Problémy s dcerou a jejím přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.4.20 20:47

@Russet no já myslela před nouzovým stavem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
1.4.20 20:47
@Anonym123456789123 píše:
@lleennttiillkkaa né nebojím jen si nechci kazit dobrý vztah s mojí matkou dobrý vztah nemám a mrzí mě to proto chci s mojí dcerou dobře vycházet vždy jsme se domluvily na kompromisech nwm ale zase rodiče toho kluka s tím souhlasí možná bych měla taky. Dceři bylo v únoru 15 a klukovi bude v červenci píše: Více
??? Nechces si kazit vztah s tvoji matkou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
1.4.20 20:49
@free333 to jsem si taky říkala ale až po karanténě dříve to nedovolím protože tomu stejně nezabrání takhle jí budu mít pod kontrolou a budu vědět co a jak jinak by to bylo na tajnou a…

Tak po karanténě bych to dovolila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.20 20:50
@Russet no já myslela před nouzovým stavem :lol:

Kápni božskou, jsi ta patnáctka. Styl a chyby v psaní by tomu odpovídaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
1.4.20 20:50
@TopSecret píše: ??? Nechces si kazit vztah s tvoji matkou?

Tam asi měla být tečka :mrgreen: za vztah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:51
@Anonymní píše:
Tak je snad na tobě, jestli kluka doma chceš nebo ne? Já si nesměla večer brát domů kluky nikdy a to jsem u rodičů bydlela do 21 let. Holt to nechtěli, tak jsem to respektovala a na náš (můj s mamkou) vztah to žádný vliv nemělo :nevim: Jí hlavně vadilo, že by měla méně soukromí a večer už chtěla prostě relaxovat. Přes den jí mé návštěvy nevadili.Pokud si jí to normálně vysvětlila (je hodně mladá (na můj vkus) na to, aby si domů tahala kluky na přespání 8o, navíc teď je snad nějaká karanténa, ne?) a ona se i přes to nafoukla, tak bych vážně popřemýšlela, jaký ten vztah mezi sebou máte :nevim: protože tebou normálně manipuluje a vydupává si co chce. Místo, aby si s tebou sedla a promluvila s tebou se chová jak dětsko. A nejhorší je, že ty nad tím opravdu přemýšlíš. :roll:

Vždy jsme si se vším sedli a mluvily niky nebyla nafouklá není rozmazlená a nic si nevydupava ale je prostě hrozně zamilovaná a jen chce být více se svým klukem a když jsem jí v době karantény zakázala se sním výdat stejně si furt volají tak je to jedno respektovala to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:53

@Russet řekla bych že neznáte lidi co přešli z tlačítkového mobilu na dotykový a jsou nasrani protože jím to furt něco opravuje a navíc jsem ráda že umím odepsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014

Ač jsem zastáncem toho, že rodič má být i kámoš, tak do určité míry. V zásadě bych proti tomu nic neměl, ale nafouknout si hubu, tak má smůlu. Chce být jak dospělá, tak se podle toho musí chovat. Můžeme to probrat, kdyby to byl normální kluk, který ti nevadí, tak proč ne, ale musela by se podle toho chovat. A určitě se nesmíš jí bát říct ne, příště řekne, že chce doma party s dvaceti kámoškami a ty půjdeš k sousedé, aby se slečna neurazila? Ono ocaď pocaď, maximálně bych se s ní teď domluvil, že uvidíme po karanténě, jak se bude chovat a jak se jejich vztah vyvine, pokud by bylo vše v pohodě, měli by zelenou, ale nesmíš se jí přece bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:54

@TopSecret pardon za vztahem měla být tečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.20 20:55
@Russet řekla bych že neznáte lidi co přešli z tlačítkového mobilu na dotykový a jsou nasrani protože jím to furt něco opravuje a navíc jsem ráda že umím odepsat :mrgreen:

Jak ti telefon poradí slovo výdat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:55

@Tomáš916 dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 20:56

@Russet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.4.20 20:57
@Anonym123456789123 píše: @Russet?

No to jsi napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.20 20:58

No máma teď řeší něco podobného.. Zakázala sestře(17) aby si domů přivedla přítele protože máme strach aby se nenakazili prarodiče, protože on přijede vlakem a nevíme s kým se styka.. No sestra i přes zákaz ho dotáhla domu…
Pokud ho znáš tak bych asi dovolila.. Když jste kamarádky tak už bys mohla vědět jestli spolu spali? Pak je to jedno jestli bude spát u ní v pokoji nebo ne :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová