Přítelova dcera a moje rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2133
7.5.13 14:04

@Bábrdl a vidíš to je těch 10% :) tak hlavně že ty jsi milující babička a tvé vnouče má alespoň jednu.
Náš kluk má dohromady 4 babičky (různé rozvody mezi prarodiči + ti moji) a doopravdy milující jsou z toho dvě (jedna vlastní, jedna nevlastní). Ráda ho má moje máma. A poslední - vlastní babička ho nenávidí. Prostě si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
7.5.13 15:19

Spousta z váš tady píše zakladatelce, co kdyby se to stalo tobě a tvé dítě nepřijali? Maminkám co mají dítě se to lehce řekne, ale ono být nevlastní matkou opravdu není jednoduché. Teď mě možná sežerete, ale je to těžší než být nevlastní otec. Od macechy se očekává, že bude vařit, žehlit, uklízet a dělat vše jako vlastní matka. Ale kam se to dítě uchýlí? K maceše nebo mamince? Ono je těžké dávat ze sebe vše, když se to plně nevrací. Takže napříkad nevidím důvod, proč by babičky dávat stejný dárky nevlastním i vlastním vnoučatům. Je pak fér, že vlastní dostane třeba 2 dárky a nevlastní od všech babiček dohromady 4? Nebude se pak cítit vlastní dítě ochuzené? Podle mě se má chovat ke všem dětem hezky, dávat dárky, brát na dovolenou atd., ale klidně nevlastnímu vysvětlit, že on holt dostal míň dárků, protože bude mít i od dalších babiček, že nevlastní máma ho má ráda, ale jinak než to svoje vlastní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
7.5.13 15:22

@Saman :palec: s tím souhlasím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.5.13 15:37
@esterka03 píše:
Rozdíl mezi babičkami:
Pokud babička získá nevlastní od syna. Je asi předpoklad že chlap který si najde ženskou s dítětem své vlastní ještě nemá (minimálně 50% případů). Nevlastní babička je tedy poprděná i z nevlastního vnoučete, protože ten mezulán který si říká její syn už jí dávno měl nějaké vyrobit a takhle babča přijde k hotovému a přijme ho za vlastní, protože prostě už vnouče chce minimálně deset let.
Pokud babička získá nevlastní od dcery. Většinou si chlapa s dítětem najde bezdětná žena (více než 50%) a každá máma chce přece vnouče od své dcery ne? Dál už nemá cenu to popisovat… sáhněte si každá do svědomí a představte si, že za dvacet let přijde vaše již 30 letá dcera, která do té doby měla smůlu na partnery a přivede vám rozvedeného se závazkem, ale hrozně ho bude milovat. Vy si pro svou dceru ale budete představovat úplně jiného partnera a úplně jiný život. Taky už budete několik let toužit po vlastním vnoučeti a najednou vám někdo bude cpát naprosto cizí dítě, jak je to vlatně fajn, že už máte vnouče… no jo ale to vnouče nebude od vaší dcery, od vaší krve…Zdánlivě naprosto stejné situace, ale vlastně diametrálně odlišné. Každá správná matka prostě cítí že mateřství je záležitost žen a také to mateřství vyžadují od svých dcer. Naopak od synů nikdo nic moc neočekává… hlavně tu výrobu, nebo zajištění miminka na muchlování :mrgreen:

Moc hezky napsané, svým způsobem máte určitě pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
7.5.13 17:54
@PetiteFillette píše:
To trochu nechápu? Však proč? Ta dcera tvého muže je snad taky vaše rodina ne? 8o
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
4885
7.5.13 20:31

@chatwenna Pokud jim ty nové,,maminky,,ukradly tatínky, tak bych byla taky pěkně vyčůraná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
7.5.13 20:38

@Lenka002 Tak já jsem teda názoru, že ukrást lidi takhle nejdou. Leda, že by to byl únos, chlapi dostali roubík a pálkou přes hlavu. Když je spokojený vtah, tak se nerozpadne. Vždy to je první problém těch dvou a né té nebo toho třetího :nevim:
Jinak vyčůraný děti jsou všechny, hledají skulinky jak si polepšit. Vždyť to děláme i my dospělý, jen v něžnější a nenápadnější formě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 20:51

Ahoj, přítel má dva syny jeden už skoro 18 a druhý 8 ani jednoho nevychovával vztah nemají skoro žádný. přítel jim pořád volal jestli k nám nechtějí přijet někam na výlety atd nechtěli jenže kdykoliv něco potřebují tak se ozvou já chci tohle nebo tamto ani jeden si toho nevažil telefony neustále ztrácel nebo malej všechno rozbil. to mě štve ze všeho nejvíc když jde o peníze jsou u nás hned. :zed:
my máme s přítelem chlapečka a ten malej žárlí a je zlej bojím se ho nechat s ním. pozvala jsem ho k nám a on seděl a hrál PSP :zed: říkám mu co budem dělat a on semnou nemluvil že tam je Denis tak sem mu řekla at se zabalí že ho doma nechci a jde domů od té doby tady nebyl a já sem ráda! Chlap skoro ve 40 letech poznal co je to otcovská láska a je z malýho poprdený a oni se s toho můžou taky pordět :D Ale máš pravdu bavit se s chlape nemá cenu jsou to jeho děti a on si na to příjde vždy sám :palec: omlouvám se za anonym. protože sem chodí jeho ex :D

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
7.5.13 21:32

@Lenka002 Tatinek je nejaka nesvepravna vec, ze se da ukrast?? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.13 21:51

Ahoj, tak to sme na tom podobne. s přítelem ziju 7 let, mame 5 dceru a on y prvniho manzelstvi dnes uz 15letou. přítel je fajn a dobrej otec, dokud nepřijede ta jeho potvora, to jdeme hned s dcerou stranou, ona na nej mluvi jako malý dítě, furt ho ohmatava a ja z toho zvracim.jeji maminka ji posílá k nám aby zjistila jak si žijeme, takže nam prohledava veci, vše si fotí a pak z neho tahaj prachy, kdyz exka chtela vyšší alimenty tak dcerunce řekl, že už ji na nic nepřispěje a co ona nato? na fb napsala, ze umí zatlačit na pilu a ma ho tam kde chce a když má peněz celej kufr(což fakt nemáme)a nechce ji koupit čtyřkolku, tak bude muset zatlacit na pilu ještě víc aby poznal coje zač. tak sem mu to ukázala, chvilku bzl řev do telefonu :cert: a za 14 dni přijela a jako by se nic nestalo.pak sem zjistila, že mi leze do telefonu, tak sem ji tam vlezla taky a co tam? s maminkou si píšou jak je tatínek uplně blbej a že se bojí o prachy.no hnus, malem sem se pozvracela hnusem. a to ji koupil tablet za 10 000,mobil za 8000,ted chce motorku za 40 000 a ja nemám ani nato koupit holce boty a kdyz se ozvu, ze se mi neco nelíbí, tak rekne at se jdu léčit, že sem blázen. už toho mám dost, ale je to otec naši dcery, tak to držím co to dá, ale jak dlouho se to dá ještě vydržet?

• Citovat
  • Upravit
700
7.5.13 21:54
@Anonymní píše:
Ahoj, tak to sme na tom podobne. s přítelem ziju 7 let, mame 5 dceru a on y prvniho manzelstvi dnes uz 15letou. přítel je fajn a dobrej otec, dokud nepřijede ta jeho potvora, to jdeme hned s dcerou stranou, ona na nej mluvi jako malý dítě, furt ho ohmatava a ja z toho zvracim.jeji maminka ji posílá k nám aby zjistila jak si žijeme, takže nam prohledava veci, vše si fotí a pak z neho tahaj prachy, kdyz exka chtela vyšší alimenty tak dcerunce řekl, že už ji na nic nepřispěje a co ona nato? na fb napsala, ze umí zatlačit na pilu a ma ho tam kde chce a když má peněz celej kufr(což fakt nemáme)a nechce ji koupit čtyřkolku, tak bude muset zatlacit na pilu ještě víc aby poznal coje zač. tak sem mu to ukázala, chvilku bzl řev do telefonu :cert: a za 14 dni přijela a jako by se nic nestalo.pak sem zjistila, že mi leze do telefonu, tak sem ji tam vlezla taky a co tam? s maminkou si píšou jak je tatínek uplně blbej a že se bojí o prachy.no hnus, malem sem se pozvracela hnusem. a to ji koupil tablet za 10 000,mobil za 8000,ted chce motorku za 40 000 a ja nemám ani nato koupit holce boty a kdyz se ozvu, ze se mi neco nelíbí, tak rekne at se jdu léčit, že sem blázen. už toho mám dost, ale je to otec naši dcery, tak to držím co to dá, ale jak dlouho se to dá ještě vydržet?

tak to te teda obdivuju…tohle bych nesnesla…co takhle ji nafackovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 21:58

Ani nevíš s jakou chutí bych to udělala, jenže to bych pak musela utíkat rychlostí blesku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.13 21:58

Ani nevíš s jakou chutí bych to udělala, jenže to bych pak musela utíkat rychlostí blesku

• Citovat
  • Upravit
2406
7.5.13 22:26
@Anonymní píše:

Drsný. To je přesně příklad toho, jak v tom umějí děti chodit. Kolikrát se mají nevlastní děti líp než vlastní. Manžel by se měl krotit, to on by snad měl udržovat spravedlnost mezi svými dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 22:38

Jenže nedělá, on má asi pocit, že jí něco dluží, když už nejsou s ex.,ale to ona mu utekla. už nevím jak bych mu měla otevřít oči. ona už není dítě, je to zatracenej fracek. a to tu nepíšu jaká je to špína. o minulejch letních prazdninách měla u nas být 2 týdny, jenže vyštourala přítelovu závět co mu odkázal kamarad a najednou u nas byla 2 měsíce a 1 měsíc a pul byla 24 hodin denně v jedněch plavkách a když to dostala, tak používala toaleták a koupala se v bazénu. no maminka ji asi hygienu neučila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky