Přítel se kamarádí se sestrou bývalky a já žárlím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
9.8.23 11:47
@Anonymní píše:
Gruzin, ale nemyslim, ze by to v tomhle melo velky vliv. Hodne dlouho zil v zahranici a sam uplne typickou gruzinskou mentalitu nema.

Viděla jsem jeden gruzínský film a četla cestopis. Kdyby to byl typický Gruzínec, je už dávno ženatý a má děti, viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
9.8.23 11:47
@tzipora píše:
V čem je nejlepší. Chlap se musí snažit činy, slova nic neznamenají.
Čistá pravda.
A platí to i opačně. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
9.8.23 11:48
@Denisa56 píše:
Jako aby přišel k hotovému? Hele, on bude teda asi hodnej, ale úplně nepoužitelnej. Věci odkládá a nechává plynout, však on je mezitím někdo vyřídí a udělá, já se s tím namáhat nebudu. Za odměnu se hezky usměje, pohladí…Tohle si musíš rozhodnout ty sama, co pro tebe je a co není akceptovatelné. Já bych takového marného chlapa měla tendenci z té jeho pohodlnosti vykopávat do reality. Tobě třeba bude vyhovovat, že za něj všechno děláš, všechno rozhoduješ, zařizuješ, realizuješ. :nevim:

Tak zas jsou zeny, ktere maji jasnou predstavu o tom, jak chteji mit veci zarizene a radsi v tom vztahu trošku vedou, aby se zilo jejich životním stylem. Ten chlap se treba přizpůsobi, protože mu je vic veci jedno.Na tom přece neni nic spatneho. Lepsi nez kdyz se dva pretahuji a soutěží spolu.

A nevíme, co pani potřebuje zaridit, tak nesudme🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1337
9.8.23 11:50
@Černá Madonna píše: Čistá pravda.
A platí to i opačně. :palec:

Víš, vytáčí mě, že rodiče své dcery vůbec nepřipraví na vztah. Neřeknou jim, že chlap se musí snažit. Dokonce mi přijde, že to zatajují záměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 11:55
@andrasteia píše:
Ok, tak u toho to bude s papirama na dlouho😔. Na tohle to ma velkej vliv.

Zkus na nej zatlačit, at vic resi tu budoucnost. Předpokládám, ze ma nějaky vzdělání, ze praci sezene a problem bude spis jakyzovs bariera (pokud teda zijes v Čechách).

Jinak nejaka mira zarlivosti je podle me ve vztahu uplne v pořádku. Tim spis, kdyz jste daleko. Kdyz ale uvidíš, ze se veci daly do pohybu, tak budes určitě klidnější.

S papiry na velvyslanectvi je to naprosta katastrofa uz na turisticke vizum. Jeho rodice chteli prijet, ale asi neprijedou, protoze se maminka nastvala, ze se takhle ponizovat od nikoho nenecha a nic vyrizovat nebude.
S jazykem problem neni, spis s tim, ze je dlouhodobe nespokojeny ve sve puvodni profesi a hleda rovnou to, co chce delat, ale jeho puvodni profesi moc neodpovida. To vidim jako problem, protoze nebude moc firem, ktere budou chtit zarizovat papiry pro nekoho, kdo nema prakticky zadnou zkusenost v oboru. A bez toho vizum nejspis nedostane, ledaze bychom se vzali, ale to zatim nechci.
Ja si rikam, ze kdyby byl tady, tak by kontakt s tou zenou postupne mohl slabnout.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 11:59
@Denisa56 píše:
Jako aby přišel k hotovému? Hele, on bude teda asi hodnej, ale úplně nepoužitelnej. Věci odkládá a nechává plynout, však on je mezitím někdo vyřídí a udělá, já se s tím namáhat nebudu. Za odměnu se hezky usměje, pohladí…Tohle si musíš rozhodnout ty sama, co pro tebe je a co není akceptovatelné. Já bych takového marného chlapa měla tendenci z té jeho pohodlnosti vykopávat do reality. Tobě třeba bude vyhovovat, že za něj všechno děláš, všechno rozhoduješ, zařizuješ, realizuješ. :nevim:

Je to muj byt a ja se musim zbavit veci, co tam jsou (vyklizeni po zesnulem). V tom mi nikdo pomoci nemuze. Zatim ma pro sebe jen jednu zasuvku.
Az se tech veci zbavim, chceme si ho spolecne upravit, hlavne je potreba vymalovat.
Mne nevadi, ze je pasivni, naopak mi to vyhovuje lip nez opacna varianta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 12:03
@tzipora píše:
Viděla jsem jeden gruzínský film a četla cestopis. Kdyby to byl typický Gruzínec, je už dávno ženatý a má děti, viď

Presne tak, jeho rodina na nej uz nejakou dobu hodne tlaci.
Ale jemu Gruzinky bud moc nevyhovuji, nebo on jim, a jeho byvala deti nechtela. Nakonec se s nim i rozesla.

• Citovat
  • Upravit
1218
9.8.23 12:04
@Anonymní píše:
Proc?

Protože kamarádka, protoze je to podle jeho matky lenoh (co s ním teda tady?), protože si se svymi pozadavky tady praci nenajde, takze stejně nepřijede a protože cizinec (radsi se neptam odkud). Co si najít nějakýho normálního, pracujícího borce tady? Myslim, ze by ti opadlo hodně starostí. Stejne to s nim nedopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
9.8.23 12:05
@tzipora píše:
Víš, vytáčí mě, že rodiče své dcery vůbec nepřipraví na vztah. Neřeknou jim, že chlap se musí snažit. Dokonce mi přijde, že to zatajují záměrně.

Možná to tak bude. :think:
Některé maminky dokonce svým dcerkám vštěpují do hlavy, že kolem chlapa se musí patřičně skákat, protože by jinak o takovou nestál. :lol:
Ale, to se už určitě změnilo. Platilo to hlavně dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
9.8.23 12:05

Psala jsi, ze ho znas, ze jste byli dlouho pratele. Me by zajimalo, jak jste se seznamili? Na vysoke asi ne, vid? Spis bych to videla tak, ze jsi tam byla s rodinou na dovolene a on te oblbnul, predal ti facebook a to bylo vase virtualni prstelstvi? Po rozvodu/rozchodu s otcem tveho ditete jsi se s „kamaradem“ dala dohromady, protoze mel takove ty sladke recicky typicke pro Turky z dovolene. Pokud se mylim, oprav me. Ale tve prispevky na me tak pusobi.

Zarlis na nejakou jeho kamaradku, ale to je tvuj nejmensi problem. Vzhledem k tomu, ze nekopes jen sama za sebe, ale mas v tom i sveho potomka, hodne bych si rozmyslela, zda by nebylo lepsi najit si partnera normalniho, ne takoveho, ktereho vidis jednou za cas a ktery ti slibuje hory doly, ale skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.8.23 12:28
@Anonymní píše:
Je to muj byt a ja se musim zbavit veci, co tam jsou (vyklizeni po zesnulem). V tom mi nikdo pomoci nemuze. Zatim ma pro sebe jen jednu zasuvku.
Az se tech veci zbavim, chceme si ho spolecne upravit, hlavne je potreba vymalovat.
Mne nevadi, ze je pasivni, naopak mi to vyhovuje lip nez opacna varianta.

Ale to víš, že ti s tím někdo může pomoct. Vynosit nábytek, odtahat těžké věci, krabice, pak uklidit, vymalovat, to je práce pro chlapa jako stvořená. Až přijede příště, prubla bych ho a zorganizovala společný pracovní víkend na našem budoucím bytě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
9.8.23 12:29
@Černá Madonna píše:
Možná to tak bude. :think:
Některé maminky dokonce svým dcerkám vštěpují do hlavy, že kolem chlapa se musí patřičně skákat, protože by jinak o takovou nestál. :lol:
Ale, to se už určitě změnilo. Platilo to hlavně dříve.

Nezměnilo. Čerstvý zážitek: mladá krásná holka, kolem dvaceti, nosila pravidelně svému kolegovi výborné obědy, co sama uvařila. Hádej jak dopadla? Vzal si ji a mají spolu dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 12:30
@Denisa56 píše:
Ale to víš, že ti s tím někdo může pomoct. Vynosit nábytek, odtahat těžké věci, krabice, pak uklidit, vymalovat, to je práce pro chlapa jako stvořená. Až přijede příště, prubla bych ho a zorganizovala společný pracovní víkend na našem budoucím bytě. :mrgreen:

A hnedle se uvidí, jak to s tím stěhováním myslí vážně. A taky jak spolu zvládnou vykročit z komfortní zóny, ve které nemají žádné neshody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.8.23 12:38
@unuděná píše:
A hnedle se uvidí, jak to s tím stěhováním myslí vážně. A taky jak spolu zvládnou vykročit z komfortní zóny, ve které nemají žádné neshody ;)

Přesně tak. Hlavně by poznala, jak je na tom v praxi s tou láskou, jestli je ochoten vystoupit ze své komfortní zóny a ušpinit si kvůli tomu, aby jí pomohl, ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
9.8.23 12:42
@tzipora píše:
Nezměnilo. Čerstvý zážitek: mladá krásná holka, kolem dvaceti, nosila pravidelně svému kolegovi výborné obědy, co sama uvařila. Hádej jak dopadla? Vzal si ji a mají spolu dítě.

Tak, aby jí to vydrželo i nadále. :lol:
Možná ho chtěla jen ulovit a osvědčila se maminčina dobrá rada. Jak dostat chlapa přes jídlo.
Ale v tomto případě, to byl asi jen takový bonus. :think:
Když to byla nebo je taková kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí