Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@breakfast píše:
Obávám se, že tohle je zakladatelkahttps://www.emimino.cz/…avost-11359/
Ano, je to zakladatelka.
@káťa píše:
Asi to bude zaklatelka. Jednou zapomněla zanonymnit příspěvek a je to ona…
Přesně tak, je to zakladatelka, taky jsem její profil viděla, když se zapomněla zanonymnit. ![]()
Takže je to celé smyšlené?
A kde by vzala ty smsky,které sem kopírovala ![]()
@Kralikcek píše:
Takže je to celé smyšlené?
A kde by vzala ty smsky,které sem kopírovala
Ne, nemusí to být celé vymyšlené, jen má @breakfast pravdu, že zakladatelka diskuse psala ten Deníček o bájné lhavosti.
@Dája999 píše:
Ne, nemusí to být celé vymyšlené, jen má @breakfast pravdu, že zakladatelka diskuse psala ten Deníček o bájné lhavosti.
Ale byl by to drsný paradox, kdy ona teď třeba bude potřebovat,aby ji nekdo věřil a už nebude kdo
…
Tu „nemoc“ ji fakt nezavidím…
Třeba se ještě ozve
@Kralikcek píše:
Ale byl by to drsný paradox, kdy ona teď třeba bude potřebovat,aby ji nekdo věřil a už nebude kdo…
Tu „nemoc“ ji fakt nezavidím…
Třeba se ještě ozve
To asi ano - peklo pro toho člověka i pro jeho okolí ![]()
Milá Patricie (nebo jak se ve skutečnosti jmenuješ), přečetla jsem si všechny tvé příspěvky do různých diskuzí, takže jediné čemu věřím je, že máš opravdu problém s tím lhaním a neléčíš se. Nebudu tě soudit, jen mi prosím tě napiš do soukromé zprávy, jestli jsi založila i diskuzi Kdo jsou moji rodiče. To už je to poslední, co by mě zajímalo. Děkuji ![]()
@Sára 1 píše:
Podle mě to není zakladatelka. Nevidím důvod, proč by měla být a jak jsi na to přišla.
Na začátku diskuse nebyla anonym. Nedalo mi to, když se přestala ozývat a ukázalo se tohle… ![]()
@breakfast píše:
Na začátku diskuse nebyla anonym. Nedalo mi to, když se přestala ozývat a ukázalo se tohle…
Koukla jsem na její diskuse ale tahle tam není, pokud psala jeden příspěvek jako neanonym tak by to muselo být vidět
Nebo ona ho pak upravila na anonym? Ty jo, jestli je to opravdu ona, tak to má velký problém teda.
Ano, změnila to potom na anonym. Všimlo si toho víc lidí.
Já se spíš obávám, že i kdyby nebyla celá ta situace vymyšlená, ale jen některé části, tak nebylo dobré jí radit… ![]()
@breakfast No, každopádně je to teda masakr, fantazii má víc než bujnou. Jsem zvědavá jestli sem ještě napíše.
@arinecka píše:
Koukla jsem na její diskuse ale tahle tam není, pokud psala jeden příspěvek jako neanonym tak by to muselo být vidětNebo ona ho pak upravila na anonym? Ty jo, jestli je to opravdu ona, tak to má velký problém teda.
Jj, při jednom příspěvku se zapomněla zanonymnit a je to ta Patricie…
@káťa Thle bych řekla že bude asi ona https://www.emimino.cz/…ofil-335570/ už toho má asi dost ![]()
@breakfast píše:
Na začátku diskuse nebyla anonym. Nedalo mi to, když se přestala ozývat a ukázalo se tohle…
Nj, jsem moc důvěřivá. ![]()
@breakfast píše:
@arineckaAno, změnila to potom na anonym. Všimlo si toho víc lidí.
Já se spíš obávám, že i kdyby nebyla celá ta situace vymyšlená, ale jen některé části, tak nebylo dobré jí radit…
Jak se dá příspěvek později změnit na anonym? Mně to nejde.