Přítel na mě dlabe?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
5.6.19 13:32
@Anonymní píše:
@unuděná Jinou nemá. Vím to z telefonu a i znám jeho rodinuA máš pravdu, ozývat se nebudu, je to na něm

Vím to z telefonu? Ty mu sjíždíš telefon? Tak to bych se na jeho místě na tebe vybodla. Základy slušnýho chování chybí vám oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:33

Takhle se chovám a on se snaží… Jenom že tyto hry ne vážně nebaví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 13:34

@7.straka Telefon mi xx krát půjčil a sem tam jsem se podívala jsem o zpráv

• Citovat
  • Upravit
53190
5.6.19 13:35
@Anonymní píše:

Vtipný, že píšeš, že si zakládáš na elementární slušnosti. Můj manžel mi taky běžně půjčí telefon, když potřebuju zavolat, mrknout do mapy apod., ale v životě by mě nenapadlo mu kouknout do zpráv, WA nebo messengeru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.6.19 13:35
@Anonymní píše:

Jo jen magor tam bude nechávat zprávy od milenky :lol: tebe bych chtěla, aby jsi mi lezla do zpráv, sama nemáš vychování a chceš ho po druhých?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:39

Tak jinak, x krát jsem přišla neohlášene. Pokaždé doma… A není to ten typ co by byl nevěrný. Alespoň nevypadá

No nic, jedu na výlet. Děkuji za názory. Máte pravdu, ozývat se nebudu ikdyz ybch mu nejradši napsala zda se chce rozejít??? Protože tohle mě fakt nás. lo a hodně.

• Citovat
  • Upravit
1351
@Anonymní píše:

Sem tam jsem se podívala do zpráv?
Hele asi takhle, můj chlap mi taky půjčuje telefon a neslídím, PC si pamatuje přihlašovací údaje do e-mailu i na můj FB a nikdo z nás toho druhého nešmíruje, to se prostě nedělá, stejně jako neotevřeš cizí dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390

Nemela by ses spis zajimat co mu je? kdyz toto nedela bezne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
5.6.19 13:41
@Agusaguss píše:
Nemela by ses spis zajimat co mu je? kdyz toto nedela bezne..

Z toho co tu napsala je divná spíš ona, možná přítel zjistil, že mu lustruje telefon a raději nepřijel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.6.19 13:42
@nakreslenypanacek píše:
Pokud je ten vztah v základu dobrý a dá se na něj normálně spolehnout, tak bych nevyšilovala. Ano, taky by mě jeho krok dostal do emočního víru. Ale mně trochu přijde, že on má problém s komunikací. Mohl být v nějakém stresu, cokoliv, člověka někdy něco zasáhne v nevhodnou chvíli a neuměl ti sdělit, že nepřijde, protože pro něj byl další tlak to, že ty ses už přece chystala s obědem, počítala s ním atd. Někdy když je ten druhý fajn, tak si na to až moc zvykneme. Myslíš, že tobě by se nikdy nemohlo stát, že by ses k druhému zachovala tak, jak pro tebe normálně není zvykem? Jsme jen lidi…

Zase bych z něj nedělala nesvéprávného chudáčka. Psát evidentně mohl, na umření taky není, prostě se na ní vysr.al. Tohle se opravdu nestane někomu, kdo se na druhého těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
5.6.19 13:44
@Anonymní píše:
Ahojky;-):, prosila bych v úvodu o anonymitu jinak smazat. Na dnešek jsme byli z přítelem několik dní dopředu domluveni, že se uvidíme, protože o víkendu to z mé strany nevyšlo.

Fajn. Měl přijel ve 12 hodin na oběd a pak jsme měli jet na výlet, o hodinu předtím byl, jak jsem si všimla, na Fb. Tak si říkám, vstal a pojede - klasika. Uběhla 12 hodina a on nikde. Což se mu nepodobá. Teď jsem mu napsala jen Mohl jsi dát aspoň vědět, že dnešek nakonec neplatí.

Odpověděl mi Není mi dobře.

A mě to namichlo. Ne to, že mu je zle, ale to, že nemůže dát dopředu vědět přeci. Nebo si to moc beru??? Jsem naštvaná uznávám, ale nechci být za hysterku a nevím jak se teď k němu chovat…

A kdy jste spolu MLUVILI naposledy? Já nějak nechápu tenhle svět, kdy si lidi furt píšou, sledujou svou aktivitu na sociálních sítích a vyvozujou z toho nějaký závěry, místo aby prostě normálně zavolali. Vidíš, že je na FB, tak co Ti brání zavolat „Haló, miláčku, už se balíš? Těším se na tebe!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:45

@Jeremi Viděli jsme se minuly týden, asi ve středu. Domluveni jsme byli na sobotu, já to zrušila a domluvili jsme se na dnešek. Jinak až do pondělí jsme byli v kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
25897
5.6.19 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
5.6.19 13:51
@Anonymní píše:
Vždycky dál vědět dopředu, že se najednou neuvidíme. Dnešek mne hodně překvapil a zklamalZačínám si myslet, že se chce rozejít

Jak dlouho jste spolu?? Rozhodne se neozyvej první, ani jedinou sms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 13:54

@Eemii 8 měsíc. A narovinu se ho zeptat, až si přečte ty mé dva vzkazy, zda se chce rozejít nebo mám počítat a náhradním termínem?

chci vědět na čem jsem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí