Proč muži mají rádi zlatokopky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aquarian
19.11.20 15:45
@PaníBovaryová píše:
Ciste soc. biologie - kdyz pustite sperma do hodne obetave holky a do narocne mrchy, ci potomci maji vetsi sanci prezit? :lol:

čistě biologicky - pokud náročná mrcha zabřezne, tak si pohlídá svou rodičovskou investici
hodná obětavá holka se třeba obětuje, ale co z toho

• Citovat
  • Upravit
aquarian
19.11.20 15:45
@pohledzdruhestrany píše:
takže závěr… nejlepší zlatokopka je taková, která je nejlepší psycholožka… a nejvyšší level zlatokopectví je, to tak zaonačit, aby u toho vypadala jako dobrá manželka :D

Bingo.

• Citovat
  • Upravit
21111
19.11.20 15:46
@aquarian píše: čistě biologicky - pokud náročná mrcha zabřezne, tak si pohlídá svou rodičovskou investici
hodná obětavá holka se třeba obětuje, ale co z toho

náročná mrcha, ale může upřednostnit sebe před dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
19.11.20 15:47
@PaníBovaryová píše:
Kdo tem potomkum ma vetsi sanci zajistit preziti v dzungli?

náročná, protože, kdo nic nechce a nepotřebuje taky nic nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
19.11.20 15:49
náročná mrcha, ale může upřednostnit sebe před dítětem

Ano, hodná obětavá třeba upřednostní dítě, ale to to bez ní v té džungli stejně nedá.

Čistě o biologii - potomci neschopní samostatného života bez rodiče stejně nepřežijí.
Když přežije rodič, může mít další potomky.

• Citovat
  • Upravit
21559
19.11.20 15:49
@drewlet píše:

Bingo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
19.11.20 15:50
takže závěr… nejlepší zlatokopka je taková, která je nejlepší psycholožka… a nejvyšší level zlatokopectví je, to tak zaonačit, aby u toho vypadala jako dobrá manželka :D

a chlap byl šťastný, že se mu povedlo sbalit takovou bohyni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
19.11.20 15:56

Ty ženy jsou oblíbené ne proto, že jsou zlatokopky, ale protože umí držet hubu a neprudit. No a proto si nějaký ten dáreček, kabelečku, botičky, náušničky nebo autíčko zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
19.11.20 15:58
@drewlet píše:

ale i ta hodná a obětavá může chtít a potřebovat :nevim: konečně, nepadlo to tady někde, že ta hodná a obětavá má tu smůlu, že to, co ona chce a potřebuje, je pro chlapa vlastně vynucovaná povinnost, takže on musí jít tam, kde dávat není povinnost, ale zábava? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
19.11.20 16:00
@zoidberg píše:
Ty ženy jsou oblíbené ne proto, že jsou zlatokopky, ale protože umí držet hubu a neprudit. No a proto si nějaký ten dáreček, kabelečku, botičky, náušničky nebo autíčko zaslouží.
:mrgreen: :palec:

jo, mám pocit, že tohle se bude nejvíc blížit pravdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
19.11.20 16:03
@Leni_2019 píše:
Otazka spis na muze, ale mozna ji dokazou zodpovedet i nejake zeny.
Co muze tak laka na zlatokopkach?
Na jednu stranu na ne nadavaji, ale ve skutecnosti jim casto davaji prednost.
Casto jsem kolem sebe vidala muze, kteri odmitali zeny, ktere je mely radi a chtely spolecne s nimi neco vybudovat, a dali prednost zenam, ktere z nich od zacatku jenom tahaly penize.
Ne, ty zlatokopky nebyly mladsi a hezci, dokonce jsem videla pripad, kdy muz sve prvni zene a matce svych deti nekoupil nic a rozpocitaval i penize za jidlo, protoze ji prece nebude dotovat, aby potom vsechny pracne usetrene penize utracel za druhou manzelku, ktera nepracuje, ale dostala auto, sperky, drahe dovolene a nevim, co jeste. Pritom je ta druha o 10 let starsi nez ta prvni a i vzhledove je dle meho nazoru o ligu niz. Povaha take nic extra.
Mate tuseni, cim to je?
Ovladaji zlatokopky neco, o cem my ostatni nemame tuseni, nebo proste chlapi touzi po zenach, co z nich tahaji penize?

Ono je treba zlatokopky rozdelit. Jedny jsou evidentni a maji to skoro napsane na cel (muz vi na cem je a bud bere jak je nebo necha jit) a pak tady jsou emocni zlatokopky. Ty si s dotycnym udelaji nejlepe dite a svatbu a pak dotycneho brousi bud pres alimenty nebo porad vyhrozuji rozvodem. Do svatby a decka byly jako svate a po tehle aktech je to domacnost s luciferem. Ten prvni typ ani nejak nechce det, svatbu proste si uziva momentalni prizne. Druhy druh je o mnoho zakernejsi. Ty ani na prvni pohled nevypadaji na to, porad o sobe mluvi ze jsou slusne a podobne sracky. Vetsinou ani nejsou nejak extra atraktivni ale umeji manipulovat a vysavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
19.11.20 16:06
@zoidberg píše:

Hlavne se neserou do konicku, kamaradu a jinych zenskych. Nesnazi se ovladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
19.11.20 16:07

Tahle diskuze mě pobavila, podle všeho jsem zlatokopka. Povahově fakt nepotřebuji od mého chlapa nějakou citovou, podporující investici, neřeším kraviny - prostě na to nemám povahu, skoro se vším si poradím.

Vím co v životě chci a od začátku jsem to manželovi říkala, on od začátku kývl, že okej. Jde do toho vztahu s tím že jsem náročná třeba na jídlo a dovolené, na druhou stranu neutrácím zbytečně, poslední roky už nevidím důvod něco moc kupovat, spíše investuji. Když už ale utrácím, je to vždy poměrně drahá záležitost.

Mám od něj auto, on ho financuje, skoro od začátku vztahu jsem měla jeho kreditku. On se spokojil s tím, že jsem si vydělala a že věděl, že se mohu postarat a zaplatit, že s tím nemám problém. Takže vše uhradil s vědomím, že nemusí. Já jsem chtěla zaplatit nákup, restauraci, letenky. Jemu stačilo že to mohu udělat. Ale v podstatě jsem to dělala jen když jsem mu chtěla udělat překvápko.

V současné době je to tak, že můj plat jde na šetření (ani neví kolik tam je, vůbec neřeší jestli ty peníze utrácím, či ne) a on hradí komplet vše.

Přemýšlím co mu dávám, sebejistou neuplakanou ženskou, která ho miluje, podporu v jakémkoliv šíleném rozhodnutí. Moje náročnost ho nutí se v životě kariérně hýbat a on to jako motivaci chce. Mám vzdělání a rozhled který chce, rád se mnou pochlubí, ale už jsem vypadala lépe ;) Taky jsem pečovatelka domácí a ženská co obstará naprosto vše.

Muž to bere tak, že za ty prachy má to co od života chtěl, ale nemá to pro ty prachy. Vůbec jsem netušila kolik bere. Zamilovala jsem si fakt divného týpka a nějak z toho vyšel příjemný život, ve kterém se kreativně vyřádím a žiju ho ráda :)

• Citovat
  • Upravit
1671
19.11.20 16:12
@aquarian píše:
Například jestli jsi četla Toma Sawyera, znáš tu historku s natíráním plotu?

Znam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
19.11.20 16:17
@Leni_2019 píše:
Znam.

Tak to je stejné, otázka motivace a prezentace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky