Přítel se kamarádí se sestrou bývalky a já žárlím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
9.8.23 10:27
@Anonymní píše:
To stehovani momentalne nepovazuji za podstatny problem.

Tak žárlivostí prd získáš a jedinou odpověď ti mohou dát činy což v tomto případě znamená sestěhování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:28
@tzipora píše:
Neměla bych na něho nervy, když se tak chová. Ty máš svatou trpělivost s ním.

Takze myslis, ze ma zarlivost je opravnena? Co bys na mem miste delala? Rict, jak se citim? Nastvavit nejaka pravidla pro kontakt s tou kamaradkou?

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 10:29
@Lexter píše:
To neřeš. Buď se k tobě opravdu nastěhuje a bude to oukej bo tě jen tahá za fusekli. Tak jako tak se odpovědi dočkáš časem a žárlivostí, z logiky věci, není třeba se nyní trápit byť chápu že je to v podstatě nemožné.

Souhlasím. Teď je váš vztah pořád v takové fázi, že těžko posoudíš, co se bude dít, až se přestěhuje. Třeba s ní utne kontakt, třeba ne. S největší pravděpodobností se k tobě vůbec nepřestěhuje a ty budeš mít o problém míň. A nějaká sestra ti může být…víš kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 10:30
@Anonymní píše:
Takze myslis, ze ma zarlivost je opravnena? Co bys na mem miste delala? Rict, jak se citim? Nastvavit nejaka pravidla pro kontakt s tou kamaradkou?

A stejně je zajímavý, jak můžeš vědět, co si kdy píšou a dělají spolu, když ho většinu času vůbec nevídáš. Buď on je pitomej, že ti to sděluje, nebo chce, abys žárlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:31
@Lexter píše:
Tak žárlivostí prd získáš a jedinou odpověď ti mohou dát činy což v tomto případě znamená sestěhování. :nevim:

To by me popravde ted narychlo taky uplne nevyhovovalo, je potreba pripravit bydleni a jen tak to nestihnu. Mela jsem to v planu pristi rok.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 10:32

Vztah na dálku je vždy o naprosté důvěře. Ty jí v něj nemáš, tak to stejně nemůže fungovat :nevim: Vážně přemýšlíš, že bys mu kontakt s kamarádkou zakázala? To snad ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:34
@unuděná píše:
Souhlasím. Teď je váš vztah pořád v takové fázi, že těžko posoudíš, co se bude dít, až se přestěhuje. Třeba s ní utne kontakt, třeba ne. S největší pravděpodobností se k tobě vůbec nepřestěhuje a ty budeš mít o problém míň. A nějaká sestra ti může být…víš kde.

To si moc nemyslim, mam pocit, ze se mnou byt chce a ja jsem rekla, ze chci zit kazdopadne tady. Nakolik se mu chce stehovat, nevim. To nedokazu posoudit. Mozna by chtel, abych sla ja tam.

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 10:34
@Anonymní píše:
To by me popravde ted narychlo taky uplne nevyhovovalo, je potreba pripravit bydleni a jen tak to nestihnu. Mela jsem to v planu pristi rok.

Tak uvidíš příští rok. Je to sice na prd, ale chceš se tak dlouho trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.8.23 10:36
@Anonymní píše:
To si moc nemyslim, mam pocit, ze se mnou byt chce a ja jsem rekla, ze chci zit kazdopadne tady. Nakolik se mu chce stehovat, nevim. To nedokazu posoudit. Mozna by chtel, abych sla ja tam.

Odkud je? Aby to nebyla jenom záminka dostat se sem. Jinak chápu, asi jsi zamilovaná, ale nevidím ve vašem vztahu moc budoucnost. On mi podle popisu připadá ještě jako nevyzrálý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:37
@unuděná píše:
A stejně je zajímavý, jak můžeš vědět, co si kdy píšou a dělají spolu, když ho většinu času vůbec nevídáš. Buď on je pitomej, že ti to sděluje, nebo chce, abys žárlila.

Povidame si, co delame, on mi treba rekne, ze jde na koncert vazne hudby. Ty ho obvykle nezajimaji, tak se ptam a dozvim se. Nebo si vsimnu, ze si pisou. Travime spolu zhruba 1/4 casu, takze se vsimnout da. Navic je trvale prihlaseny na mem pocitaci, takze si leccos vsimnu i tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 10:38
@unuděná píše:
Vztah na dálku je vždy o naprosté důvěře. Ty jí v něj nemáš, tak to stejně nemůže fungovat :nevim: Vážně přemýšlíš, že bys mu kontakt s kamarádkou zakázala? To snad ne..

Zakazat ne, ale nastavit limity ano.

• Citovat
  • Upravit
1337
9.8.23 10:39
@Anonymní píše:

Jasně, že je oprávněná! Na druhou stranu jsem zakázala mému ex příteli vídat se s kamarádkou a po rozchodu mi to samozřejmě vyčetl. Nezakazovala bych mu ji. Pusť si film: Až tak moc tě nežere. Je o tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
Povidame si, co delame, on mi treba rekne, ze jde na koncert vazne hudby. Ty ho obvykle nezajimaji, tak se ptam a dozvim se. Nebo si vsimnu, ze si pisou. Travime spolu zhruba 1/4 casu, takze se vsimnout da. Navic je trvale prihlaseny na mem pocitaci, takze si leccos vsimnu i tak.
@Anonymní píše:
Zakazat ne, ale nastavit limity ano.

Ajaj. Stíhačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
@Anonymní píše:

Vykašli se na něj. Víš kolik je chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 10:40

Mimochodem, když mu cokoli zakážeš (a podle mě teda taková ultimáta do vztahu nepatří), tak co myslíš, že se stane? Přestane se s ní vídat? Kdepak. Jen ti o tom přestane psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí