Přítelovo rodiče mě nemají rádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.20 11:21

@Annabela11 No oni je chtít vidět nebudou nebo alespoň teď. Poslední zpráva tomu nasvědčovala úplně jasně.. Nezeptají se na to co to bude, jak mi je, jestli všechno zvládáme prostě takový ty věci co třeba člověka potěší.. A já jim děti určitě cpát nebudu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14313
5.6.20 11:35
@Anonymní píše:
@Annabela11 No oni je chtít vidět nebudou nebo alespoň teď. Poslední zpráva tomu nasvědčovala úplně jasně.. Nezeptají se na to co to bude, jak mi je, jestli všechno zvládáme prostě takový ty věci co třeba člověka potěší.. A já jim děti určitě cpát nebudu :nevim:

No je to hnusný tedy…Někteří lidí se chovají jako hovada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.6.20 12:00
@Annabela11 píše:
@terien Není to jen její dítě to je jasné ale pokud by s oni ke mě chovali takto tak bych jim dítě prostě odmítla svěřit to by se mohl manžel stavět na hlavu!!Oni ji ignorují tak já bych ignorovala to že chtějí vidět vnouče. Jo je možné že třeba ani zájem mít nebudou.

Takže by sis účty vyřídila přes dítě, chytré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
5.6.20 12:41
@SlečnaDahlia píše:
To, že jí okatě hákujou a ponižujou na rodinných událostech není její věc, jo? :lol:

Stejne ji to není nic platné. Ať tam nechodí.

• Citovat
  • Upravit
14313
5.6.20 13:02

@terien V první řadě je velmi chytre ignorovat zakladatelku…Tím bych začala. Psk se nesmějí divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.6.20 13:10

@divine woman Milé a slušně by se měly chovat obě strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 13:26

Kasli na to, nezmenis nic. Ano, zamrzi. Mam to s rodici od partnera podobne (resp. s tchyni a jejim partnerem), tchan je v pohode. Deti (vnoucata) to nezmenily, probiha zdvorilostni poprani, jinak se o vnoucata nezajima. Vnoucata od druheho syna miluje, zahrnuje darky… Nenadelam nic

• Citovat
  • Upravit
34473
5.6.20 15:04
@Annabela11 píše:
@terien V první řadě je velmi chytre ignorovat zakladatelku…Tím bych začala. Psk se nesmějí divit.

To ale nemá nic společného s dětmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
5.6.20 16:14
@Annabela11 píše:
@divine woman Milé a slušně by se měly chovat obě strany…

Stačí slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.20 16:38

Nečetla jsem celou diskuzi. Každopádně mi přijde super, že přítel stojí za tebou!
Asi jsi jim nesedla, to se stává, já to tak mám taky. Myslím si, že jsem moc „svá“, nebojím se říct svůj názor, i když slušně a s respektem. Ale to je asi špatně, u nich doma se na rovinu skoro nemluví a když je problém, tak se mlčí nebo je hádka a pak mlčení. Jakoby neuměli komunikovat. Jo a taky jsem asi moc „chytrá“ (mám dva tituly) a „intelektuálka“. Máme dvě děti a už hodně dlouho jsem tam nebyla. Manžel tam jezdí, starší dítě bere s sebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.20 17:31

Řešila jsem něco podobného, ale v menší míře. A ano, svatbou se to eliminovalo, protože jim prostě nic jiného nezbylo, než mě respektovat.
Ale o děti teda valný zájem není.

• Citovat
  • Upravit
6429
5.6.20 18:07
@Anonymní píše:
@LilyJane No z toho mám strach. Prostě přítel je jinej než jejich druhej syn tomu je 40 let a sice má svůj byt, ale je u nich pečenej vařenej.. připravujou se mu obědy na celý týden do práce, děti nemá a oni ho mají respektivě furt doma.. ale přítel to odsuzuje, nenechá si do ničeho mluvit.. a to jim asi vadí, že je nemají oba dva doma.. nebo už nevím :nevim:

Jo, jo, to bude kámen úrazu, mají pocit, že jsi jim synáčka odloudila a i když to tak není, jim to nikdo nevymluví. Je to prostě jejich chorobná fixace na syny a neschopnost respektovat jejich život. Ale máš velké štěstí, že se tě partner zastává. Každopádně bych na ně nenadávala, naopak bych před ním zdůrazňovala, že tě to mrzí a chtěla bys s nimi normální hezký vztah a chtěla bys aby byli super bača s dědou pro vaše děti. Ale nejspíš se to nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
5.6.20 19:00
@terien píše:
Však tam chodit nemusí. Já bych se tedy určitě necpala někam, kde nejsem vítána

Předpokládám, že ten, kdo ji tam chce, je její přítel. Pochybuji, že kdyby si za telecích let vodil domů kamarády, kteří by se k jeho rodičům chovali hezky a přinesli třeba i něco na zub, tak by se rodiče chovali stejně hnusně a buransky. Nemusí ji milovat, nemusí ji zahrnovat veledary, nemusí si k ní hned dělat kdovíjaké pouto, ale je naprosto elementární lidská slušnost akceptovat výběr synovy partnerky, respektovat je jako pár a nechovat se jako buran z burákova. Předpokládám, že kdyby tak strašně nechtěli, aby k nim přijeli spolu, zrovna tihle rodiče by to synovi řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.6.20 19:14
@SlečnaDahlia píše:
Předpokládám, že ten, kdo ji tam chce, je její přítel. Pochybuji, že kdyby si za telecích let vodil domů kamarády, kteří by se k jeho rodičům chovali hezky a přinesli třeba i něco na zub, tak by se rodiče chovali stejně hnusně a buransky. Nemusí ji milovat, nemusí ji zahrnovat veledary, nemusí si k ní hned dělat kdovíjaké pouto, ale je naprosto elementární lidská slušnost akceptovat výběr synovy partnerky, respektovat je jako pár a nechovat se jako buran z burákova. Předpokládám, že kdyby tak strašně nechtěli, aby k nim přijeli spolu, zrovna tihle rodiče by to synovi řekli.

Taky mě jednou čeká role tchýně a nejsem si úplně jistá, že musím ze slušnosti akceptovat všechno, co syn domů přitáhne :think: výběr je jeho věc, ale není mou povinností to vždy respektovat. Na druhou stranu si neumím představit, co by to muselo být za kreaturu, abych to vůbec neskousla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckaa1991
5.6.20 21:01

@terien Myslím si, že jsem slušně vychovaná.. nejsem žádná feťačka, alkoholička nebo zlatokopka.. poděkuju, poprosím, pozdravím a pomůžu.. pokud já dokážu respektovat je, protože jsou to přítelovo rodiče chtěla bych aby při nejmenším respektovali oni náš vztah.. přítel chce abych taky jela s ním k rodičům a udělali si třeba hezký den.. a ne abysme byli celé odpoledne od sebe, protože mě z nepochopitelnýho důvodu nedokážou vystát :nevim: Člověka to mrzí, ale zřejmě s tím nic neudělá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová