Problémy s přítelkyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1813
20.3.17 09:26

Bud neni zrala, nebo je to typ cloveka, co se nehodi do typu svazku, ktery ocekavas a nebo nejste kombatibilni. Pred lety by podobny prispevek mohl sepsat muj ex, zachovala jsem se k nemu podobne a stydim se doted, ze jsem nebyla schopna se s nim normalne rozejit bez trapeni.

Z meho pohledu nema smysl vztah udrzovat, pomoz sobe i ji a ukonci to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.3.17 09:52
@pohledmuze píše:
Je to mlada holka no, chce v zivote jeste asi neco poznat. A ty sice budes asi stedrej a tak, ale budes taky majetnickej. Neco jak ten typek v 50 odstinech, sice vsechno zaplati, koupi, ale ocekava poslusnost. :think: „Spise si postezovala na me negativni vlastnosti, ktere dost zvelicovala. Bral jsem to s rezervou a s klidem. V klidu jsem si s ni promluvil a ucinil par zmen abych tyto problemky eliminoval.“

Tato věta s „problémky“ mě taky pobavila :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.3.17 10:40

Warry, okamžitě bys to měl ukončit, to bude jenom trápení :-) Jako mladá a společenská žena ti můžu říci, že jsou v základní podstatě dva typy holek. Ty co jsou pro jednoho a ty co nejsou pro jednoho. Ta tvoje ti přinese jen utrpení, pokud to neutneš, ona bude ten druhý typ. Je mi tě líto, drž se :hug: Jsem v tomhle asi stejná jako ty. Jen nám to už roky klape i když jsme také svoji první. Nikomu u koho jsem si nebyla jistá, tomu jsem nic nedala. Ale je těžké mít to štěstí, natrefit na správného člověka. Já to štěstí měla, kamarádku třeba dva přítelíčkové za sebou podváděli, další si přestal té své holky vážit a bral ji jen jako matraci a vrbu vyslyšení, jen v případě vlastních problémů. Život je jen jeden, hledej dál, neváhej a toč! Někdy je lepší méně přemýšlet a více konat. :D Posílám :hug: a :* Lidé prostě potřebují k sobě lidi stejných zásadních hodnot a postojů. Nemá cenu otálet a ztrácet čas. Pocit fyzické ztráty - překonat! Nic jiného nezbývá. Taky by mě to mrzela, ale věděla bych že to jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.3.17 11:11

Taky se mi nelíbí přístup tvé přítelkyně. Na druhou stranu, žádná holka nemá ráda kluka, který je, jak to říct „moc jistý“ udělá pro ní první poslední, stará se o ní jak o novorozeně, pořád ji dokazuje, jak je skvělý, jak pro ni udělá vše, jednoho takového jsem měla a kamarádky taky a už jsou všichni ex. Bohužel holka v jejím věku chce vzrůšo, a opravdu takový typ kluka je na palici, je to až nepříjemný, jak se snaží a holka si nepřipadá jako svobodný člověk, ale jako dítě ze školky.
Myslím, že na to v těch 30 prijde, co v tobě měla, jako každá z mých kamarádek a třeba i já.
A ještě dodám nejhorší je, když je žena mužovým koníčkem, to je opravdu na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.3.17 11:15

@Barbucha3

To co píše Barbucha3 je ale pravda, z tohoto pohledu jsem to nevzala ale… Hodný kluk nakonec přijde na ocet celkem často, sama znám případ z okolí. To je prostě docela obecně platná věc, my holky jsme holt mrchy a je to střet dvou světů… My s přítelem máme občas Itálii a zpestřuje to náš vztah :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.3.17 11:27
@any256 píše:
@Barbucha3To co píše Barbucha3 je ale pravda, z tohoto pohledu jsem to nevzala ale… Hodný kluk nakonec přijde na ocet celkem často, sama znám případ z okolí. To je prostě docela obecně platná věc, my holky jsme holt mrchy a je to střet dvou světů… My s přítelem máme občas Itálii a zpestřuje to náš vztah :D

Přesně tak, měla jsem takového, byl skvělý, hezký, chytrý, udělal by pro mě cokoliv, a když píšu cokoliv myslím, cokoliv. Nejdříve to je krásné, jak je pozorný, potom ale to začne lézt na nervy, on vyčítá, že dělá vše a druhá strana méně, začne být majetnický, nejhorší je, když dřepí každý večer doma, chce být s holkou na každém kroku, opravdu pak působí jako otec ne partner. Holt jsem se zamilovala do většího zloducha, ale férově jsem se rozešla. Kamarádka má s takovým dítě, a druhá ten ji každý den nahání, ať se k ní vrátí, že udělá úplně vše, a prosí ji na kolenou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
20.3.17 11:29

@ zakladatel

Kamaráde, kdybych já nebyl trouba a ve tvym věku věděl a viděl to co ty, moh jsem si ušetřit spoustu štrapácí…

Ty rozumy, že jsi na peníze, neber vážně. Když někdo leta do jinýho cpe peníze a na oplátku dostává jen parohy, je podle mě fér se ptát na „amortizaci investice“. Takovou, kterou budeš mít tu rozkoš živit a ona se na oplátku k tobě občas přitulí (a občas k někomu jinýmu), tak takovou splašíš na každým rohu.

Taky jsem dělal skoro 15 let banku za přitulení a její uklouznutí jsem bral jako útoky chlípníků (jak mi bylo prezentováno). Když slečince, jak tady píšou, chybí vzrůšo, tak bych jí ho dopřál - ukázal bych jí, kde jsou dveře (a protože ti s finanční rozvahou dobře rozumím, pokusil bych se předem minimalizovat ztrátovost investice… Ať se ukáže kolega z práce, jestli taky koupí mobil… :potlesk: ).

Možná maji zdejší dámy pravdu, že některý ženy chtěji vzrůšo - na druhou stranu ty, co vzrůšo s nějakým ‚inteligentem‘ již zažily, tak ‚ňoumu‘ ocení. Do novýho vztahu bych ti doporučil, velmi se zamyslet nad tim, co je ‚normální‘ a co ne. Slušnej člověk totiž dar v hodnotě tisíců buď předem odmítne, nebo se za takovej dar snaží odpovídajícím způsobem odvděčit. Odvděčit se za rozmazlování parohama je nepochybná známka, že dotyčnej je po morální stránce mrzák.

Tak se drž - a už nikdy nerozmazluj. Tim nejlíp oddělíš zrno od plev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
20.3.17 11:39

@Warry Mam doma takoveho jako jsi ty a jsem na nej neskutecne hrda :) rychle pryc od takove pipiny co si toho nevazi co pro ni delas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.3.17 11:42

@Barbucha3

Já jsem měla dva potenciální následníky, vybrala jsem si toho na pohled slušnějšího a zodpovědnějšího, protože ten druhý hlavně rád chlastal. Ukázalo se ale, že v některých ohledech je to autonomní a rázná osobnost a rozhodně mi byl ze začátku občas trochu protivný, jak se nebál konfrontovat svoje názory s mými a jak jsme se občas pohádali. Ve finále po letech cítím, že občas ta Itálie a jeho svébytná osobnost mě udržují u něj. Skutečně cítím rovnocennost a když je dlouho nuda, taková směšná hádka výléčí vždycky ponorku ze soužití, když se nic neděje. Ty plamínky v očích, když je naštvaný, mi sami stahují kalhotky. Dlouhodobý vztah je prostě o tom, aby se udržovalo i to vzrůšo a aby člověk neměl úplně všechno jisté. S odstupem času vidím, jak by takový hodný gentleman byl ubíjející. Když bych mu řekla, že jedem na další rodinnou oslavu a on by ani neobrátil oči v sloup a kdyby nikdy nevyvedl žádnou vylomeninu, kvůli které bych v noci nespala… Je to krásná součást života. I když se to může zdát absurdní. Ale když se nakonec jeden z nás při hádce neudrží a začne se tomu vlastně smát, je mi pak lehko u srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.3.17 12:18
@pohledmuze píše:
Je to mlada holka no, chce v zivote jeste asi neco poznat. A ty sice budes asi stedrej a tak, ale budes taky majetnickej. Neco jak ten typek v 50 odstinech, sice vsechno zaplati, koupi, ale ocekava poslusnost. :think: „Spise si postezovala na me negativni vlastnosti, ktere dost zvelicovala. Bral jsem to s rezervou a s klidem. V klidu jsem si s ni promluvil a ucinil par zmen abych tyto problemky eliminoval.“

ježiši,,jako ten týpek v 50ods. šedi? vy jste úplně mimo, to jako je špatné že se o ni stará a má peníze? bože! jako fakt se mu divím, že ji ještě nekopl do pr.ele on :P a co by jako ta mladá pipka chtěla? má akorát holou pr.el…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.3.17 12:22

@any256
Máme to doma stejně, hlavně se nenudíme. Jde si v pohodě zapařit s kamarády, já s kamarádkami, milujeme chodit „ven“ spolu, ale ne jen spolu. Má svůj velký koníček, já svoje, dokáže překvapit květinou a o to víc si toho vážím. S těmi plamínky jsi mě pobavila, mám to stejně a sex klape úplně skvěle. Mám srovnání s „přehnaně hodným“ bývalým a je to úplně něco jiného. Pořád se udržujeme pro druhého žádání, on ví, že se chlapům líbím, já vim, že on ženám, a lehká žárlivost, nikdy nikomu neublížila, lepší, než abych věděla, že mám svého muže jistého, protože on beze mně nikam nepujde. Jsme si věrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.3.17 13:10
@siamka7 píše:
ježiši,,jako ten týpek v 50ods. šedi? vy jste úplně mimo, to jako je špatné že se o ni stará a má peníze? bože! jako fakt se mu divím, že ji ještě nekopl do pr.ele on :P a co by jako ta mladá pipka chtěla? má akorát holou pr.el…

Proč by měla mít holou prdel? Chodí do práce, vydělává.
Chce nejspíš jiného chlapa, v tom ji absolutně chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.3.17 14:00
@Adinal píše:
Proč by měla mít holou prdel? Chodí do práce, vydělává.
Chce nejspíš jiného chlapa, v tom ji absolutně chápu.

tak at nejprve odejde a najde si ho a neparazituje finančně jinde… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.3.17 14:21
@kdochcekam píše:
Tady to jednoznačně vypadá, že pán si slečnu jaksi adoptoval. Místo aby si užívali a plánovali a pořizovali společně, on se toho jako taťka ujal a ona místo toho žije adekvátně svému věku. Nesedí doma v natáčkách u štrykování a nepeče koláčky se čtyřmi druhy náplně a nenudí se doma s panem Vařimdokonalestejnějakouklízímavydělávám…

Přesně :mrgreen: :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.3.17 14:24
@siamka7 píše:
tak at nejprve odejde a najde si ho a neparazituje finančně jinde… :pankac:

Tak ona už odešla, ale pan dokonalý ji zřejmě přesvědčil k návratu.
No, myslím, že to nebude trvat dlouho a dostane kopačky definitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí