Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Jeremi Viděli jsme se minuly týden, asi ve středu. Domluveni jsme byli na sobotu, já to zrušila a domluvili jsme se na dnešek. Jinak až do pondělí jsme byli v kontaktu.
A není naštvanej on, že si to zrušila ty v sobotu a takhle ti to vrací?
Si to vezmi z druhé strany - co když je mu vážně špatně, chudák čeká, že se třeba budeš zajímat, že mu cinkneš, a ty místo toho sedíš u compu, hypnotizuješ FB a čekáš, kdy si přečte zprávy od tebe. Chjo, kam to ten svět spěje ![]()
@sediza píše:
Až tak moc tě nežere - super film. A kniha Proč muži chtějí potvory. Asi bych teď nějakou dobu neměla čas, protože bych byla někde s kamarády. Neodepisovala bych hned na zprávy a rozhodně bych mu už nevolala a nepsala sama od sebe. Buď se s tebou chce rozejít, nebo tě má úplně na háku. Pokud nemá 39 horečku, tak se měl ze schůzky omluvit.
Moje řeč. Mám s tím zkušenost. Lepší rada není. Já jsem s takovým blbcem vydržela 9let. Zhruba po 6 (ano vím měla jsem si to uvědomit dřív, ale láska je slepá), jsem toho měla dost a byla jsem tak nějak s ním (už jsem nevěděla zda je to láska nebo zvyk),ale v podstatě sama. No a jak chlapec začal dolézat „Proč mi neodepíšeš?“, " atd..já to ale nedělala naschvál. Nakonec vztah skončil a jsem moc ráda i když je nejhorší to, že poslední 3 roky se choval, tak jak jsem si to přála celou dobu. To už jsme ho ale nemilovala.
@Anonymní píše:
@LilyJane Jsem naštvaná, napsala jsem mu slušně, že se mě to dotklo, dělám se s obědem, další věci okolo a on n dá vědět. Horší je, že osobně když ne takto někdo naštve tak trvá než se osfouknu a prostě buduu na něj asi nepříjemná, ač nechci.Nevím jen zda dát náhradní termín já a nebo čekat na něj…
Rozhodne čekat co on
@Verun83 píše:
Neresila si to tu uz jednou?Uplne stejny scenar.
Taky ti prijde, ze je to ta uplne stejna divna? ![]()
Mi to prijde jak pres kopirak, tyhle diskuze…
@Jeremi píše:
Takže teď budeš sledovat na messengeru, jak se mění status zprávy a jestli si to už přečetl nebo ne?A dělat závěry z toho, že si to přečetl už před dvěma hodinami, ale ještě neodpověděl, takže jseš mu ukradená nebo se chce rozejít nebo… Jako fakt Ti není patnáct?
Tak z toho bych dělala závěry i já, a to mi je padesát…ale už bych se mu neozvala
Je to zajimavé.. já kdyby se mi opozdil přítel, tak mu napíšu, jeslti se mu něco nestalo.. A vidím diskuse je založe na půl hodinu po 12, tak to bych asi hned utočně nepsala..
ALe asi každý je jiný
Příspěvek upraven 05.06.19 v 14:43
@Chytrak píše:
Taky ti prijde, ze je to ta uplne stejna divna?
Mi to prijde jak pres kopirak, tyhle diskuze…
nebyla ta pred tim o tom, ze meli nekam jet, ona mela horecku, poslala mu sms a on ji na to nejak divne zareagoval a ji se to dotklo?
A asi jsme už stará, protože mě to přijde hodně hysterické..
Ale samozřejmě přítele neznám, ale tak jsem se vžila do situace, kdy jsem domluvena na 12, vařím oběd.. A půl hodiny zpoždění a přítel nikde, tak mu napíšu..
Co je, stalo se ti něco, proč si ještě nepřijel- odpověd.. Neni mi dobře.. Zvednu telefon a volám, a prostě co ti je, - on třeba že má průjem.. např
prostě normální diskuse mezi lidmi..
Chyba je v tom, že spoulu neumíte normálně mluvit, ale píšet si jako v 15letech..
Myslím, že zvednout telefon a normálně to pořešit, tak se tak na sebe nenaštvete. třeba usnul, cokoliv, - jak se říká to nevymyslíš..
A kdybych podle telfonátu viděla, a nebo cítila, že kecá, tak prostě už bych jednala jak zakldatelka, ale asi ne hned, když orpavdu nevím co se…
@Verun83 píše:
nebyla ta pred tim o tom, ze meli nekam jet, ona mela horecku, poslala mu sms a on ji na to nejak divne zareagoval a ji se to dotklo?
Mozna jo. Tech diskuzi tu bylo hafl, detaily nepamatuju, ale reagovala stejne hystericky a ujete jako tahleta. Podle me, ona moc dobre vi, proc s ni uz nic nechce mit a neozyva se. A podle toho co pise, tak udelal dobre.
@Janasas píše:
A asi jsme už stará, protože mě to přijde hodně hysterické..
Ale samozřejmě přítele neznám, ale tak jsem se vžila do situace, kdy jsem domluvena na 12, vařím oběd.. A půl hodiny zpoždění a přítel nikde, tak mu napíšu..
Co je, stalo se ti něco, proč si ještě nepřijel- odpověd.. Neni mi dobře.. Zvednu telefon a volám, a prostě co ti je, - on třeba že má průjem.. např![]()
prostě normální diskuse mezi lidmi..
Chyba je v tom, že spoulu neumíte normálně mluvit, ale píšet si jako v 15letech..Myslím, že zvednout telefon a normálně to pořešit, tak se tak na sebe nenaštvete. třeba usnul, cokoliv, - jak se říká to nevymyslíš..
A kdybych podle telfonátu viděla, a nebo cítila, že kecá, tak prostě už bych jednala jak zakldatelka, ale asi ne hned, když orpavdu nevím co se…
To je pravda. Taky bych se zeptala, co mu je?..místo naštvání. Ale kdyby napsal, že má rymu nebo neco nezávažného, už bych mu nepsala a nechala to na něm.
Holky to, že si tu domýšlite, že mě má plný zuby a mohl to tak ukončit nevím z čeho vyvozujeme. Jak jsem psala vše bylo naposledy dobre, stejně tak komunikace přes mobil, kterou vyvolával on… Naposled mi ještě přinesl květiny, drobnosti a nakup ![]()
Potom bylo vše v pořádku, až na to nedorozumění skrz sobotu. Nevím, nevím. Nechávám to na něm.
Hlavně jsem už v klidu a uzivan si sluníčka a dne
@Anonymní píše:
Holky to, že si tu domýšlite, že mě má plný zuby a mohl to tak ukončit nevím z čeho vyvozujeme. Jak jsem psala vše bylo naposledy dobre, stejně tak komunikace přes mobil, kterou vyvolával on… Naposled mi ještě přinesl květiny, drobnosti a nakup![]()
Potom bylo vše v pořádku, až na to nedorozumění skrz sobotu. Nevím, nevím. Nechávám to na něm.
Hlavně jsem už v klidu a uzivan si sluníčka a dne
Tak třeba ty květiny zase donese s omluvou.
No tvoje komunikace je teda husta. Uz ta prvni veta byla neprijemna a utocna. Proc jsi se normalne nezeptala, kde je a zda se neco nestalo?
A po te jeho odpovedi bych uz nereagovala a nic nepsala ani ho nesledovala na facebooku a jinde. Pokud nezvraci nebo nema ctyricitky, tak urcite dat vedet mohl. Bud na tebe totalne kasle nebo je to nejaka hloupa pomsta za tu sobotu a pak takovy vztah nema cenu.
@Verun83 píše:
Neresila si to tu uz jednou?Uplne stejny scenar.
bylo to tu už tak min. 3×… jak byly dva týdny po sobě ve středu ty státní svátky, myslím minulý měsíc, no možná už předminulý ![]()