Přítel se změnil. Dělám něco špatně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.11 22:42

Ahojky, mně po porodu taky zůstalo dost kilo navíc a vím, že to manželovi taky vadí, ze začátku měl docela narážky, ale teď už ani ne (ale vím, že se s tím úplně nesmířil, protože moji váhu řešil vždycky, nikdy jsem nebyla úplná šťouplina), oni ty kila totiž vadí i mně, ale co mám dělat, když to nechce jít dolů a malej mi dává takovej záhul, že moc času na cvičení nemám.Ale je fakt, že sexu se nevyhýbá, že ho vyžaduje docela často, takže v tom je to jiný než u vás. A nemůže mít opravdu ženskou, protože jak chlap nevyžaduje doma sex, tak pak je to podezřelý :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 22:44
Anonymní píše:
A nebo mám snad dělat všechno pro to aby na mě začal žárlyt a vžit si mě :nevim: nevím opravdu, snažím se ze všech stran, ale to že mi napsal muj dlouholetej kamarád opravdu jen kamarád tak to byl doma výslech jak na FBI

Zkusit to můžeš, ale jen tak zdravě, prostě ho vyzkoušet, jestli mu na tobě pořád záleží jako na ženský.

• Citovat
  • Upravit
jancic
14.11.11 22:45

Já tedy nevím, ale možná ti tím rotopedem chtěl naznačit, kde je problém. Vím, že je to hnus, ale jsou doopravdy chlapy, kterým vadí nová kila na víc (i po dítěti) …
Jak tu bylo někde výše napsáno, jestli chce, abys zhubla, tak ať se půl hodinky po práci věnuje malé, abys mohla cvičit … Něco za něco.
A kolik je malé? My jsme měli s přítelem kolem toho půl roka celkem krizovku, v době kdy prcek jen ležel, nelezl … Taky se mu téměř nevěnoval a nevšímal si ho, hodně jsme se kvůli tomu hádali … zato teď je z něj úplně hotovej, když má chvíli, hraje si s ním apod. Jeden kamarád mi říkal, že do toho roka a půl - dvou let to stojí za prd, dítě jen řve, něco vyžaduje … doopravdy ty chlapi k malým dětem moc vztah nemají - to až časem, když je s dětma zábava.
Tak ať se to brzo zlepší!!! Neboj, určitě časem z toho přítel „vyroste“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5331
14.11.11 22:53

Ahojky.Tak taky mi to nedá k tomu něco napsat.Chování přítee je hnusné a sobecké.To jak se chová bych mu rychle zatrhla a nedivím se že se snažíš to změnit.Bohužel s jeho přístupem toho moc nezměníš.Já jsem taky po prvním porodu nabrala a nelíbilo se mi to.Kila dolů sama nešla.Když jsem se zeptala manžela jestli se mu líbím - tak řekla že jo,ale že byc mohla schodit.Docela jsem se urazila,ale popohnalo mě to právě ke koupi rotoepdu.Za půl roku jsem měla 20 kilo dole.Čas se najde- věř že jo.A cítím se díky tomu daleko lépe bez té zátěže.Nesnažila bych se na tvém místě kvůli příteli ale kvůli sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.11.11 22:57

ahoj anonimko tak to na něj zkus třeba obráceně. Řekni mu že se potřebuješ dostat na svou původní váhu a že by ti pomohlo kdyby si s malou chvíli hrál aby jsi mohla jezdit ta tom rotopedu třeba se zamyslí a v jeho malém mozečku mu docvakne že pokud chce štíhlou ženu tak se musí taky starat o dítě.
ale mezi náma je to pěkný vůl nevím sice jak máš staré dítě ale já mám 3,5 měsíců starou dcerku a kila dolů nejdou vůbec a že jich mám pěkných 20 na víc. No ale jsme holky šikovný mi to nějak zvládneme! Tak nevěš hlavu a pokud rotoper nezabere tak začni jak říká můj chlap králičí stravu třeba si to rychleji rozmyslí.
tak se drž a zatím čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 23:03

Máte pravdu holky, uplně všechny.Naštěstí tchýně je poklad a když jí řeknu vždy pohlídá ikdyž chodí do prace.Od zítřka má volno celej tejden.Tak toho využiju, a nic mu ale říkat nebudu aby si nemyslel že to dělám kvuůi němu.Sna mu to dojde.bokovku nevím ale nemá na to čas dělá v praci s jeho tátou a jezdí jedním autem domu každý den. Dcera má 11 měsicu už chodí, ale stejně se jí vubec nevěnuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.11 23:09

CHtěla jsem jít třeba do fitka, ale když si ppředstavím že tam budu stou mojí postavo no nevim nevím to raděj bdu běhat po vesnici a doma taky.Jo nutno podotkout že jsem byla nekuřačka, ale po porodu jsem neák začla, no spíše jsem sváteční kuřák , jednou denně tak snad se aspon při tom toho zbavím

• Citovat
  • Upravit
5331
14.11.11 23:22

Souhlasím s holkama- tedy nevím jak u vás ale třeba tchán se k dětem má hodně když už trochu mluví - taky spíše okolo toho 2 roku.Oni se ty chlapy bojí a neví moc jak je zabavit nebo je to ani moc nebaví.I když mě přijde že ten tvůj je trochu jiný případ.No tak váhu 80 budeš mít jen pár týdnů když na to šlápneš. :srdce: Jinak pro mě je jízda doma lepší kvůli času který nemám a taky se mi nechce nikam docházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nevernej12
14.11.11 23:27
Anonymní píše:
Alberta píše:
Ach jo,to se nečte moc dobře.Asi bych si s ním zkusila promluvit,ale aby mě poslouchal,ne si u toho četl noviny,nebo se díval na telku.To vypadá,jak kdyby ses mu přestala líbit..Ale jedná s tebou pěkně necitlivě a hnusně.A co taky nechápu,je jeho vztah k dceři.On ji nechtěl,nebo co?Abys ho musela prosit,aby se jí věnoval,on dřepí u telky.Prostě bych ho fakt nějak donutila,a´t si promluvíme,co bede dál,co chce on,co chci já,že takhle to nejde.Jak neví,co ti má na to říct,tak ať si to sakra uvědomí,když jste rodina!To je teda hulvát,co se má co na tebe dívat zhnuseně,on v břichu dítě nenosil!Možná že tvoje současná postava je problém,ale každý problem se řešit.To je jako kdyby vám to najednou přestalo klapat v jinak předtím skvělém sexu,protože on by prostě nemohl.A stávalo by se mu to častěji,třeba stresem z práce,nebo nemocí..Prostě by měl problém.Jak bys to řešila,objednala bys mu poštou megabalík viagry a k svátku mu dala vakuovou pumpu a ještě bys každý večer,sledovala erotické filmy a významně vzdychla při pohledu na výkonné samce??Jak by mu broukovi,bylo?
Já si to taky myslím, chtěla jsem si sním normáln vážne popovídat on mě dokonce i poslouchal, ale on na to nikdy nic neřekne.Jen mlčí nebo řekne já nevím co ti na to mám říct.Dcera byla chtěná hodně se na ní těšil.Dokonce po jedné ostré hádce jak ležel v posteli, jsem už neměla sílu, prostě asi zrat, jsem začala balit moje a a malé věci a chtěla jsem prostě jít.A dokonce jsem se ho ptala nebo spíše řekla že jestli je se mnou jen kvuli naší male tak at mi to řekne, ale on řekl že né že je semnou prot protože mě miluje a že toho mám nechat že nikam mě nepustí, že be země nemuže žít a podobně, ale já mu to neveřím. dneska jak přijel z práce tak jsem mu nandala jídlo, a protože přes den nestíham se najíst, tak jím pokažde sním, no a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole

Jo tak jestli použil slovo žrát, tak je to jasný.
Vadí mu to, je frustrovanej a neví co „dál“.

Představ si asi něco ve smyslu, že by Ti chlap po porodu začal chlastat .. každej den by přišel z práce, flákl se sebou ma gauč, vyzunkl lahvinku slivky a usnul. Taky bys asi nebyla extra milá a tvářila se zhruba na něj jako on teď na Tebe.

„nechlastej“ a „nežer“ jsou dvě stejná slova skoro pro totéž - jedno „většinou“ pro chlapy druhý „většinou“ pro ženský.

Držím palce .. aerobiku zdar :-)

• Citovat
  • Upravit
8911
14.11.11 23:54
Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole

To je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.11.11 23:56

no fajn,když má problém s její váhou,tak jí to má naznačit nějak citlivě a nej jako vůl,tu máš rotoped a nežer.škoda,že jsi zareagovala tak,žes to odnesla,i když se nedivím,že tě v tu chvíli přešla na jídlo chuť.Chtělo by to nějakou stejně ostrou odpověď nebo ještě horší.Ale to ty asi nemáš v povaze a on to podle mě ví,že se neumíš bránit a necháš si to líbit.a on je spokojený se svojí postavou,s tím jak vypadá?Je štíhlý,nebo dokonce vysportovaný?To by byl gol,kdykby byl sám kulatý :evil:
Jo a ještě,ženská přece může vypadat dobře i když je tlustá,myslím tím upravená,voňavá a tak,jen jí to dá víc práce,protože ta štíhlá bude vypadat dobře rychleji než ta obézní:-)Chtělo by to,abys měla větší sebevědomí,všechno se dá,i zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
15.11.11 00:08
Wiolla píše:
Anonymní píše: …a jak se na mě škareě podíval a řekl už zase žereš?? a kroutil přitom hlavou tak jsem to raději odnesla,a už zustala dole
To je hovado! To by mi řekl jen jednou jedinkrát a okamžitě bych ho vzala něčím po hlavně. Nejspíš tou jeho večeří… :cert:

no to jo…mě něco podobného řekl partner jen jednou, třískla sem s talířem a byla z toho tichá domácnost dva dny - a déle to nebylo čistě jenom proto, že si uvědomuju, že je mě doopravdy kus (takže sem s ním vlastně částečně souhlasila)…ale takhle se to prostě neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
15.11.11 00:11

Ještě jen - psala jsi. že jíš až když příjde domů - možná tam je taky trochu kámen úrazu, chtělo by to pravidelnou pestrou stravu, časté malé porce …

• Citovat
  • Upravit
31292
15.11.11 00:25

jinak pro odlehčení - já přibrala skoro 30 kilo ještě před otěhotněním, postupně za těch 12 let vztahu, takže zátěžová zkouška ala budeš mě milovat, i když budu jako vorvaň??, proběhla ještě před těhu :wink:

ale když tak přemýšlím, co když je to kombinace několika věcí? jako váha v tom nejspíš bude hrát velkou roli, ale řekla bych, že je v tom i to, že si se změnila z partnerky v matku, a co od něj žádáš? né aby byl partnerem, ale aby byl otcem („cpeš“ mu malou atd.)
jako od tebe je to pochopitelné - nenavážím se do tebe, ale zkouším se na to podívat z jeho strany…takže možná by to chtělo občas malou dát občas na hlídání tchýni a užít si jen dva spolu jako za bezdětna.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 02:21
Mar__tanka1983 píše:
jinak pro odlehčení - já přibrala skoro 30 kilo ještě před otěhotněním, postupně za těch 12 let vztahu, takže zátěžová zkouška ala budeš mě milovat, i když budu jako vorvaň??, proběhla ještě před těhu :wink:ale když tak přemýšlím, co když je to kombinace několika věcí? jako váha v tom nejspíš bude hrát velkou roli, ale řekla bych, že je v tom i to, že si se změnila z partnerky v matku, a co od něj žádáš? né aby byl partnerem, ale aby byl otcem („cpeš“ mu malou atd.)
jako od tebe je to pochopitelné - nenavážím se do tebe, ale zkouším se na to podívat z jeho strany…takže možná by to chtělo občas malou dát občas na hlídání tchýni a užít si jen dva spolu jako za bezdětna.. :think:

v pohodě já to beru a chápu, přes týden po něm nic nechci vážně nic.V pátek si zajde na jedno z čeho se vyklubou 4 a buh ví co ještě, to ještě překousnu, sobotu vyspává, odpoledne jde na zahradu něco dělat. A když se vrátí tak je podráždený že se mu nco nepovedlo, a já :zed: když koukám jak zase prudí, tak raděj po něm nic nechci. Jo mám taky svoje chyby kdo je nemá, taky jsem kolikrád nevrlá a to pořádně ale sakra já mám na to stejné pravo jako on.Už několikrát měla malou tchyně, a co jsme dělaly¨nic. já jsem se pustila do gruntování celeho baráku a on nedělal nic.Přítel má docela vypracovanou postavu, je dlouhej má přes dva metry.Nikdy s váhou problém neměl, ale mě to bude nadhazovat pořád. Když jsem se ho zeptala jestli ho ještě vubec přitahuju jako žena tak si šel udělat kafe a už nahoru nepřišel.Já nevím jestli to má ještě vubec cenu. :cry: Ja nevím jak už mu to mám říc po dobrém to nešlo, po zlém taky né.opravdu nic jiného neděláme jen sedíme doma. asi před týdnem jsem ho po dvou hodinách překecala aby jsme šli na procházku.Která trvala 15 minut, a okomentoval to tím že mu je zima , a malá že už spinká.Nechce prostě semnou chodit do společnosti.Asi ze za mě stydí. Jo něco jiného je když jsem měla 60 kg a něco jiného je 80kg. Ale já mu ukážu. Mu v podstatě stačí že má opráno , vyžehleno a navařeno,tak si to myslím já

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky