Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Macik.S píše:
A jak reagoval, když mu sáhla mezi nohy, když mu ukazovala ta tanga? Nevím, to je jakoby tě někdo cizí chytil za prsotak mu dám facku
Ukázala mu je zezadu, jaké si koupila tanga. Když řekla hele:on se podival a jak se v tu chvíli podíval, tak pokračovala ve větě dal.
@Tunrida já s ni nechci soupeřit. on říká, ze me chce a ze me miluje, ji nechce.rika
Mmm jestli to nechape od tveho pritele, kdyz ji rika at mu da pokoj ( i kdyz to si myslim, ze je jen pred tebou), tak bych ji to rekla sama..
podle me mu vyhovuje, ze na o nej zajem jina holka
@Kskaja řekl mi, ze zbytečně zarlim, ze s ni nic nemá. Říct mužů, ale nemohu tam byt s nim cely den
@Anonymní píše:
Proč já?
Protože se musíš ptát, jestli je normální, že se tvůj chlap domlouvá s ženskou, která po něm jede, aby za ním přišla, až tam ty nebudeš.
Já dlouho pracovala v baru, nápadníků spousta, to tak prostě s tímhle povoláním souvisí.
@Anonymní píše:
@Tunrida já s ni nechci soupeřit. on říká, ze me chce a ze me miluje, ji nechce.rika
Tak jí to má dát velmi důrazně najevo přímo před tebou. A to fakt ne tak, že jí řekne, aby přišla, až tam nebudeš. Ty vogo, takhle se nechat ztrapňovat. Jak dlouho spolu jste?
@Anonymní píše:
Nepřijde mi to OK On mi řekl, ze ji to řekl, aby se ji zbavil
Aby se jí zbavil? Spíš aby se zbavil tebe, ne? ![]()
@Tichošlápek píše:
Myslím, ze bud je vám všem 18 a jen tak blbnete nebo by sis měla najít někoho inteligentnejsihojinak blbka co ukazuje tanga a sahá na veřejnosti do rozkroku není konkurence, vždyť musí byt úplně blba
Ale tak pochybuju, ze zrovna povidani bude v tomle pripade, jejich hlavni spolecny zajem
Pokud je to tak, jak zakl. popisuje.
@radkka tak to takto maji všichni v hospodě? Myslí s, ze to souvisí s povoláním a nic s ni nemá? Nebo je to klasika ze číšník s nějakou neco ma?
@Ms.Ragdoll ale snad ma chlap taky nějakou úroveň ne? O takovou by si můj neoprel ani kolo natožpak neco jiného ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Ale tak pochybuju, ze zrovna povidani bude v tomle pripade, jejich hlavni spolecny zajemPokud je to tak, jak zakl. popisuje.
Píšu pravdu, co se stalo.
Jsme spolu pul roku.
@Anonymní píše:
Ne, já to myslím vážně, co píšu. To se fakt děje a nevím co s tím.
Víš co. Jen si to nechceš přiznat. Lže ti. Pokud by skutečně neměl zájem, tak jí odpálkuje. A odpálkuje ji pokaždý, když za ním přileze. Ona by si tohle nejspíš nedovolila, kdyby si nebyla jistá. Ale prostě ho chce za každou cenu a udělá pro to cokoliv. Tohle se dá zvládnout, jen pokud by tvůj přítel chtěl říct skutečně ne, ale to on nejspíš nechce. Mně osobně to přijde jako zbytečný boj, budeš se jen trápit. Co s chlapem, který neví, co chce a nedá se mu věřit.
@Anonymní píše:
@radkka tak to takto maji všichni v hospodě? Myslí s, ze to souvisí s povoláním a nic s ni nemá? Nebo je to klasika ze číšník s nějakou neco ma?
Já jsem jen podotkla, že při takovém povolání holt nápadníci prostě jsou, ale neřekla jsem, že je jednání tvého partnera normální, není. Ty opravdu chceš být s chlapem, který si zve rozhoďnožky na večer? Já teda ne.
Každý svého štěstí strůjce.
Já nikdy s návštěvníky baru nic neměla a nenechala jsem si sahat na prsa, všichni byli řádně a včas umravněni, protože nejsem běhna. Tvůj partner to má asi jinak. Tvoje volba.
Hele a stojí ti za to se pasovat s takovou ehm.., ani nevím, jak to nazvat
, a soupeřit s ní o takovýho dvaatřicetiletýho blba?