažila jsem od jednoho „chlapce“ se třemi křížky pokus „když jseš naštvaná, tak nepřijedu ani příště“ - byla jsem naštvaná za stejnou situaci, jako ty - a nakopat ho do pozadí bylo to nejrozumnější rozhodnutí v mým životě. S těmahle lidma je peklo vycházet, jediný, co dělají, je že ničí svému protějšku jeho vlastní sebeúctu. Nestojí to za to. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:16

@LAlezane To máš pravdu. Jenom že v reálu když se vidíme on je že mě úplně hin a chová se úžasne. Furt dotyky, objímá, koupi kytku, vypisuje přes mobil, chová se ke mě dobře. A pak potom tohle. Nehelde na to, že jednou ne zarazilo i to, že mi zas koupil velkou čokoládu(mám jich doma tunu),prostě jsem ji odmítla, ať ďobe on, a on se urazil, když nechceš tak nic, a prostě si ji vzal 8o :roll: No Chumela jsem jak těle :)

Nechápu občas jeho myšlení. Holt teď už komunikovat nebudu, nechám ho pár dní, buď se ozve nebo ne. Případně dám náhradní termín na příští týden a uvidí se co a jak on na to. Případně bdue konec, nedá se nic dělat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 13:21

Vždycky dál vědět dopředu, že se najednou neuvidíme. Dnešek mne hodně překvapil a zklamal

Začínám si myslet, že se chce rozejít

• Citovat
  • Upravit
7571
5.6.19 13:21
@Anonymní píše:
@7.straka Ne fb, Messenger používáme spíš, než SMS. A zobrazilo se mi, že hodinu před byl online, proto jsem soudila, že už jede. Jako vždy.

A ne, že se připojí nebo co a nedá, ani vědět.

Jedu na výlet sama, jsem naštvaná jak nikdy…

Kolik Vam je let tak 16, ne? Ano, kasle na tebe, mozna je s jinou. Neboj takovych studentskych lasek, te potka jeste spousty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:23

@Chytrak Máme pár desetiletí za sebou

To je to horší a jinou nemá, to vím jistě. Spíš na mě kašle to je mi jasné… Jen nechápu proč, z ničeho nic. Ještě v pondělí bylo vše v pořádku

• Citovat
  • Upravit
53190
5.6.19 13:23

Tak to je fakt, že teď už mu volat nemá cenu. Měla jsi to udělat hned. Taky mě napadlo, že je s jinou a to bys v hovoru asi vytušila spíš ;) Osobně bych byl naprdlá a žádný „náhradní termín“ nedávala. Pokud má zájem, ozve se sám s omluvou, pokud ne, tak ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:24

@unuděná Jinou nemá. Vím to z telefonu a i znám jeho rodinu

A máš pravdu, ozývat se nebudu, je to na něm

• Citovat
  • Upravit
34473
5.6.19 13:25
@Anonymní píše:
@Chytrak Máme pár desetiletí za sebouTo je to horší a jinou nemá, to vím jistě. Spíš na mě kašle to je mi jasné… Jen nechápu proč, z ničeho nic. Ještě v pondělí bylo vše v pořádku

To bohužel u chlapů není žádný ukazatel. Jsou to zbabělí sr.aci, já bych mu nevěřila ani slovo a už bych mu nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.6.19 13:26
@Anonymní píše:
@unuděná Jinou nemá. Vím to z telefonu a i znám jeho rodinuA máš pravdu, ozývat se nebudu, je to na něm

Takže přeci jen mu lezeš do soukromí víc, než je zdrávo, nebo co znamená tahle věta?? 8o Navíc ani jeho rodina nemusí vědět, že není s tebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.19 13:28

Pokud je ten vztah v základu dobrý a dá se na něj normálně spolehnout, tak bych nevyšilovala. Ano, taky by mě jeho krok dostal do emočního víru. Ale mně trochu přijde, že on má problém s komunikací. Mohl být v nějakém stresu, cokoliv, člověka někdy něco zasáhne v nevhodnou chvíli a neuměl ti sdělit, že nepřijde, protože pro něj byl další tlak to, že ty ses už přece chystala s obědem, počítala s ním atd. Někdy když je ten druhý fajn, tak si na to až moc zvykneme. Myslíš, že tobě by se nikdy nemohlo stát, že by ses k druhému zachovala tak, jak pro tebe normálně není zvykem? Jsme jen lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:29

@nakreslenypanacek Ne, nestane se mi to. Zakládám si na základní slušnosti

• Citovat
  • Upravit
5.6.19 13:31
@Anonymní píše:
@nakreslenypanacek Ne, nestane se mi to. Zakládám si na základní slušnosti

Aha, pak doporučuju hledat někoho na tvé úrovni, protože na tohohle bude tvůj level působit dalším tlakem. Nebo se kvůli tobě změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.6.19 13:31

Až tak moc tě nežere - super film. A kniha Proč muži chtějí potvory. Asi bych teď nějakou dobu neměla čas, protože bych byla někde s kamarády. Neodepisovala bych hned na zprávy a rozhodně bych mu už nevolala a nepsala sama od sebe. Buď se s tebou chce rozejít, nebo tě má úplně na háku. Pokud nemá 39 horečku, tak se měl ze schůzky omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí