Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Virginia píše:Ale mně se zdá správný říct: učinili jste špatné rozhodnutí a bohužel za něj platíte. Není v tom posměch, z mé strany spíš lítost. Co víc k tomu dodat?
Nemusíš už nic.
Lidé chybují.. Bez chyb by nebyl život. Ti chytřejší se ponaučí, ti hloupější v tomto případě za pár let nabídnou bydlení své snaše. ![]()
Mě by na místě přítele hanba fackovala přijmout dům, poslat vlastní babičku zaživa hnít do důchoďáku a nastěhovat tam svou labilní slečnu, co nesnáší její psy, o které jsem slíbil se postarat.
Normální je o starší členy rodiny pečovat, nikoliv je vysát a odkopnout. Situace - pomozte, dám vám barák, je teda už za čárou.
(nečekali jste ode mne jinou reakce, že ne
)
p. s. S NIKÝM bych bydlet nešla, to je šetření na nepravém místě.
Ještě taková technická poznámka. To že babi leje logr z kafe do záchodu je správně, protože když ho bude vylejvat do dřezu, tak se dříve nebo později ucpou někde trubky a budete pak muset rozkopat celej barák. Jako my loni.
@Virginia píše:
já to taky přeju, ale s konečnou gratulací počkám na rok 2053
Souhlas, taky jsem v tomto pesimista ![]()
@ppalea píše:
To já jen že ne všechny tchýně jsou tak strašný svině…
ale to já neříkám, a nikdy bych to ani neřekla. Třeba já budu uplně dokonalá ![]()
@Adriana88 píše:
Ještě taková technická poznámka. To že babi leje logr z kafe do záchodu je správně, protože když ho bude vylejvat do dřezu, tak se dříve nebo později ucpou někde trubky a budete pak muset rozkopat celej barák. Jako my loni.
a to jsem už nechtěla být za rypnu hnusnou
ale napadlo mě to taky se zeptat co je na tom špatně ![]()
@Bábrdl píše:
Mě by na místě přítele hanba fackovala přijmout dům, poslat vlastní babičku zaživa hnít do důchoďáku a nastěhovat tam svou labilní slečnu, co nesnáší její psy, o které jsem slíbil se postarat.Normální je o starší členy rodiny pečovat, nikoliv je vysát a odkopnout. Situace - pomozte, dám vám barák, je teda už za čárou.
p. s. S NIKÝM bych bydlet nešla, to je šetření na nepravém místě.)
Hele, zakladatelka se snažila všem vysvětlit, že do domova chtěla babička sama, a barák nabídla vnukovi, protože nechtěla, aby to tam chátralo…Takže se trochu mírni. A starat by se měli spíše děti, než vnuci, ne?
@Virginia píše:
já to taky přeju, ale s konečnou gratulací počkám na rok 2053
To nemusíš za dva roky budeme kupovat svoje, až druhý bude trochu méně náročný, to já jsem zase normální, nečekám, že nám to tu takhle bude klapat 60 let, děda už nám začíná trošku „dědkovatět“ jak tomu říká manžel, když remcá, takže to myslím bude tak optimální doba k zachování zdravých rodinných vztahů..
![]()
@K-Black píše:
@Elilen já znám v reálu jen jednu rodinu, kde fungují spokojeně dokonce tři generace, a tady na emimču je jedna holčina co taky takhle žijí, tuším s dcerou, a vychvaluje si to.
I výjimky existují. A mají můj obdiv. Na obou stranách musi být hodně rozumu, tolerance, úcty a respektu.. Tím každý neoplývá. ![]()
@Bábrdl píše:
Mě by na místě přítele hanba fackovala přijmout dům, poslat vlastní babičku zaživa hnít do důchoďáku a nastěhovat tam svou labilní slečnu, co nesnáší její psy, o které jsem slíbil se postarat.Normální je o starší členy rodiny pečovat, nikoliv je vysát a odkopnout. Situace - pomozte, dám vám barák, je teda už za čárou.
p. s. S NIKÝM bych bydlet nešla, to je šetření na nepravém místě.)
Děkuji, že máš stejné názory jako já. Už mi z těch reakcí tady bylo dosti smutno. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat