Přítel se kamarádí se sestrou bývalky a já žárlím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.23 10:40
@Lexter píše:
Tak uvidíš příští rok. Je to sice na prd, ale chceš se tak dlouho trápit?

Myslim, ze to tak bude nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 10:42
@Denisa56 píše:
Odkud je? Aby to nebyla jenom záminka dostat se sem. Jinak chápu, asi jsi zamilovaná, ale nevidím ve vašem vztahu moc budoucnost. On mi podle popisu připadá ještě jako nevyzrálý kluk.

I to me napadlo. Sama nevim, kde chce bydlet. Napadlo me, ze chce sem, ale obcas mi jeho reci naznacuje, ze by chtel, abychom zili tam.
Trochu nevyzraly je, ale je moc hodny a starostlivy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 10:46
@tzipora píše:
Jasně, že je oprávněná! Na druhou stranu jsem zakázala mému ex příteli vídat se s kamarádkou a po rozchodu mi to samozřejmě vyčetl. Nezakazovala bych mu ji. Pusť si film: Až tak moc tě nežere. Je o tobě.

Nevim, ja mam pocit, ze o me ma zajem celkem dost. Investuje do me a naseho vztahu hodne casu i penez a chova se ke mne moc hezky. Byl prvni, kdo me predstavil rodine a chtel poznat i mou rodinu. Jako prvni zacal mluvit o svatbe a detech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 10:47
@tzipora píše:
Vykašli se na něj. Víš kolik je chlapů.

On je z tech, co jsem poznala, nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
1337
9.8.23 10:48
@Anonymní píše:
Nevim, ja mam pocit, ze o me ma zajem celkem dost. Investuje do me a naseho vztahu hodne casu i penez a chova se ke mne moc hezky. Byl prvni, kdo me predstavil rodine a chtel poznat i mou rodinu. Jako prvni zacal mluvit o svatbe a detech.

Jsi hodně naivní. Nemyslím to špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.8.23 10:49
@Anonymní píše:
I to me napadlo. Sama nevim, kde chce bydlet. Napadlo me, ze chce sem, ale obcas mi jeho reci naznacuje, ze by chtel, abychom zili tam.
Trochu nevyzraly je, ale je moc hodny a starostlivy.

Holka zlatá, najdi se nějakýho našeho kluka. Ušetříš si spoustu budoucích komplikací. S tímhle ztrácíš čas. On neví, co chce, chová se divně, pardon, ale že je to jenom kamarádka bych mu nevěřila, i když možné to samozřejmě je. Já bych na tohle neměla nervy. Co pozitivního a povznášejícího ti ten vztah přináší? Cítíš se šťastná, natěšená na společnou budoucnost, nebo převládají obavy a nejistota? Poslouchej své vnitřní já, ono má většinou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.8.23 10:49
@Anonymní píše:
On je z tech, co jsem poznala, nejlepsi.

V čem je nejlepší. Chlap se musí snažit činy, slova nic neznamenají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:52
@unuděná píše:
Mimochodem, když mu cokoli zakážeš (a podle mě teda taková ultimáta do vztahu nepatří), tak co myslíš, že se stane? Přestane se s ní vídat? Kdepak. Jen ti o tom přestane psát.

Minimalne vecerni a nocni komunikace by prestat mohla.
On to tak nebere, je z jihu a tam se do pulnoci normalne zije, mne je to ovsem neprijemne. U nas doma platilo, ze vecer je cas pro rodinu, takze mi jakakoli jeho komunikace s prateli v noci mi neni prijemna. V pripade, ze se jedna o zenu, mi to vadi jeste vic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 10:53
@tzipora píše:
Jsi hodně naivní. Nemyslím to špatně.

Proc?

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 10:53
@tzipora píše:

Přesně tak.

Navíc, když si není jistý, jestli opravdu chce za tebou do tvé země, tak na 99 % to dopadne tak, že jednou (a doufejme, že v tom nebudou děti) by ti to bylo vyčítáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 10:54
@Anonymní píše:
Minimalne vecerni a nocni komunikace by prestat mohla.
On to tak nebere, je z jihu a tam se do pulnoci normalne zije, mne je to ovsem neprijemne. U nas doma platilo, ze vecer je cas pro rodinu, takze mi jakakoli jeho komunikace s prateli v noci mi neni prijemna. V pripade, ze se jedna o zenu, mi to vadi jeste vic.

Ajéje, vášnivý jižan. Čímdáltím líp. Já bych šla od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.8.23 10:57
@unuděná píše:
Ajéje, vášnivý jižan. Čímdáltím líp. Já bych šla od toho.

Přesně. Oni jsou mistři v balení, lichocení, svádění a slibování. S těma skutkama je to pak horší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 10:59
@Denisa56 píše:
Holka zlatá, najdi se nějakýho našeho kluka. Ušetříš si spoustu budoucích komplikací. S tímhle ztrácíš čas. On neví, co chce, chová se divně, pardon, ale že je to jenom kamarádka bych mu nevěřila, i když možné to samozřejmě je. Já bych na tohle neměla nervy. Co pozitivního a povznášejícího ti ten vztah přináší? Cítíš se šťastná, natěšená na společnou budoucnost, nebo převládají obavy a nejistota? Poslouchej své vnitřní já, ono má většinou pravdu.

Nebyt te zarlivosti, tak mi ten vztah pripada skoro idealni. Skvele si rozumime, jsme spolu stastni, je videt, ze ma rad me i moje dite z predchoziho vztahu, neresime zadne problemy.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 11:02
@Anonymní píše:
Nebyt te zarlivosti, tak mi ten vztah pripada skoro idealni. Skvele si rozumime, jsme spolu stastni, je videt, ze ma rad me i moje dite z predchoziho vztahu, neresime zadne problemy.

Protože jste spolu jeden týden z měsíce v režimu „dovolená“ :nevim: Jasně, že nic neřešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 11:06
@tzipora píše:

Ve vsem. Rozumime si, respektuje me, chova se ke mne i memu diteti moc hezky.
Upravil si kvuli me pracovni uvazek a kvuli cestam ke mne ma ted o ctvrtinu nizsi plat a prisel o moznost povyseni. Plati temer veskere vydaje spojene s cestovanim v nasem vztahu, zaplatil nam vsem dovolenou. Navzdory tomu, ze vydelavam trikrat tolik, co on. Pritom aktivity byly prevazne vybrane mnou a mym ditetem. Nijak me neomezuje, naopak se snazi prizpusobit (dohoda na stehovani se ke mne, to, ze spolecne aktivity urcuji spise ja, snazi se mi pomahat v domacnosti, i kdyz k tomu nebyl vychovan, doma nechodi v botach, protoze to nechci).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky