Problémy s exmanželkou a dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
23.4.13 00:47
@Loki01 píše:
No vidíš. A já jsem na tom tak, ze se umím postarat sama o sebe a bohatého chlapa nepotrebuju. Starší chlapi se mi nelíbí, nemám problémy s otcem:) Chlapa nedělá to co děla ani kolik vydělává, ale jeho přístup k životu. Spousta chlapu ma třeba koníčka, ktery ho bavi ale neužívil by se tím. Takže se nemůže hrnout do práce, ktera ho nebaví jen aby vydělával hodne peněz. Za hodne peněz je hodne zodpovědnosti a neni nic horšího nez práce, ktera té nebaví a zabírá ti všechen tvůj čas.
Umím se postarat sama o sebe, na to chlapa nepotrebuju. Chlapa potřebuju kvůli jiným věcem:)

Já zas hledala chlapa na stejný úrovni, co jsem byla. Teď na RD holt beru houno :mrgreen: Živit někoho, nebo se uskromňovat a sedět na zadku jen proto, že přítel zrovna nemá na letenku, tak to zas nebavilo mě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.4.13 01:27
@Gina108 píše: Živit někoho, nebo se uskromňovat a sedět na zadku jen proto, že přítel zrovna nemá na letenku, tak to zas nebavilo mě. :think:

Źivit někoho se ti nechce, ale nechat se živit, to je jiná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia_E
23.4.13 07:36

Tak možná to je tím, že jsem sama úspěšná a peníze si umím slušně vydělat, tak si ani nějak neumím představit, že bych si našla nějakého dělníka s minimální mzdou, řekla bych že si většina lidí vybírá někoho podobné úrovně.

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
23.4.13 07:41
@Bábrdl píše: Źivit někoho se ti nechce, ale nechat se živit, to je jiná :mrgreen:

přijde mi rozdíl, když muž zaopatří rodinu a když je totéž na ženě…v tomto jsem asi staromódní, ale pro mě pořád muž, který se nechá živit od ženy není pravý muž. Mám takového bratrance, jeho manželka pracuje jako architektka, on si už pár let „nemůže najít práci“, ona ho živí a dítě si prý nemůžou dovolit, protože z mateřské by nevyžili

• Citovat
  • Upravit
8814
23.4.13 08:13
@Julia_E píše:
Tak možná to je tím, že jsem sama úspěšná a peníze si umím slušně vydělat, tak si ani nějak neumím představit, že bych si našla nějakého dělníka s minimální mzdou, řekla bych že si většina lidí vybírá někoho podobné úrovně.

Já to kolik kdo vydělává peněz nevidím jako měřítko jeho úrovně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.4.13 08:21
@Gina108 píše:
Já zas hledala chlapa na stejný úrovni, co jsem byla. Teď na RD holt beru houno :mrgreen: Živit někoho, nebo se uskromňovat a sedět na zadku jen proto, že přítel zrovna nemá na letenku, tak to zas nebavilo mě. :think:

Tak já vydělávam asi 3 krát víc nez manžel, mám proste štěstí, ze moje práce je hodne ohodnocena. I kdyby nebyla, dělala bych ji.
Manžel je pracovitý, zodpovědný, ale nema vysokou skolu a tak vydělává min. Vím ale, ze se na něj muzu spolehnout a ze by nás uzivil.
Beru nás jako rodinu a peníze máme dohromady. Neberem to tak, ze nekdo nikoho živí. Peníze pro mě opravdu nejsou dulezite, netoužím po dovolených v Karibiku, miluju to co dělám denne. Je to pro mě určitě jednodušší říct, ze mě peníze nezajímají kdyz je máme, nez pro tebe kdyz nemáš nic.
Ale ten styl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.4.13 08:23
@Julia_E píše:
přijde mi rozdíl, když muž zaopatří rodinu a když je totéž na ženě…v tomto jsem asi staromódní, ale pro mě pořád muž, který se nechá živit od ženy není pravý muž. Mám takového bratrance, jeho manželka pracuje jako architektka, on si už pár let „nemůže najít práci“, ona ho živí a dítě si prý nemůžou dovolit, protože z mateřské by nevyžili

Ale nefakcenko a někdo kdo nevyděláva tolik jsou dve úplne jine situace.

Ale jinak mě to k tobe všechno sedí. Milenka, starší muz, potreba se nechat rozmazlovat aby ses lip cítila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.4.13 08:26

@Loki01 naprosty souhlas, u nas to do par let taky bude tak, ze ja budu mit vysokou a on jen ucnak a uz ted jsme spolu 17 let a nemenila bych, manzel dela perfektne to co umi a cely ty roky se o nas stara dobre nejen financne a to, ze ja budu vydelavat jednou vic na tom nic nemeni, protoze on byl ten co ty roky pri me stal a podporoval me
a pro me jsou tedy taky dulezitejsi veci, nez kolik nosi domu a jake ma postaveni, podnikatele, ktereho by jsme videli jen vecer bych pro svoje deti nechtela

• Citovat
  • Upravit
14618
23.4.13 08:37

@Loki01 To máš štěstí na chlapa. Moje dvě chytré a šikovné kamarádky měly vztahy, kde vydělávaly víc a byly šikovné a úspěšné, a jejich chlapi to nezvládli. Oba se začali chovat docela děsně a z toho svého nedostatečného sebevědomí ze sebe udělali úplné idioty. Znám je docela hodně let a nikdy bych nevěřila, že se budou chovat tak blbě. Každý jinak, ale oba se nemožně změnili… Po rozchodu si oba našli pipinky a kladli důraz hlavně na to, aby neměly vš.
U nás asi pořád vládne to povědomí, že chlap musí být živitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.4.13 08:42
@haninek píše:
@Loki01 To máš štěstí na chlapa. Moje dvě chytré a šikovné kamarádky měly vztahy, kde vydělávaly víc a byly šikovné a úspěšné, a jejich chlapi to nezvládli. Oba se začali chovat docela děsně a z toho svého nedostatečného sebevědomí ze sebe udělali úplné idioty. Znám je docela hodně let a nikdy bych nevěřila, že se budou chovat tak blbě. Každý jinak, ale oba se nemožně změnili… Po rozchodu si oba našli pipinky a kladli důraz hlavně na to, aby neměly vš.
U nás asi pořád vládne to povědomí, že chlap musí být živitel.

Dikybohu s tím nema problém. Myslím, ze ma zdrave sebevědomí, moc mi fandí. Taky se sám chodi vzdělávat, ma večerní skolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.4.13 08:44

@rachel55
Co budes studovat? A co dcera, dostala známky, ktere potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
23.4.13 08:46

@Loki01 Ty jsi někde psala, že nevyrůstal v našem tradičním smýšlení. Tam bych viděla ten zásadní rozdíl. Expartneři kamarádek jsou z klasického vesnického prostředí. Někdy, když je na akci poslouchám, se divím, že je ještě pro dobré fungování rodiny občas nezmlátili… To už přeháním, ale fakt mi přijde, že u nás ještě je plno zakořeněných nesmyslů.

Nicméně podle mně není úplná blbost to, že žena chce partnera, co se umí postarat. Vychází to z přírody, musíme zajistit potomstvo, takže atraktivnější je vždycky ten, kdo do hnízda víc přinese. To tak je a snad by to i mělo tak být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
23.4.13 09:00
@haninek píše:
Vychází to z přírody, musíme zajistit potomstvo, takže atraktivnější je vždycky ten, kdo do hnízda víc přinese. To tak je a snad by to i mělo tak být.

to je blbost, vždycky to tak určitě není. mám kolem sebe dost lidí, kteří dávají přednost rodinné pohodě s manželem před chlapem, kterého potkávají ráno a večer a občas vůbec, ale jen když nosí peníze :nevim: a co si budeme povídat, ono peníze obvykle nerostou na stromech a kdo je má, musí si víc máknout. ono co znám nadstandardně placené lidi, tak taky práci věnují nadstandarní čas. a nemůžou si říct: stačilo by mi o něco míň, tak trochu polevím, protože pak by přestali být úspěšný a s penězi by šli dolů víc než jen trochu.

jenže samozřejmě, kdo si hledá chlapa pro peníze, ten tohle tolik neřeší, nemá důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
23.4.13 09:04

@Les2311 Ale není to blbost. Netvrdím, že to tak vždycky a všem babám jede hlavou při začátku vztahu, ale je to logické. Příroda muže a ženu nevyrobila stejně a dala jim i jiné vzorce. To prostě blbost není. Samozřejmě, že konkrétních aspektů je nakonec vždycky víc a výsledek je ovblivněn různými věcmi, to nepopírám.
Něco si o tom nastuduj, některé etologické studie jsou velmi zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.4.13 09:05
@Loki01 píše:
@rachel55
Co budes studovat? A co dcera, dostala známky, ktere potřebovala?

delam Nemcinu druhym rokem a pak k tomu chci jeste Francouzstinu, dera musi pockat na vysledky az do srpna, jeste ji cekaji jedny zkousky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky