Přítelovo rodiče mě nemají rádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
5.6.20 21:59
@Luckaa1991 píše:
@terien Myslím si, že jsem slušně vychovaná.. nejsem žádná feťačka, alkoholička nebo zlatokopka.. poděkuju, poprosím, pozdravím a pomůžu.. pokud já dokážu respektovat je, protože jsou to přítelovo rodiče chtěla bych aby při nejmenším respektovali oni náš vztah.. přítel chce abych taky jela s ním k rodičům a udělali si třeba hezký den.. a ne abysme byli celé odpoledne od sebe, protože mě z nepochopitelnýho důvodu nedokážou vystát :nevim: Člověka to mrzí, ale zřejmě s tím nic neudělá..

Neudělá. A přijde mi, že se snažíš se k nim vecpat a donutit je, aby tě brali, i když víš, že o tebe nestojí, což prostě nechápu. Na druhou stranu neznám žádnou snachu, co by o sobě řekla něco špatného nebo přiznala důvod, proč to nefunguje :lol: oni asi nějaký mají, ty s tím nic neuděláš, tak je přestaň řešit a žij si svůj život se svým mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
5.6.20 23:26

Neporadím, jen doufám, že budu jednou chápavá.
Maximálně, že si postezuju kamarádce, ale synům do toho kecat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 06:25

@terien K nikomu se určitě necpu. Kdybych se cpala tak tam jezdím. Popřeju k narozeninám a k svátku přes sms a po příteli pošlu dárky k Vánocům. Takže dělám jen to co je pro mě slušnost. Určitě se necpu tam kde mě někdo nechce.

• Citovat
  • Upravit
34473
6.6.20 07:02
@Anonymní píše:
@terien K nikomu se určitě necpu. Kdybych se cpala tak tam jezdím. Popřeju k narozeninám a k svátku přes sms a po příteli pošlu dárky k Vánocům. Takže dělám jen to co je pro mě slušnost. Určitě se necpu tam kde mě někdo nechce.

Myslím to tak, že kdyby tě teď pozvali, tak se sebereš a jedeš, ačkoliv víš, že tě rádi nemají. A jsi hloupá, jestli jim ještě kupuješ dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 07:17

@terien Tak jsem hloupá, ale chovám se tak jak bych chtěla aby se ostatní chovali ke mně. Je mi už celkem jedno, že neberou mě, ale chci aby při nejmenším respektovali náš vztah. :nevim: Což stejně do této doby nedělají takže to dopadlo tak, že s nima přestal komunikovat i syn :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
6.6.20 07:36
@Anonymní píše:
@terien Tak jsem hloupá, ale chovám se tak jak bych chtěla aby se ostatní chovali ke mně. Je mi už celkem jedno, že neberou mě, ale chci aby při nejmenším respektovali náš vztah. :nevim: Což stejně do této doby nedělají takže to dopadlo tak, že s nima přestal komunikovat i syn :nevim:

To si trochu protiřečíš, když neberou tebe, těžko budou respektovat, že si tě vybral jejich syn za partnerku. A jedno ti to není, když ti vadí, že váš vztah neberou. Ono jabko nepadlo daleko od stromu, tvůj partner to vyřešil stejně stupidně, jak to pojali jeho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
6.6.20 07:39

Muzu se zeptat odkud jste? Jestli je „pritelovo rodice“nejaky nareci? Vidim to tu stale casteji, minule nekdo psal manzelovo sestrenice. To nerypu, skutecne me to zajima, neumim si to vysvetlit, neni to prece „to“ jako treba stene, ale ty rodice, ve skole nas ucili i pravidla na i/y a tak me zajima, zda je to zpusob, jak se vyhnout tomu y/i nebo tak i bezne mluvite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
6.6.20 08:35

@tini u nás na západě se to říká úplně normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
6.6.20 18:04

@tini Jižní a západní Čechy. Úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.20 18:23

Zakladatelko bohužel budeš už navždy ta, kvůli které se u nich pokazily rodinné vztahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.6.20 11:12

@terien Ale má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.6.20 11:14
@Anonymní píše:

Máš rozum na rozdíl od tchanovcu…bych se na ně vybodla s darkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová