Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jizvíková no nwm ale taky to tak vidím na jednu stranu může být ráda že u nás může trávit tolik času je u nás docela dost
@Anonymní píše:
No máma teď řeší něco podobného.. Zakázala sestře(17) aby si domů přivedla přítele protože máme strach aby se nenakazili prarodiče, protože on přijede vlakem a nevíme s kým se styka.. No sestra i přes zákaz ho dotáhla domu…
Pokud ho znáš tak bych asi dovolila.. Když jste kamarádky tak už bys mohla vědět jestli spolu spali? Pak je to jedno jestli bude spát u ní v pokoji nebo ne
A co na to rodiče? Oni ho nevyhodili? ![]()
@Anonym123456789123 píše:
@jizvíková no nwm ale taky to tak vidím na jednu stranu může být ráda že u nás může trávit tolik času je u nás docela dost
Tak měsíc už je nouzový stav…
@Anonymní píše:
No máma teď řeší něco podobného.. Zakázala sestře(17) aby si domů přivedla přítele protože máme strach aby se nenakazili prarodiče, protože on přijede vlakem a nevíme s kým se styka.. No sestra i přes zákaz ho dotáhla domu…
Pokud ho znáš tak bych asi dovolila.. Když jste kamarádky tak už bys mohla vědět jestli spolu spali? Pak je to jedno jestli bude spát u ní v pokoji nebo ne
Né nespali a já bych to kdyžtak dovolila až po karanténě
@Russet no tak před nouzovým stavem tet si jen volají ale to taky hodně.
@lleennttiillkkaa né nebojím jen si nechci kazit dobrý vztah s mojí matkou dobrý vztah nemám a mrzí mě to proto chci s mojí dcerou dobře vycházet vždy jsme se domluvily na kompromisech nwm ale zase rodiče toho kluka s tím souhlasí možná bych měla taky. Dceři bylo v únoru 15 a klukovi bude v červenci píše: Více
Ani omylem…a vzpamatuj se prosím ![]()
@Russet no tak před nouzovým stavem tet si jen volají ale to taky hodně.
Fakt už se přiznej. Je to trapný, dcero.
@Russet píše:
Fakt už se přiznej. Je to trapný, dcero.
Taky myslim. Ale alespon carky a tecka, by mela, patnactileta holka, umet. ![]()
Nechtela si napsat cero?
aby se nam to sem, stylisticky hodilo ![]()
@Russet Co kdyby stě mi místo toho křivého obviňování poradily?
@Anonym123456789123 asi jak to cítíš Ty sama ne? To je jedno jak to mají ostatní ![]()
@Russet Co kdyby stě mi místo toho křivého obviňování poradily?
Jaké křivé obviňování, dcero? Tak si udělej šmajchkabinet v pokojíku, soulož si jak chceš. Máti to přežije. Lepší než kdybyste chodili do parku, že… ![]()
@TopSecret píše:
Taky myslim. Ale alespon carky a tecka, by mela, patnactileta holka, umet.
Nechtela si napsat cero?![]()
aby se nam to sem, stylisticky hodilo
„Kdybych stě“ na to měla sílu, tak jo. Ale moje profesorka češtiny by se asi obracela v křesle. Ještě žije ![]()
@Anonym123456789123 lžeš. V jiných diskusích jsi psala, že ti je 16 let, dokonce si tu snad zakládala diskusi o tom jestli náhodou nemůžeš být těhotná. Vybavuju si tvůj nick.