Přítelova babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
102087
23.8.13 22:01
@Ema.a píše:
Dobrá,
všem děkuji za rady, za názory. Víte byla bych tu celej den kdybych měla každému vysvětlovat proč to nejde tak jak říká a podobně..
Dočkala jsem se i urážek. Už nestojím o další reakce o žádné..dá se to celé smazat?
:think: jestli v tom soužití náhodou nebudou chyby na obou stranách, když chceš mazat diskuzi jen protože se ti nelíbí reakce…
  • načítám...
3429
@K-Black píše:
nejsi trošku zahleděná do sebe? :think:

Jasně, ty ne? 8o

• načítám...
Kyarra
@Ema.a píše:
Dobrá,
všem děkuji za rady, za názory. Víte byla bych tu celej den kdybych měla každému vysvětlovat proč to nejde tak jak říká a podobně..
Dočkala jsem se i urážek. Už nestojím o další reakce o žádné..dá se to celé smazat?

Požádej adminy o uzamčení diskuze. Škoda, že jsi z toho tak špatná, podle mě tě tady nikdo neurážel, ale jak myslíš. Přeji hodně sil a ať se vám všem daří.

• Upravit
12
23.8.13 22:03
@j.a.n.i1 píše: :think: jestli v tom soužití náhodou nebudou chyby na obou stranách, když chceš mazat diskuzi jen protože se ti nelíbí reakce…

jen mi to ještě víc ubližuje víš. Pujdu za psychiatrem, nebudu to rozebírat tady, byla to chyba omlouvám se za váš čas.

• načítám...
2220
23.8.13 22:06

@Ema.a trošku nešťastně (byť chápu že v rozčilení) byl napsaný už první příspěvek ve stylu „babka měla jít pryč, pak si to ale rozmyslela a smrdí tu dál i s prašivejma psama…“, pak se nesmíš divit, že tu nemáš samé chápající příspěvky.
Jinak TŘÍgenerační soužití musí být fakt masakr, btw. my máme právě jen ten obývák s kuchyní a ložnici, mimino na cestě a hypotéku na 25 let na krku, ale pravda teda že svatej klid, někdy až takový, že naopak návštěvy miluju. Pokud píšeš, že babi přeci jen tu žádost podala, tak vydržte, nic jiného asi nezbývá. Psy dej do kupy a zamykej se. S babčou se snaž být zadobře, usnadní ti to život.

• načítám...
3429
23.8.13 22:06
@Ema.a píše:
proč bych na tebe řvala, jen překlep.

Já to chápu, nemyslela jsem to tak, že bych se fakt urazila ;)

Příspěvek upraven 23.08.13 v 22:07

• načítám...
13714
23.8.13 22:07

@j.a.n.i1 Chyba je vždycky na obou stranách, jak na straně manželky, tak na straně tchýně (babičky). :mrgreen:
Je pořád stejný, stačí přečíst podobné diskuze.
Bydlím u…tchýně, babičky, dědečka, tchána. Není to jak jsem si to představovala x hlas lidu: máš žít za svý, starat se sama o sebe, nemusíš se nikomu zodpovídat.
Zakladatelka zoufalá, nepochopená, vystresovaná, má v tom spoustu peněz, malou šanci na změnu, obvykle malý dítě nebo těhotenské břicho.
Jaké najít řešení? To prostě nejde. A že se zlobí? Ať se zlobí. Holky čekají, že se řekne: jsi chuděra, s takovou bábou, taky to znám.
Ale mně se zdá správný říct: učinili jste špatné rozhodnutí a bohužel za něj platíte. Není v tom posměch, z mé strany spíš lítost. Co víc k tomu dodat? :nevim:

• načítám...
K-Black

@Elilen já znám v reálu jen jednu rodinu, kde fungují spokojeně dokonce tři generace, a tady na emimču je jedna holčina co taky takhle žijí, tuším s dcerou, a vychvaluje si to.

• Upravit
15977
@Cuarentena píše:
Ty několikadenní otravné návštěvy - to byly jako návštěvy ke tchyni, které lezly k vám?

Kéž by to byly návštěvy tchyně. :lol: Bohužel paní máma osobně. V šestinedělí a po něm jsem jen mlčky koukala, jak mě nerespektuje a chodí si sem jak do obýváku. Teď už jsem rozumnější a máme i kouli na dveřích. :twisted:

@Kyarra píše:
@Elilen Chápu, pokud je to fakt tak nesnesitelné…ale já si třeba nedovedu představit, že po investici 1,5 mil. začínám někde znovu…ale já to nezažila, ty jo, takže fakt těžko říct. Já jsem ráda, že my jsme do toho nešli, i když jsme mohli, a teď jsme si koupili baráček (raději daleko od všech 8) ), rekonstruujeme podle svého…raději hypotéka na celý život než soužití s jinou generací ;)
Tak ať vám to teď s bydlením vyjde! :palec:

Také by to pro mě bylo nepředstavitelné. Ale jak píšu, soukromí má mnohem větší hodnotu. :palec:
A děkuju. Vyjít to musí!

Příspěvek upraven 23.08.13 v 22:08

• načítám...
K-Black
@Z.jev píše:
Jasně, ty ne? 8o

no já jo, ale myslela jsem že jsem vyjímečná :think:

• Upravit
3429
23.8.13 22:10
@K-Black píše:
no já jo, ale myslela jsem že jsem vyjímečná :think:

No tak to hezky rychle spadni zpátky na zem :roll:

• načítám...
K-Black
23.8.13 22:11
@Z.jev píše:
No tak to hezky rychle spadni zpátky na zem :roll:
:roll: njn :roll:
  • Upravit
12003
23.8.13 22:12

@K-Black Taky žijeme v domě tchýně a tchána, neplatíme nájem jen půlku nákladů na dům, takže jsme jim ulehčili, hlídání mám za prdelí kdykoliv si vzpomenu, takže já jsem nadmíru spokojená, 10 mesíců po narození syna, jsem měli jednu babičku 100 km a druhou 120 km takže ted si už umím správně vážit toho mít je v baráku.. :mrgreen: :mrgreen: A až se v březnu narodí druhý to si teprve budu libovat a všichni jsme tu spokojený… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K-Black
23.8.13 22:13

@ppalea tak to je paráda a moc ti to přeju :palec:

• Upravit
12003
23.8.13 22:13

@Z.jev tvůj nick je boží, kdybych tak já byla takhle kreativní kde bych dneska byla.. :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová