Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, nechtěla bych být tím puberťákem v tvé rodině…ty mu vyčítáš i ten kus žvance. Je mi ho líto, z tvých příspěvků čiší doslova nenávist a LAKOTA. Jsi pro mě typická MACECHA v negativním slova smyslu.
Zakladatelko, že tráví čas na fb je normální, to puberťáci dělají, že má rád Pribináčka…taky ho mám ráda. Co by mě mrzelo je to jídlo, asi bych mu řekla, že to jíst nemusí, když mu nechutná - čistě výchovně. Ale na druhou stranu mu třeba Tvoje kuchyně opravdu nechutná, protože je zvyklý na jiné jídlo. A že mu chybí maso se taky nedivím, je to kluk v pubertě ![]()
A ještě něco, náš dnes už dospělý syn, když byl v pubertě, tak snědl jako normální porci k večeři 4 kuřecí řízky velikosti talířku. A ty mu vyčítáš pitomýho pribiňáka…
Neúcta k cizím penězům? Vždyt to nedělá schválně
Pribiňáky máme rádi celá rodina, jsou sice dražší, ale lepší. A že je na faceb. je normální, moje náctiletá ségra ho má i v mobilu a skoro celá jejich třída se neodpojí ani na minutu
Počítač je velmi malá položka, zrovna nedávno nám to říkal elektrikář. Rozežraní a vybíraví jsme v pubertě byli snad všichni, já zase nejedla maso vůbec…Celkově mi připadá, že řešíš blbosti, které bys u svého dítěte neřešila. A nepovažuju to za správné, měla by sis k němu najít cestu, ty jsi ta dospělá. tou cestou může být i vzájemná tolerance bez počítání korunek za jídlo a elektriku. Jednou je to dítě tvého muže, tak mu snad nebudeš vypočítávat náklady jako nájemníkovi! Peníze si vyřeš se svým mužem a netahej do toho dítě.