Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vážně je vám oběma už několik desetiletí? Jakože je vám třeba třicet nebo čtyřicet? Já tohle nepochopím. Ano, ozvat se určitě měl. Tak bych mu cinkla. Pokud mu fakt bylo špatně, normálně by to vzal a řekl vám to. I můj strýc na chemoterapiích a při hospitalizacích v nemocnici, kdy měl rozřezanou polovinu těla, dokázal chvíli telefonovat. Takže si nemyslím, že by někomu mohlo být až tak zle, že by nemohl napsat nebo zavolat. Obzvlášť, jestli hned reagoval… Jestli dělal něco jiného a vy jste mu prostě vypadla z hlavy a pak se vymluvil, že mu není dobře, už stejně nezjistíte. Pokud to udělal naschvál, aby se vám „pomstil“ za to, že jste se neviděli v sobotu, potom bych vážně uvažovala, že ho pustím do oběhu. To snad dospělý člověk nemůže myslet vážně, že by tohle dělal proto, že jednou nevyjde schůzka. Máte-li tendence se sobě takhle navzájem mstít, rozejděte se. Vztah nemá být soutěž, kdo se komu líp pomstí. A pokud je, něco je tam hodně špatně.
Ale hlavně mu nepište, jestli se chce rozejít. Pokud mu fakt bylo blbě a zapomněl se ozvat, bude na takovej výlev koukat jak puk a řekne si, že jste se asi zbláznila. Vůbec nebude tušit, co tak hrozného udělal. Ale rozhodně pak začne uvažovat, jestli by se s takovou fakt neměl radši rozejít…
Netuším co mu je. Ale neodepsal, ani na to co mu vlastně je???
Tak že jsem mu svalila věci a počkám až se ozve. Pokud ne jen se ho zeptám zda si pro ně přijede nebo je chce poslat poštou.
To co udělal je neomluvitelné. Především když dny předtím byli naprosto v pořádku
@Anonymní píše:
Netuším co mu je. Ale neodepsal, ani na to co mu vlastně je???Tak že jsem mu svalila věci a počkám až se ozve. Pokud ne jen se ho zeptám zda si pro ně přijede nebo je chce poslat poštou.
To co udělal je neomluvitelné. Především když dny předtím byli naprosto v pořádku
Neměla bys dostat nějaký metál za nejvíce založených diskuzí o ničem?
@Anonymní píše:
Netuším co mu je. Ale neodepsal, ani na to co mu vlastně je???Tak že jsem mu svalila věci a počkám až se ozve. Pokud ne jen se ho zeptám zda si pro ně přijede nebo je chce poslat poštou.
To, co děláš ty, je úplně stejně neomluvitelné, sorry jako. Chováš se jako dvanáctiletá nanyna.
@Anonymní píše:
Děláš tady závěry, balíš mu věci a vlastně ani nevíš co mu je. Co když mu opravdu něco je? Nevím no, já bych mu zavolala a zeptala se je jestli je v pořádku, že mám o něj strach!!! Buď to zvedne a nebo ne, každopádně já bych takle reagovat nemohla! ![]()
@Anonymní píše:
jo prosimte, sbal mu veci, to je to nejlepsi, co pro nej muzes udelat.
@J.O.V No přesně, vůbec nechápu, že na základě zprávy „není mi dobře“ se hodlá virtuálně rozejít s jinak skvělým chlapem
A už vůbec nechápu, co je za problém zvednout ten telefon ![]()
@unuděná píše:
@J.O.V No přesně, vůbec nechápu, že na základě zprávy „není mi dobře“ se hodlá virtuálně rozejít s jinak skvělým chlapemA už vůbec nechápu, co je za problém zvednout ten telefon
Tohle nepochopím, já bych hlavně volala hned, jak by mi napsal, že nepřijede. Podle jeho reakce a rozhovoru bych až pak možná dělala nějaké závěry. Tady bych spíš řekla, že na ní opravdu dlabe a jedině dobře.
@Anonymní píše:
bože, proč mu nezavoláš? Ty už jsi tu podobné diskuze zakládala několikrát, že? A pořád dokola to samé… tak se na něho už vykašli, když to není ono a najdi si někoho jiného… kdo bude mít větší zájem, ty ho nebudeš muset šmírovat, jestli je online na facebooku nebo messengeru a on se nebude muset vymlouvat, že mu není dobře… a jestli je vám oběma už několik desítek let, tak to bude chtít i to chování trochu změnit a nebýt jako dva puberťáci… a místo psaní příště zkus zavolat…
Mimochodem, kdyby mi přítel napsal, že mu není dobře, tak bych se první zajímala, co se mu stalo a jestli nepotřebuje mou pomoc…
@Anonymní píše:
tak mu zavolej, ne? prostě tobě je jedno, co mu vlastně je?
@Anonymní píše:
tak posunuli jste se někam za ty 4 dny?
@bětee Ano. Ale z mojí strany to ochladlo po tomto, výstupu,
On plánuje výlety, chce se vidět, pořád se snaží o kontakt…
@Anonymní píše:
@Marrixie Že je mu bylo celkově špatně…
To je divný co… Se nedivím, že uz nemáš náladu se s ním vidět… A omluvil se nějak? Proč nemohl dát vědět?