Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tříštivá zlomenina, modřiny, ve vaně na mne pouští sprchu… ale v zásadě je přítel moc hodný.
Ach bože - nemám, co dodat. Hloupost některých žen je neuvěřitelná… a smutná.
Jsou věci, které musí člověk cítit sám - a pokud Tobě přijde, že jediný problém, který máte, je vztah s bývalou rodinou, tak žádná diskuse nemá smysl.
Příspěvek upraven 25.07.13 v 10:13
@Gladys píše:
![]()
![]()
Co bych udělala? No já bych ho kopla do zadku. Chápu, že máš k dítěti vztah, ale měla bys mít vtah i k sobě. Mmch jak zemřela jeho žena, doufám, že ne nějakou „nešťastnou náhodou“…
Taky bych se nad tím zamyslela.
Utikala bychjen co by mi nohy stacily…Co ti udela priste?? nenech to zajit tak daleko a jdi od nej…
Taky nechápu tvoje smysleni…hodny chlap by svoji pritelkyni rozhodne neublížil a to ani v opilosti či záchvatu zuřivosti!!! Navíc nepracuje, o všechno se staras sama… Rozum do hrsti a rychle pryč. Jen je mi líto toho syna ![]()
Utíkej pryč. Chlap kterej na ženu vztáhne ruku není v pořádku. A žena, která si to nechá líbit, taky ne. Peníze máš pod kontrolou, tak jdi pryč.
Ty bláho… ![]()
nemaká, sedí v hospodě, ty je oba živíš a on tě jen tam občas zmlátí…
holka vzpamatuj se a pryč od něj
On je hodný, udělá pro mne všechno, o co ho požádám, ale nesmí ho chytnout jeho „amko.“ To pak nezná bratra.
A co je to všechno, co pro tebe dělá? Že když od něj občas dostaneš pár facek, tak se potom chová chvíli jako milius? Jako znovu zamilovaný a dělá na tebe oči a usmívá se na tebe??
Kolik je ti let?
Z tohohle naivního a zabedněnýho stavu musí asi každej vyrůst sám pokud už to zažil, jen nevím na co čekáš ty…na otřes mozku? Jsi svobodná, finančně nezávislá, tak nechápu, co tě u něj drží ![]()
Máš strach ze samoty? Nebo jsi na něm tak závislá?
@EPC píše:
On je hodný, udělá pro mne všechno, o co ho požádám, ale nesmí ho chytnout jeho „amko.“ To pak nezná bratra.
Jak často ho má?
Někdy, když to tady tak sem tam čtu, přemýšlím nad tím, odkud pramení takové pokřivené vnímání toho, co je „normální“.
Je to výchovou, negativním vzorem v rodině?
Já bych něco takové nesnesla, nenechala bych to dojít tak daleko. Už ponižování bych těžko překousla, mám svoji hrdost - já nikoho neponižuji a také se od nikoho nenechám ponižovat. Bití bych si líbit nenechala, po první ráně by mě dotyčný už nikdy neviděl. Chápu, že zakladatelka má vybudovaný vztah k jeho synovi a on k ní, ale toho ten její „přítel“ zneuživá - ona je živí, nechá si ubližovat a ještě věří tomu, že je to jen jeho rodinou… to je smutné ![]()
Myslím, že jsis špatně vyložila, co znamená hodný! To, že na Tebe ( i občas ) vztáhne ruku rozhodně není hodný!!! Okamžitě pryč od něj!
@EPC rázně bych mu vysvětlila, že jestli na mě ještě jednou vztáhne ruku, tak ho nakopu víš kam.. nechápu, proč v takovém vztahu jsi, jako od partnera tříštivou zlomeninu? to by v mém případě mělo velkou dohru.
co z toho máš, to fakt netuším. já bych radila odchod, ale to asi slyšet nechceš..
Mám sdtrach ze samoty. Bude mi 40 let, jsem úplně sama. Nemám sourozence a už ani rodiče,!Amok" má tak jednou za týden až 14 dnů.
@EPC píše:
sorry, ale co pro Tebe dělá? nemaká, nechá se živit, užívá si a to znamená hodný? jako můj chlap je fakt pruďas, ale v životě na mě nešáhnul, ani pod hodně velkým vlivem (opilej). To radši majzne dveřma a jde se projít, ale prostě néé. Do vztahu nepatří násilí, ex mě jednou chytl pod krkem a dohru to mělo hodně solidní. Přeci nejsi boxovací pytel.. kde je trocha sebevědomí? práci máš, alou pryč. Jako kluka je mi líto, ale obětovat se pro něj? neeeee
@EPC píše:
Mám sdtrach ze samoty. Bude mi 40 let, jsem úplně sama. Nemám sourozence a už ani rodiče,!Amok" má tak jednou za týden až 14 dnů.
nakopat do prdele, fakt že jo.. to Ti přijde normální
nechápu.. samota není zlá, navíc sama být nemusíš - koníčky, najdeš kamarády, časem i vztah.