Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
29.7.24 08:34
@DaM2 píše: Více

Ježiš tuhle diskuzi jsem četla, to byla síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 08:36

Jinak já chodím ke svým doktorům i s dětmi. Je to běžné a obvykle jsou zvyklí. Můj pneumolog takto loni nahodil fonendoskop i na hrudník mého syna, neboť o to projevil zájem. :D

• Citovat
  • Upravit
5192
29.7.24 08:37
@Anonymní píše: Více

Ty jsi normálně vypočítává a sobecká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.7.24 08:44
@ibis píše: Více

To je snad přehnaný ne? Protože ona sama byla po babičkách a sousedech, ale jí máma nepohlídá ani když jde k lékaři tak je vypočítavá? Ukřivděná možná, ale vypočítavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
29.7.24 08:46
@inkakřivák píše: Více

Ale houby. LDNku bere spousta lidí jako čekárnu před domovem důchodců, než se uvolní místo. Kdo domov důchodců včas neřeší, má smůlu a musí pak putovat několik měsíců po špitálech. A ano, my bychom dali, moje mamka dělá v LDNce a je rozumná, stejně jako my. A po negativních zkušenostech s babičkami z naší i manželovy strany, opravdu nikdo nechceme psychicky, či fyzicky odrovnat své příbuzné! Pokud někdo má vnoučata, sport, koníčky, práci, jezdí na výlety, stará se o dům, zahradu, či hospodářství, tak ať si zkusí nastěhovat k sobě babičku/dědu a plně se starat/věnovat 100 kg ležákovi s demencí třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.7.24 08:48

Silně mi připomínáš uživatelku, která založila diskuzi, jak dala matku k soudu za alimenty pro syna zatímco tatínek hačá ve vězení. Ta se taky klepala na prachy od mámy jak drahý pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.24 08:48
@ibis píše: Více

5let jsem s dítětem sama.
Otec dítěte posílá Alíky. Žije v Německu.

• Citovat
  • Upravit
11082
29.7.24 08:49
@terien píše: Více

Taky jsem si na ni vzpomnela, taky neschopný chlap a prarodice platte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11200
29.7.24 08:51
@DaM2 píše: Více

Přesně tak. A ještě k tomu, nemusí to být ležák, ale stačí stařecká demence, Alzheimer… A babička/děda ti bude celou noc chodit po domě a bude tě budit a přesvědčovat každou minutu, že je tam zloděj, viděla vlkodlaka, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 08:54

@Bytsamsebou je to situace od situace a člověk od člověka. Ty mentální poruchy jsou, co se týče péče, rozhodně nejnáročnější. Znám paní, kterou takto zkoušel vlastní otec znásilnit a ne jednou. Vydržela, ale následky má nejspíš doživotní. :?

• Citovat
  • Upravit
2447
29.7.24 08:54

Hele, pokud matka bezdůvodně odmítá pomoct, já bych se s ní fakt nebavila a žádnou pomoc ve stáří by ode mne fakt čekat nemohla. Nejenom, že jí nedovedu k lékaři kdykoliv si řekne, ale fakt NIC. Se svým otcem, předpokládám, taky nemas zadny kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
29.7.24 08:55
@PaníBovaryová píše: Více

A o dědečcích zároveň ticho po pěšině, viď? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
29.7.24 08:55
@Velryba černá píše: Více

Příšerný. Hlavně, že musela být za hrdinku a mít ho doma :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
29.7.24 08:58

@Annonymní_007 okolí jí říkalo, že to zašlo příliš daleko a jen se sama ničí. Bohužel, no. Někdy je ta potřeba, odvděčit se za vlastní dětství, vyloženě patologická.

• Citovat
  • Upravit
41603
29.7.24 09:03

nic nehledám, diskutuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie