Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
25.11.18 08:42
@Sára 1 píše:
Jak se dá příspěvek později změnit na anonym? Mně to nejde.

příspěvek jsem nahlásila a admini ho potom změnili na anonym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
25.11.18 10:49
@Tableta píše:
příspěvek jsem nahlásila a admini ho potom změnili na anonym

Aha. To ale trva docela dlouho, než to admini udělají, takže si to stejně hodně lidí precte, o koho jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
25.11.18 11:29

@Sára 1 Možná to tak mělo zůstat, aspoň by se dřív přišlo na to, že si zakladatelka vymýšlí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
25.11.18 11:36

@Janča209 A vymýšlí si úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.11.18 11:52

Tak jako to je drsný.. Jsem ji to baštila i s navijákem :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
25.11.18 11:53

@Sára 1 Tak to my už nezjistíme, ale pročetla jsem pár diskuzí a třeba v těch jejích dětech už mám zmatek, někde píše, že má starší dceru, jinde že má dvojčata. :nevim: Já už jí každopádně nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37453
25.11.18 12:07

To je humus… Chlap by si tak bohapustě vymýšlet nedokázal…

Jako vždy, čím se problém zdá složitější, tím je řešení nebo vysvětlení jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
25.11.18 12:15
@jege píše:
To je humus… Chlap by si tak bohapustě vymýšlet nedokázal…Jako vždy, čím se problém zdá složitější, tím je řešení nebo vysvětlení jednodušší.

Tak to by ses divil, co si chlap dokáže vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32650
25.11.18 12:48
@Akinee píše:
Tak to by ses divil, co si chlap dokáže vymýšlet.

Jo,to mě taky pobavilo,kam se hrabou ženský na chlapy. Ti když chtěj,tak dokážou vymyslet úplný legendy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32650
25.11.18 12:54

Jinak teď jsem konečně dočetla,úplná FKú pátrá tady. :roll: :D
Já ten nick minule taky zahlídla,ale vůbec jsem si ho nezapamatovala. :think: Deník jsem teda prolítla,no a to je teda rozdíl v psaní,ten styl,chyby…kdoví no…ty jo ale že si dal někdo s tim práci,kopírovat ty sms a všechno…
No tak aspoň to třeba někomu pomohlo,ty rady a zkušenosti…nakonec pokud je to fakt vymyšlený,tak tim líp,aspoń o jednu rozpadlou rodinu míň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149785
25.11.18 13:45
@jege píše:
To je humus… Chlap by si tak bohapustě vymýšlet nedokázal…Jako vždy, čím se problém zdá složitější, tím je řešení nebo vysvětlení jednodušší.

Hele nic proti ale je tu dost týpků,kteří si vymyšlí až hory zelenají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.11.18 22:36
@jege píše:

Tak tos rozhodně nezažil mýho ex. Live.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.11.18 00:25
@jege píše:

Naivni clovicku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37453
26.11.18 09:09

@Akinee @Sworley @botl @Lenka_Hal Tak nevím, ale vždy jsem se setkával s tím, že chlapi jsou přímočařejší a nedokáží tak fabulovat a zametat stopy, jak ženské. Už když jsem se kdysi díval na Válku Roseových, tak jsem si říkal, že její naschvály jsou mnohem rafinovanější a zákeřnější než jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.11.18 12:42

@jege na tomhle úhlu pohledu něco je… Znam jednoho chlapa, ulhanej šíleně… Ale přesně zamést stopy… Vůbec. Nepamatoval si, co kdy komu řekl, zamotaval se do toho, takže mu to lhaní bylo na houby. :mrgreen:

Ale s tou bajnou lhavosti je to takový zvláštní. Už jsem se s takovýma lidma setkala. Nebyla jsem v jejich kůži teda… Vymýšleli si, když s někým mluvili, s cizími, se známými apod., ale to má někdo až takový nutkání si vymýšlet, že kvůli tomu zakládá diskuzi? A lanari si úplně cizí, anonymní lidi, aby jim mohl věšet buliky na nos? To chápu u lidí, co si chtějí udělat z lidí blbou srandu, nudí se (chápu, neschvaluju). Ale že by bajní měli až takový nutkání? No asi jo no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí