Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak převoznicí jsem nemyslel holku, který bys chtěně ublížil. Jít do vztahu je kravina a taky která by tě chtěla 3 týdny po rozchodu a k tomu taky s dítětem na krku. To by musela být z jiný planety, nebo naprosto zoufalá a nesebevědomá slečna. Spíš si nezávazně užít. To, že teď nemáš chuť je jedna věc, ale tak jsi chlap po čase ti to nedá…
To s těmi slovy… Nemiluji se řeklo ve vztahu.. A to by se opravdu nemělo.. S tím, že jí chce zpátky je to normální. Jsou na sebe zvyklý a oba vlastně ani neví co chtějí. Ona zřejmě změnu. Tam se střídají emoce jak na horský dráze. Jednou dobrý a jednou špatný.
Neví co chtějí???
Sorry ale není nám 12 let. Tohle je omluva hodna naprosto nevyzrálého jedince. To není omluva ale výmluva!!
Příspěvek upraven 24.01.19 v 12:11
@Sufurski píše:
Ze ji nemiluju sem.ji rekl uz v rijnu…ona me v prosinci..pak me vyhodila…sel.sem nac sem mel cekat
Hele, ty už jsi sem tu svoji historku psal, jen pod jiným nickem, ne? Dvorisku???
@Roach píše:
@kapitanpejsekNeví co chtějí???
Sorry ale není nám 12 let. Tohle je omluva hodna naprosto nevyzrálého jedince. To není omluva ale výmluva!!
Ne každej je robot a pokud s někým sdílíš několik let života, tak je tam v této fázi spousta různých emocí. Rozchody nebývají vždy zcela jasné a racionální. Mám takový dojem, že u tebe ale ano. Ve tvém dosavadním životě jste zajisté sedli ke stolu, ukončili, podali si ruce a už nikdy neviděli a nezajímali že?
@Roach píše:
Ten plurál byl dost mimo.
Ok, dobře. My do toho nevidíme. Ona asi ví co chce, a pokud ne, tak ví co určitě nechce.. Pokud se žena rozchází, tak už má většinou vše uzavřené a předem připravené.
@kapitanpejsek píše:
Ok, dobře. My do toho nevidíme. Ona asi ví co chce, a pokud ne, tak ví co určitě nechce.. Pokud se žena rozchází, tak už má většinou vše uzavřené a předem připravené.
Jj uz se vyjadrila..vse ukoncila. Takze diky za rady. Ahoj,Voja v noci zvracel.Snedl kousek toceneho a asi mu nesedl.Uz zas moc tlaska mi prijde.Jsi ok? Ja jen ze ses ani neozval jako kazdy den.Robe vzdy te budu mit rada jsi otec Vojanka.Ale milovat te nikdy nebudu mrzi me to.Nechci ti lhat snad mi nekdy odpustis…Oli
@kapitanpejsek píše:
Ne každej je robot a pokud s někým sdílíš několik let života, tak je tam v této fázi spousta různých emocí. Rozchody nebývají vždy zcela jasné a racionální. Mám takový dojem, že u tebe ale ano. Ve tvém dosavadním životě jste zajisté sedli ke stolu, ukončili, podali si ruce a už nikdy neviděli a nezajímali že?
Robot? Co to s tím má co dělat? Naopak. To že s někým sdílíš několik let života je právě argument k tomu, aby ten rozchod nebyl iracionální a z afektu. Pokud s někým máš dítě, měli by jste oba ideálně vědět co chcete!
Tohle mi připomíná rozchody prvních lásek v pubertě. Ne rozchod otce od rodiny.
@Sufurski píše:
Zeptal sem se do oci ji rikam chces se nekdy vratit,stojim o tebe,par chyb sem udela,a chci je napravit. Rekla nevim,fakt nevim…syn spatne nese rozchod,rikame mu ze musim do prace,zacina byt agresivní,ma 3roky a divim se ze to tak vnima
Začíná být agresivní protože mu lžete. Mám taky tříletého, ty děti nejsou hloupe. Vědí co se děje, jen jsou malé na zpracování. Promluvte si s ním oba. My jsme mu to s ex taky vysvetlili, máme relativně dobré vztahy a syn je s tím naprosto ok. Zvykl si i na střídačku. Jsou to necelé 4 měsíce.
@Sufurski píše:
Jj uz se vyjadrila..vse ukoncila. Takze diky za rady. Ahoj,Voja v noci zvracel.Snedl kousek toceneho a asi mu nesedl.Uz zas moc tlaska mi prijde.Jsi ok? Ja jen ze ses ani neozval jako kazdy den.Robe vzdy te budu mit rada jsi otec Vojanka.Ale milovat te nikdy nebudu mrzi me to.Nechci ti lhat snad mi nekdy odpustis…Oli
To je mi lito. Drz se. Chce to cas, bude zas dobre.. ![]()
@Saulus píše:
Ano presne takto se zeny dostavaji na luxusni dovolene, ktere maji zachranit jiz neexistující vztah. A ktere pak chlapy neskutecne se…
Vlastní zkušenost?
@Kobliha51 píše:
Vlastní zkušenost?
Mas to tu, v tom samem vlaknu ![]()
@brisco píše:
Hele, ty už jsi sem tu svoji historku psal, jen pod jiným nickem, ne? Dvorisku???
věříš, že už mě to taky napadlo?
![]()
@Sufurski tak hlavně žádné kraviny, jako zkusit skočit pod vlak, nebo napráskání bývalé na sociálce atd. Hlavně klid, čas to trochu vystříbří a uvidíš, jak to bude za měsíc, dva…
Proč tě vyhodila? Asi měla důvod.