Problémy s přítelkyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
20.3.17 14:45

Být Tebou, tak se na ni vykaslu a najdi si slecnu, ktera si te bude vazit za to jaky jsi. Vetsina zen o takovem muzi sni, ale kdyz ho maji tak si toho nevazi… Ja mam doma partnera vpodstate stejneho jako jsi ty a nevymenila bych ho za nikoho!! (Ja 21 a on 33). Jsme spolu rok a trictvrte a z toho asi rok a pul spolu bydlime. To na co si vzpomenu nebo si vymyslim (nejaka zmena doma atd) to mi splni, vypere, uvari (hrozne ho to bavi), uklidi, opravi… Je skvelej… Samozrejme i ja obcas uvarim kdyz mu chci udelat treba radost. Vse krom vareni je na me, ale ja si to tak ufelala sama, protoze on chodi do prace a ja jsem momentalne bez prace. Meli jsme a mame od zacatku skveli vztah a ted se jeste upevnil, protoze spolu cekame miminko :) snad se v budoucnu dockam jeste svatby a budu tou nejstastnejsi :)… Takze ver, ze jsou i takove zeny, ktere si te za to jaky jsi budou neskutecne vazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.3.17 17:49
@pohledmuze píše:
No kazdy se neda koupit jako ty, lasku proste za prachy nekoupis. :think: Proste on plati a ceka, ze bude vsechno podle nej a mlada bude poslouchat. Viz. ta poznamka, ze si na nej nemuze ani postezovat. :mrgreen:

a kde si na to přišel že si mě muž koupí za peníze? :mrgreen: Vy si to tady spousta z vás nechce přiznat, ale bez peněz nic není. Totiž 80% vztahů co vidím kolem sebe, tak je ženská s chlapem,, I,,kvůli tomu že je finančně zabezpečí a tak by to mělo být, a odjakživa má bý živitelem rodiny muž. To, že nějaké husy chtějí být emancipované a cpou to chlapům a předhánějí se že dokáží to co muž, je nesmyslné a zbytečné. Takže když se jí to nelíbí že s ním má všechno tak může jít o dům dál…a asi tak špatný není když ho předtím milovala ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.3.17 17:55
@pohledmuze píše:
Nechapu, napred tvrdis, ze chlap si te za penize nekoupi. A pak ze 80% vztahu, ze jsou zenske s chlapem kvuli penezum cili si je koupil. 8o
Ale v pohode, kazdemu jak vyhovuje. Ale at se pak holka nedivi, ze s k ni chlap chova jako k majetku. :think:

píšu,,že to vidím kolem sebe :mrgreen: nepíšu o sobě, pouze konstatuji jak to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.3.17 18:03

@Barbucha3 Přesně tak, hlavně si věříme. Nestydíme se před sebou říkat, kdo se nám třeba někdy zalíbil a kdo ne, popř. jestli nás někdo něčím zaujmul. Já takové srovnání nemám, navzájem jsme spolu o to přišli, popravdě jsem vždycky chtěla mít co nejmíň partnerů a radši být vybíravá. Kvalita je více než kvantita. Nikdy bych ho nepodvedla a věřím že ani on ne. Máme pravidlo, že pokud nás někdy nezvladatelně bude fyzicky lákat sex s jinou osobou, tak to spolu proberem a uvidíme co se v tom dá dělat. S tím přišel on, protože si myslí, že potenciálně celý život zasvěcený jedinému tělu od 19 a 17 let(poč. věků při našem vztahu) může být časem velká výzva. Co myslíš? Kazdopádně nejsem tak pruderní, jak by si někdo mohl myslet, hezkého chlapa si ráda představím, ale umím odlišovat fantaskní svět, kde se dá vše vypnout a zapnout, od reality :) Hlavně ať už vám to spolu krásně vydrží, posílám :hug::*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí