Pro všechny s PCOS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
6.2.13 20:23

@Zuzie ahoj, tak doktor je dobry a doporucil mi nosifol. Tak si ho vyzvednu a snad se zadari :-) cetla jsem o nem dobre veci. Neni nejlevnejsi, ale je to na 3 mesice tak uvidim. Taky zvazuju pit kapky jerab ptaci a piju kakost nat. Neco vyjit musi. A co ty? Beres neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
6.2.13 21:10

Ducki, jo, tak nosifol pak někdy taky vyzkouším, ale zatím beru jeřáb ptačí, minule jsem do měsíce měla ovulku, ale jestli to bylo jím to fakt nevím ;)
no a psala si, že zatím hormony brát nechceš, takže si clostík nikdy nevyzkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.2.13 21:17

@Zuzie nene zati jsem zadne hormony jsem zatim nezkousela. Ale zrovna clostiku se nebranim. Jen nejdriv zkusim neco bez hormonu. Tak ten jerab ptaci vyzkousim taky. Tak doufam ze pomuze. Jen se nevyznam v tom mereni bt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
6.2.13 22:33

Jo tak snad ti nosifol nebo jeřáb pomůže :palec:
Měření bazálky je jednoduché, jen to chce ze začátku dělat pravidelně, abys ses v tom svém cyklu zorientovala
vyhraď si teploměr jen na měření bazálky, a každý ráno vždy ve stejnou hodinu se změř hned jak se probudíš, měla bys před tím spát aspoň 3 hodiny v kuse, před měřením ani nevtávej, ani nesklepávej teploměr, měj vše nachystané abys až vypneš budík mohla hned použít teploměr, někdo si měří teplotu v ústech, ale asi nejpřesnější je si měřit teplotu v pochvě. Naměřenou teplotu si pak zapíšu zde http://www.womenzone.cz/ no a před ovu je teplota nízká, a po ovu se buď hned anebo za pár dní na to dostane vysoko, u každého to může být jiné, tak proto je důležité měřit aspoň pár měsíců. Kdyžtak se zeptej co ještě potřebudeš vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.2.13 22:45

No ja mela ted teploty 36,8-9 a pak dva dny 37 a ted zase 36,8-9. Tak nevim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
7.2.13 19:30

Ahojky, tý jo, to máš teda vysoké hodnoty…to vypadá jako kdyby už u tebe ovulka byla… A nachlazená nejseš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.2.13 05:59

No prave ze jsem takze ty teploty jsou asi jen vykyvy a ne ovulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
21.3.13 20:31

Ahoj Zuzie,

taky mám PCO a nakonec prcek vyšel prirozeně, což byl podle mé doktorky velký zázrak. :andel: :srdce: Malýmu je 1,5 a rádi bychom mu pořídili sourozence. Mám zavedené tělísko, takže přemýšlím, že si ho nechám co nejdřív vyndat, jelikož je otázka, jak dlouho bude trvat, než se druhé mimčo zadaří, když jsem předtím neměla skoro žádnou menstruaci.. :think:

Holky a myslíte, že ovu testu u nás s PCO jsou pravdivé? Někde jsem četla, že mohou být zkreslené…já si teda ovu test taky dělala, když jsem tenkrát měla tu jednu menstruaci za rok a vyšly mi pozitivně, a proto jsme si to pojistili a vzniknul Šimonek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.3.13 19:54

@keny81 no ja pco mam ale ovu testy mi vysly negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
24.3.13 15:44

Ducki - jak dlouho si měříš bazální teplotu? Já si ji taky právě předtím měřila a to měření bylo všelijaký.. :think: Určitě budu ráda, když se se mnou podělíš o zkušenosti s braním různých doplňků…tělísko bych chtěla vysadit nejpozději v červnu..takže se mě tohle všechno bude taky týkat…Já jsem právě měla jít ten měsíc, co jsem otěhotněla na laparoskopii, takže uvidím, jak to bude tentokrát a jesltli na ni nebudu muset zase jít.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
31.3.13 19:03

@keny81. tak merim si ji tak rok, ale nikdy jsem z ni nepoznala ovu. Teploty si skakaly. Ja pila akorat kakost a ted beru ten nosifol. Ten si myslim ze je dobry, protoze jsem tento mesic mela sama bez injekce ms a to po vic jak roce, takze me pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
2.4.13 13:54

Ahojte holky s PCOS :mavam: :mavam:
Mohla bych se zeptat, jaké preparáty zkoušíte a jaké vám už "eventuelně " zabraly? Samo, kromě Clostíku a podobně, zajímaly by mě spíše šetrnější preparáty, bylinky atd..

Začnu já :-) nakoupila jsem si Gynex-kapky..začínám užívat, pak Maliníkovou směs a dietka :-) očista těla..
Já jsme o tom Nosifolu slyšela, ale nikdo tu není kdo by užíval jen Nosifol a Ovu se dostavila a podařilo se mu otěhotnět..každý jen zkoušel..nechci zbytečně valit penízky do všeho :-)
Díky adržím Vám palce „kamošky“ s PCOS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.4.13 22:21

@Novoňka tak ja uzivam Nosifol teprve druhe baleni a po skoro roce jsem dostala sama ms bez injekce. Ovu si myslim ze jeste nebyla, ale ted treba bude kdyz uz ta ms prisla sama a presne jak mela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
3.4.13 08:48

Ducki děkuji :mavam: :mavam: já budu na tom Gynexu a uvidíme no, pak očista, kterou budu ještě dodržovat..než mi dorostou kopřivy, pak ještě lektvar z kopřiv :pankac: :pankac:
Mám teď úpravu stravy a nový životní styl..podařilo se mi sundat -7kg, ale s těmi Velikonocemi jsem to trochu zabrzdila..ale zase vzhůru do boje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
4.4.13 15:21

@Novoňka to ja bych chtela taky ale nemam silnou vuli :-) ale snazim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie