Políbil jsem expartnerku, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
24.1.19 14:53
@Saulus píše:
Mas to tu, v tom samem vlaknu :roll:

Nechce se mi to číst. Nemusíš odpovídat, když nechceš. Není to povinnost. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Sufurski
24.1.19 14:57
@Keyllah píše:
@Sufurski tak hlavně žádné kraviny, jako zkusit skočit pod vlak, nebo napráskání bývalé na sociálce atd. Hlavně klid, čas to trochu vystříbří a uvidíš, jak to bude za měsíc, dva…

Nene nic se dit nebude…zbalil sem si veci a odjizdim pryc…podekoval sem ji a popral hodne stesti…vic neocekavam a za synem samozrejme budu jezdit…

• Citovat
  • Upravit
41587
24.1.19 14:58
@Sufurski píše:
Nene nic se dit nebude…zbalil sem si veci a odjizdim pryc…podekoval sem ji a popral hodne stesti…vic neocekavam a za synem samozrejme budu jezdit…

super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
24.1.19 14:58
@Kobliha51 píše:
Nechce se mi to číst. Nemusíš odpovídat, když nechceš. Není to povinnost. :mavam:

No jen ze takhle je to takove mirne okopnuti, uplne zbytecne, kdyz je doplneni meho textu na te same strane o par prispevku nize. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sufurski
24.1.19 15:05
@Keyllah píše:
super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna ;)

Nic uz neocekavam. O syna se samozřejmě budu zajimat . Ale vyjadrila se jasne…ja zacnu od zacatku…

• Citovat
  • Upravit
salamio
24.1.19 15:35
@Sufurski píše:
Políbil jsem expartnerku, co dál?

Opíchat ji. Případně její sestru nebo nejlepší kamarádku, podle nálady.

• Citovat
  • Upravit
Sufurski
24.1.19 15:57
@salamio píše:
Opíchat ji. Případně její sestru nebo nejlepší kamarádku, podle nálady.

Dekuji ani jedno nechci

• Citovat
  • Upravit
Sufurski
24.1.19 16:00
@Keyllah píše:
super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna ;)

Uz neni naco ji davat cas…napsala to dost jasne…samozřejmě ji mam porad rad,ale kdyz mi napise ze me uz milovat nebude tak i kdybych se stavel sebevic na hlavu,nic s tim neudelam…a neverim ze kdyz clovek prestane milovat ze by zase zacal…o syna se samozřejmě budu zajimat na vzdy

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
24.1.19 16:27
@Saulus píše:
No jen ze takhle je to takove mirne okopnuti, uplne zbytecne, kdyz je doplneni meho textu na te same strane o par prispevku nize. :mavam:

No koukám, že pro tebe je kopnutí i dobrý den a hned startuješ. Bez tvé informace se tedy obejdu. Přesto dík. Kdybys odpověděl jednoslovně bylo by to určitě kratší, než tohle vypisování.

• Citovat
  • Upravit
8397
24.1.19 16:30
@Kobliha51 píše:
No koukám, že pro tebe je kopnutí i dobrý den a hned startuješ. Bez tvé informace se tedy obejdu. Přesto dík. Kdybys odpověděl jednoslovně bylo by to určitě kratší, než tohle vypisování.

No, on je dráždivější. A považuje úplně všechno za kopání do něj, má to tak nastavený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
24.1.19 16:31
@Kobliha51 píše:

Tak znovu:

Ja to myslel jinak. Tohle posledni, romanticke gesto zkusi asi vetsina chlapu (co jsem se tak bavil v okoli).. a pritom je jiz davno pozde. Zena to vetsinou vi, ale rada jede.. ;) U mne to byla nastesti jen Michellinska vecere, tolik jsem v tom nezahucel.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.1.19 16:32
@botl píše:
No, on je dráždivější. A považuje úplně všechno za kopání do něj, má to tak nastavený.

Já myslela, že už je za vším. Koukám, že bude s nenávistí žít do smrti. Jeho věc. Nemyslela jsem to špatně.

• Citovat
  • Upravit
2098
24.1.19 16:32
@botl píše:

Ne, drazdivejsi jsem jen na nektere uživatelky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
24.1.19 16:33
@Kobliha51 píše:
Já myslela, že už je za vším. Koukám, že bude s nenávistí žít do smrti. Jeho věc. Nemyslela jsem to špatně.

S jakou nenavisti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
24.1.19 16:43
@Kobliha51 píše:

Já vím, že nemyslela. Angličani a taky nizozemci na to mají na to trefný výraz „long toes“. Dlouhý prsty na nohou - je strašně snadný mu je nedopatřením přišlápnout a on se hned ozve.

Škoda pro něj, pro jeho děti i pro jeho ex, protože chvilkama se jeví jako dobrej chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí