Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka002 dobrá rada pro kamarádku? Najít si mladšího a ne ze sekáče - tzn svobodného a bez závazků. Co se starým dědoušem, kterýmu nejdou děti a visí na něm exka? ![]()
Představte si, že její manžel se vrátil ke své bývalé ženě a požádal včera o rozvod.
To je konec story.
Je mi jí líto.
@Lenka002 píše:
Představte si, že její manžel se vrátil ke své bývalé ženě a požádal včera o rozvod.To je konec story.
Je mi jí líto.
Budu upřímná, že mně to ani tak moc nepřekvapuje…
@Lenka002 píše:
Představte si, že její manžel se vrátil ke své bývalé ženě a požádal včera o rozvod.To je konec story.
Je mi jí líto.
Možná doma cítil to nesnesitelné napětí, tu žárlivost a u exky tichý přístav. Já být tou tvou kamarádkou, tak ještě zabojuju. Možná klidem, láskou, prostě bych to asi zkusila. Ale určitě ne vyčítáním, hádkami, vydíráním atd. Moc nevěřím, že jeho bývalá ho přijme jakoby nic. Možná z pocitu vítězství a bude mu to dávat sežrat. Jestli ne, tak je světice. V podstatě to pánovi přeju, že si nabil čumák. Stejně je to smutné. Ubližuje kudy chodí a stejně je vítěz. ![]()
Neznám samozřejmě detaily, ale bývalá žena je prý štěstím bez sebe a dcera taky a už plánují v létě cestu na Krétu (to ví z FB přes společnou známou).
@Gina108 píše:
@Lenka002 dobrá rada pro kamarádku? Najít si mladšího a ne ze sekáče - tzn svobodného a bez závazků. Co se starým dědoušem, kterýmu nejdou děti a visí na něm exka?
Tak s tím zásadně souhlasím, vem si, že zamilovanost za rok přejde a teprve ta slečna procitne. Dědek 60 let, mu bude 80 a děcko teprv půjde na střední? A k tomu ta jeho bývalka s dceruškou? To nemůže skončit jinak než špatně, pouze můj názor.
@Kobliha51 píše:
Možná doma cítil to nesnesitelné napětí, tu žárlivost a u exky tichý přístav. Já být tou tvou kamarádkou, tak ještě zabojuju. Možná klidem, láskou, prostě bych to asi zkusila. Ale určitě ne vyčítáním, hádkami, vydíráním atd. Moc nevěřím, že jeho bývalá ho přijme jakoby nic. Možná z pocitu vítězství a bude mu to dávat sežrat. Jestli ne, tak je světice. V podstatě to pánovi přeju, že si nabil čumák. Stejně je to smutné. Ubližuje kudy chodí a stejně je vítěz.
jj, přesně jak říká Kobliha, znám totiž skoro totožný případ, manžel se vrátil k ex, ta o něj ale bojovala spíš kvůli tomu, aby zvítězila nad novou partnerkou a rozbila jim manželství…vydržela hrát spokojenou 3 měsíce a pak začala vyčítat, rýpat, nebyla v pohodě…on se zase vrátil k nové partnerce a teď mají 2 děti a vypadají spokojeně.
Poraď kamarádce, ať to nevzdává, je to teď její manžel, pokud o něj stojí, tak si vůbec nemyslím, že by ten chlap byl rozhodnutý.
@Lenka002 píše:
Je mi jí líto.
Mně ne, za pár let si sama sobě bude gratulovat
Z mého pohledu je to to nejlepší pro všechny zúčastněné, co se v dané situaci mohlo stát. Snad to co nejdříve pochopí i tvá kamarádka
Má teď šanci zamilovat se do někoho perspektivnějšího. ![]()
@Julia_E píše:
jj, přesně jak říká Kobliha, znám totiž skoro totožný případ, manžel se vrátil k ex, ta o něj ale bojovala spíš kvůli tomu, aby zvítězila nad novou partnerkou a rozbila jim manželství…vydržela hrát spokojenou 3 měsíce a pak začala vyčítat, rýpat, nebyla v pohodě…on se zase vrátil k nové partnerce a teď mají 2 děti a vypadají spokojeně.
Poraď kamarádce, ať to nevzdává, je to teď její manžel, pokud o něj stojí, tak si vůbec nemyslím, že by ten chlap byl rozhodnutý.
A vy byste některá o takovýho chlapa, stály, když radíte, aby o něj bojovala? Copak o to, že je starej a asi neplodnej, ale navíc přelétavej, nespolehlivej, neví co chce. (Už je to asi OT, ptám se čistě ze zvědavosti
)
Copak je málo případů mladých žen s muži o 20 i 30 let starších? Obě strany si na sobě něco najdou. Věkový rozdíl bych si posuzovat nedovolila. Myslím, že je to jei kus od kusu. ![]()
Kamarádku neodsuzuji, ale sklízí to, co zasela. Přebírat chlapa jiné ženské se prostě nedělá. Chlap se prostě zblbnul, zamiloval, odmiloval a je zpátky doma. Pokud to manželka nějak výrazně neposere, má kamarádka smolíka.
Takže moje rada, pořvat si, odmilovat se, POUČIT SE a příště si najít volného ![]()
A on je teda taky vůl, v lednu se ožení a v dubnu vrací k bývalce
Ale to je OT…
@Gina108
Ale on neplodnej není, dceru má a zkoušeli to teprve krátce, to jen na vysvětlenou, a je to fešák (a bohatej).
Nevím mě to nedá.. neznám kamarádku, čili nepíšu konkrétně o ní, ale zarazilo mě..je to fešák a bohatej..
ale vůbec mě nepřekvapuje že to není dělník s minimální mzdou
..asi jsem cynik
@Lenka002 píše:
Je mi jí líto.
Kamarádce řekni at to bere jako zkušenost do dalších vztahů, moc jí držím palce at si najde někoho kvalitního..tento pán to evidentně není..nejdřív ublíží jedné pak druhé..potřeboval by dostat za uši