Přítel - nevím co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22042
25.7.13 10:12

Tříštivá zlomenina, modřiny, ve vaně na mne pouští sprchu… ale v zásadě je přítel moc hodný.

Ach bože - nemám, co dodat. Hloupost některých žen je neuvěřitelná… a smutná.

Jsou věci, které musí člověk cítit sám - a pokud Tobě přijde, že jediný problém, který máte, je vztah s bývalou rodinou, tak žádná diskuse nemá smysl.

Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.7.13 10:13
@Gladys píše:
8o 8o 8o Co bych udělala? No já bych ho kopla do zadku. Chápu, že máš k dítěti vztah, ale měla bys mít vtah i k sobě. Mmch jak zemřela jeho žena, doufám, že ne nějakou „nešťastnou náhodou“…

Taky bych se nad tím zamyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
25.7.13 10:13

Utikala bychjen co by mi nohy stacily…Co ti udela priste?? nenech to zajit tak daleko a jdi od nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.7.13 10:14

Taky nechápu tvoje smysleni…hodny chlap by svoji pritelkyni rozhodne neublížil a to ani v opilosti či záchvatu zuřivosti!!! Navíc nepracuje, o všechno se staras sama… Rozum do hrsti a rychle pryč. Jen je mi líto toho syna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.13 10:14

Utíkej pryč. Chlap kterej na ženu vztáhne ruku není v pořádku. A žena, která si to nechá líbit, taky ne. Peníze máš pod kontrolou, tak jdi pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
25.7.13 10:15

Ty bláho… 8o
nemaká, sedí v hospodě, ty je oba živíš a on tě jen tam občas zmlátí…
holka vzpamatuj se a pryč od něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EPC
15
25.7.13 10:16

On je hodný, udělá pro mne všechno, o co ho požádám, ale nesmí ho chytnout jeho „amko.“ To pak nezná bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
25.7.13 10:21

A co je to všechno, co pro tebe dělá? Že když od něj občas dostaneš pár facek, tak se potom chová chvíli jako milius? Jako znovu zamilovaný a dělá na tebe oči a usmívá se na tebe??
Kolik je ti let?
Z tohohle naivního a zabedněnýho stavu musí asi každej vyrůst sám pokud už to zažil, jen nevím na co čekáš ty…na otřes mozku? Jsi svobodná, finančně nezávislá, tak nechápu, co tě u něj drží :zed:
Máš strach ze samoty? Nebo jsi na něm tak závislá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.7.13 10:21
@EPC píše:
On je hodný, udělá pro mne všechno, o co ho požádám, ale nesmí ho chytnout jeho „amko.“ To pak nezná bratra.

Jak často ho má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
25.7.13 10:22

Někdy, když to tady tak sem tam čtu, přemýšlím nad tím, odkud pramení takové pokřivené vnímání toho, co je „normální“. :think: :( Je to výchovou, negativním vzorem v rodině? :nevim: Já bych něco takové nesnesla, nenechala bych to dojít tak daleko. Už ponižování bych těžko překousla, mám svoji hrdost - já nikoho neponižuji a také se od nikoho nenechám ponižovat. Bití bych si líbit nenechala, po první ráně by mě dotyčný už nikdy neviděl. Chápu, že zakladatelka má vybudovaný vztah k jeho synovi a on k ní, ale toho ten její „přítel“ zneuživá - ona je živí, nechá si ubližovat a ještě věří tomu, že je to jen jeho rodinou… to je smutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
25.7.13 10:25

Myslím, že jsis špatně vyložila, co znamená hodný! To, že na Tebe ( i občas ) vztáhne ruku rozhodně není hodný!!! Okamžitě pryč od něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.13 10:26

@EPC rázně bych mu vysvětlila, že jestli na mě ještě jednou vztáhne ruku, tak ho nakopu víš kam.. nechápu, proč v takovém vztahu jsi, jako od partnera tříštivou zlomeninu? to by v mém případě mělo velkou dohru. :zed: co z toho máš, to fakt netuším. já bych radila odchod, ale to asi slyšet nechceš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EPC
15
25.7.13 10:30

Mám sdtrach ze samoty. Bude mi 40 let, jsem úplně sama. Nemám sourozence a už ani rodiče,!Amok" má tak jednou za týden až 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.13 10:31
@EPC píše:

sorry, ale co pro Tebe dělá? nemaká, nechá se živit, užívá si a to znamená hodný? jako můj chlap je fakt pruďas, ale v životě na mě nešáhnul, ani pod hodně velkým vlivem (opilej). To radši majzne dveřma a jde se projít, ale prostě néé. Do vztahu nepatří násilí, ex mě jednou chytl pod krkem a dohru to mělo hodně solidní. Přeci nejsi boxovací pytel.. kde je trocha sebevědomí? práci máš, alou pryč. Jako kluka je mi líto, ale obětovat se pro něj? neeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.7.13 10:32
@EPC píše:
Mám sdtrach ze samoty. Bude mi 40 let, jsem úplně sama. Nemám sourozence a už ani rodiče,!Amok" má tak jednou za týden až 14 dnů.

nakopat do prdele, fakt že jo.. to Ti přijde normální 8o :zed: nechápu.. samota není zlá, navíc sama být nemusíš - koníčky, najdeš kamarády, časem i vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí