Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše:
@Sufurski tak hlavně žádné kraviny, jako zkusit skočit pod vlak, nebo napráskání bývalé na sociálce atd. Hlavně klid, čas to trochu vystříbří a uvidíš, jak to bude za měsíc, dva…
Nene nic se dit nebude…zbalil sem si veci a odjizdim pryc…podekoval sem ji a popral hodne stesti…vic neocekavam a za synem samozrejme budu jezdit…
@Sufurski píše:
Nene nic se dit nebude…zbalil sem si veci a odjizdim pryc…podekoval sem ji a popral hodne stesti…vic neocekavam a za synem samozrejme budu jezdit…
super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna ![]()
@Kobliha51 píše:
Nechce se mi to číst. Nemusíš odpovídat, když nechceš. Není to povinnost.
No jen ze takhle je to takove mirne okopnuti, uplne zbytecne, kdyz je doplneni meho textu na te same strane o par prispevku nize. ![]()
@Keyllah píše:
super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna
Nic uz neocekavam. O syna se samozřejmě budu zajimat . Ale vyjadrila se jasne…ja zacnu od zacatku…
@Sufurski píše:
Políbil jsem expartnerku, co dál?
Opíchat ji. Případně její sestru nebo nejlepší kamarádku, podle nálady.
@salamio píše:
Opíchat ji. Případně její sestru nebo nejlepší kamarádku, podle nálady.
Dekuji ani jedno nechci
@Keyllah píše:
super, uvidíš, jak to dopadne, dej jí čas. A hlavně mysli na syna
Uz neni naco ji davat cas…napsala to dost jasne…samozřejmě ji mam porad rad,ale kdyz mi napise ze me uz milovat nebude tak i kdybych se stavel sebevic na hlavu,nic s tim neudelam…a neverim ze kdyz clovek prestane milovat ze by zase zacal…o syna se samozřejmě budu zajimat na vzdy
@Saulus píše:
No jen ze takhle je to takove mirne okopnuti, uplne zbytecne, kdyz je doplneni meho textu na te same strane o par prispevku nize.
No koukám, že pro tebe je kopnutí i dobrý den a hned startuješ. Bez tvé informace se tedy obejdu. Přesto dík. Kdybys odpověděl jednoslovně bylo by to určitě kratší, než tohle vypisování.
@Kobliha51 píše:
No koukám, že pro tebe je kopnutí i dobrý den a hned startuješ. Bez tvé informace se tedy obejdu. Přesto dík. Kdybys odpověděl jednoslovně bylo by to určitě kratší, než tohle vypisování.
No, on je dráždivější. A považuje úplně všechno za kopání do něj, má to tak nastavený.
@Kobliha51 píše:
Tak znovu:
Ja to myslel jinak. Tohle posledni, romanticke gesto zkusi asi vetsina chlapu (co jsem se tak bavil v okoli).. a pritom je jiz davno pozde. Zena to vetsinou vi, ale rada jede..
U mne to byla nastesti jen Michellinska vecere, tolik jsem v tom nezahucel.. ![]()
@botl píše:
No, on je dráždivější. A považuje úplně všechno za kopání do něj, má to tak nastavený.
Já myslela, že už je za vším. Koukám, že bude s nenávistí žít do smrti. Jeho věc. Nemyslela jsem to špatně.
@botl píše:
Ne, drazdivejsi jsem jen na nektere uživatelky ![]()
@Kobliha51 píše:
Já myslela, že už je za vším. Koukám, že bude s nenávistí žít do smrti. Jeho věc. Nemyslela jsem to špatně.
S jakou nenavisti? ![]()
@Kobliha51 píše:
Já vím, že nemyslela. Angličani a taky nizozemci na to mají na to trefný výraz „long toes“. Dlouhý prsty na nohou - je strašně snadný mu je nedopatřením přišlápnout a on se hned ozve.
Škoda pro něj, pro jeho děti i pro jeho ex, protože chvilkama se jeví jako dobrej chlap.
Nechce se mi to číst. Nemusíš odpovídat, když nechceš. Není to povinnost.