Přítel - nevím co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
25.7.13 13:25

MOžná chceš slyšet, ať mu dáš ještě šanci, že se polepší, ale nedělej to..Nemáš žádné závazky a nic ti nebrání odejít…Udělej to a uvidíš, jak ti bude dobře, možná budeš mít pár týdnu strach, že zůstaneš sama a že ho nemůžeš opustit, ale věř mi, že přijde někdo, kdo tě bude nosit na rukách a ne tě ponižovat…Každá máme svoji hrdost a osobnost a ne, abychom po sobě nechávali šlapat…Není přeci jedinej chlap na světě…
POradím ti jen jedno..zapomeň na tuhle rodinu…SBAL SE A UTEČ, dokud to neskončí ještě hůř..
Představ si, že budeš těhotná a on bude mít náhodou tuhle náladu, nechci si domýšlet, co by nastalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
29.7.13 23:32
@EPC píše:
Ahoj děvčata. Prosím Vás o názor. Již rok a půl žiji s přítelem, který ovdověl před 5 lety a společně vychováváme jeho nezl. syna (10 let). Syn má ke mne nádherný vztah, moc si rozumíme, bere mne jako náhradní maminku. Přítel je bez zaměstnání - nepracuje už přes rok - od 5/2012, takže jsem sama na všechny finanční výdaje - poplatky, jídlo, doprava apod.. Malému jsem zaplatila na prázdniny tři tábory - je velice spokojený, každý den mi telefonuje. Problém nastal včera, když byl přítel v restauraci nas pivku a přisedla si k němu švagrová e švagrem - sestra jeho zemřelé manželky. Nemají mne rádi a začali mu říkat, proč malému zakazuji, aby je navštěvoval. Nikdy jsem malému nic nezakazovala. Přítel to moc dobře věděl, ale jim řekl, že on je otec a že on si nenechá ode mne nic nařizovat, že to není žádný podpantoflák. Také mu řekli, proč mi děloá sluhu a chodí mi k autobusu pro tašky s nákupem. Prostě mu včera do hlavy „vlejvali“ informace, aby mne poškodili a já byla ta nejhorší. Přítel je hodný, ale když ho to chytne, je strašně agresivní, křičí na mne, několikrát na mne vztáhnul i ruku (modřiny) a dokonce to jednou došlo tak daleko, že jsem skončila s tříštivou zlomeninou v nemocnici. Včera na mne opět křičel, ponižoval mne a dokonce, když jsem dávala prádlo do pračky, přišel, pustil na vaně sprchu a vodu pouštěl na mne. Celá koupelna plavala, na stropě se odrolila malba. Před 2,5 lety se přítel nepohodl s rodinou zemřelé manželky, ale letos se dali opět dohromady. Od té doby na mne všechno vidí a jdou proti mne. Nevím, co mám dělat, jak se mám chovat apod.. Budu moc ráda za jakýkoliv příspěvek. Děkuji.

Jak umřela jeho žena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 01:32

Dobrý večer, ráda bych požádala o pár rad, pokud se můžete vyjádřit a omlouvám se za anonym, díky za pochopení.
Mám s přítelem měsíční miminko. Pokud jde o procházky, tak nikam moc nechodíme. V tomto počasí nám doma dost čudí kamna. Takže s malou chodím ven, aby se toho nenadýchala. Co jsem vyčetla v knížce o miminkách, tak procházky v dešti a sněžení jsou vhodné vzhledem k čistotě ovzduší, nebo spaní u pootevreneho okna. Navíc nachlazení je možné z infekčního onemocnění a pod. V knížce je naznačeno, že jako v tom případě, počasí miminka nemají chodit ven třeba 3 měsíce v Kanadě a podobných oblasti? Když jsem miminko chtěla vzít z toho prostředí ven na zahradu, prostě v kočárku na čerstvém vzduchu usne velice rychle, byla myslím i vhodné oblečená, vrhnul se na mě vytrhl mi kočárek i s miminkem a dal mi ránu. Měla jsem zablesk a bolí mě oko a páteř. Druhý den přišel z práce a šel do hospody, ze které se vrátil opilý. Psal mi smsky o tom jak chce malou do péče a co jsem pro ni jako udělala.? Jsem na něm zcela závislá, hlavně finančně i když jsem od něj tento měsíc viděla tři stovky. Do práce bych mohla odhaduju tak za dva mesice, pokud bych měla hlídání a osamostatnila se. I když tvrdil, že do práce nemusím, myslím si spíš, že mě chtěl izolovata od zbytku světa. Druhá stránka věci je ta, že pokud jsem chodila do práce, tak tvrdil, že přestane pěstovat a prodávat marihuanu. Což nikdy nepřestal, několikrát mi kvůli tomu lhal a myslím si, že to bere jako součást zábavy. On prostě pořád tvrdí, že mám nějaké psychické problemy, které on nedává. Jistě hormony v tehotenstvi po porodu, ale toto tvrdil už dříve. Navíc neustále poukazuje na moje chyby. Vadí mu má práce, vadí mu s kým se bavím, vadí mu kde neutiram prach, vadí mu sex se mnou, vadím mu já takže všude až na pár známých chodí sám, vadi mu, ze piju kavu atd. Jsem blázen, že si myslím, že existuje někdo jiný pro něj dokonalejší, takže já jsem vadná, že když se mnou mluví, tak říká ty vado? Upřímně řečeno, nerada bych se dostala někam, kde bych nechtěla být, ale mám dojem, že v té situaci už jsem, že ten vztah je dost povrchní a že je to marná snaha. Víte, já jsem nechtěla čekat až s tou marihuanou přestane a co neodnesl, tak jsem splachla :oops: Nemám sto prostě volat policii, chodit po poradnách, že jsem blázen, aby mu psycholog přitakaval a já přišla o dite. Naši domaci psal, jak to doma stojí za hovno, křičel na mě, že má hovno. Známým, těch pár, co o mě vědí, píše, že jsem se zbláznila. Přijdu si tak. Když přemýšlím o rodině, mamka by mi nejspíš řekla, že jsem přeci osobnost a brácha, abych se na něj vysrala a zavolala policii. Já bych moc ráda dala lásku a nehu našemu miminku, ale nevím, jestli bych toho byla schopna, kdybych něco neudělala a nechala to zajít dal a žila v domnění, že jsem špatná matka. Nechci být paranoidní.

• Citovat
  • Upravit
2663
2.3.16 04:20

Tvůj brácha by měl pravdu. Zavolej mu a nech si pomoci. Zajdi k doktorovi a nech zaznamenat, co ten haj-zl udělal. Malou do péče nedostane, skončí za mřížemi jako dealer, pokud budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.3.16 07:11

Zijete s násilníkem, kterého navíc živíte. Jedinné k čemu to povede je, že se to bude zhoršovat.

pokud sama nemáte sílu odejít, začněte tím, že se spojíte s místním intervenčním centrem a občas jim budete volat, abyste si popovídala a zkoušela hledat cestu ven. http://rosa-os.cz/…te-kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.16 17:14

Děkuji, přítel vyhledal odbornou pomoc v bohnicich a nechal si předepsat léky. Nicméně to jsem mu radila ohledně styku s jeho synem z prvního manželství. Prý jsme měli přijít spolu, ale já jsem běhala dopoledne po doktorech a pak se víceméně zhroutila doma. Podle pana doktora si máme od sebe odpočinout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky