Proč muži mají rádi zlatokopky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
19.11.20 16:33
@vertunka píše:
Sex, sex a sex. Zlatokopka ho mění za peníze. Čím víc peněz, tím víc sexu. Nikdy jsem neviděla nepříjemnou zlatokopku, to se taky chlapům líbí. Mě by se vlastně taky takovej chlap líbil. Dávala bych mu peníze, on by mě obdivoval, nerejpal, dělal by vše co bych řekla…

Tak to vysvětluje, proč mají vztahy zlatokopek většinou omezenou dobu trvání. Tohle totiž ani zlatokopka nemůže vydržet věčně.:-))) Pak si holt kafka najde jinou zlatokopku nebo zlatokopka další kafku, se kterou to za dárky půjde chvvíli vydržet.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.11.20 16:42
@ZuzaM píše:
Tak to vysvětluje, proč mají vztahy zlatokopek většinou omezenou dobu trvání. Tohle totiž ani zlatokopka nemůže vydržet věčně.:-))) Pak si holt kafka najde jinou zlatokopku nebo zlatokopka další kafku, se kterou to za dárky půjde chvvíli vydržet.:-)

Ty vztahy casto funguji dlouhodobe, nekdy cely zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
19.11.20 16:50
@sagina píše:
ale i ta hodná a obětavá může chtít a potřebovat :nevim: konečně, nepadlo to tady někde, že ta hodná a obětavá má tu smůlu, že to, co ona chce a potřebuje, je pro chlapa vlastně vynucovaná povinnost, takže on musí jít tam, kde dávat není povinnost, ale zábava? :think:

každá, i sebevětší semetrika si myslí, jak je hodná a hlavně se tak prezentuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
19.11.20 16:52
@Leni_2019 píše:
Ty vztahy casto funguji dlouhodobe, nekdy cely zivot.

někdy i déle, než s tou „hodnou“, s kterou nebyla zábava, sex, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.11.20 17:04
@Mora Čamuška píše:
Tak ale vypadáš jako dle toho Klopky popisu ne? :think: Ta fotka z profilu je z maškarního :think: :think:

Jasneeeee, ta profilová je moje dvojce. Jinak jsem dle Klopy popisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
19.11.20 17:16
@pohledzdruhestrany píše:
nemyslím si, že nezbytnou vlastností kvalitní zlatokopky je bezpodmínečně souhlasit, tou základní vlastností je schopnost psychologické analýzy potenciální/dospělé kavky včetně odhadu, kdo potřebuje bezpodmínečnou přitakávačku, kdo chytrou zpětnou vazebkyni a kdo šéfující dominu

Ta ruska realita je jina. Vetsina tech oligargu jsou blazni a zlocinci na svobode a bezpodminecne poslusna zena se proste nosi. Ale jasne, ja jim au-pair nedelala. Sheherezady samozrejme existuji. Ono, kdo se vymani…ty neposlusne, ne ty odolne, co si ho omotaj nebo ty, co jsou zniceny. Takze jsem naosala takovy lidovy nahled na jistou sortu. Je to neco jako - popiste typickou manzelku prezidenta ;)

• Citovat
  • Upravit
15814
19.11.20 17:18
@drewlet píše:
každá, i sebevětší semetrika si myslí, jak je hodná a hlavně se tak prezentuje. ;)

tak jasně. ale o těch tady řeč není. tady se drbou hodné obětavé X zlatokopky a ten poznatek o vynucované povinnosti čerpám z odpovědí pánů ze zdejší diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.20 17:34

No já myslím že cíleně nikdo zlatokopku nehledá. Ta představa že tě ma rada pro peníze je docela nic moc. Naštěstí takový holky hledají někoho na kom jsoou ty peníze značně vidět. Kdo je rozumnej tak je neukazuje až tak moc. Samo když chlap nemá co na práci a peníze rád pouští vrchem spodem a je mu to jedno tak proč ne. On za peníze něco žádá, a ta mladá hezká kočka mu to dodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
19.11.20 17:42

Já mám zkušenost takovou, že opravdoví muži (ne metrosexualové) potřebují o někoho bojovat, překonávat překážky, být ve střehu, potřebují ten adrenalin, tu motivaci podávat lepší výsledky, překonávat svoje limity. Hodná, skromná a poslušná žena je k tomu nemotivuje. Je to moc jednoduché, nezábavné, předvídatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
19.11.20 18:12
@g.sandova píše:
Jasneeeee, ta profilová je moje dvojce. Jinak jsem dle Klopy popisu

Tak to jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.11.20 18:21
@migmina píše:
Asi umi lepe kourit tot vse :think: viz priklad hokejistu a jejich,,partnerek" ho.vno umi, hlavne drzet hubu a mit povoleny kohoutek prasuli. Jedna tuctova cuchta vedle druhy viz.nasi hokejisti a fotbalisti :D

Fakt jsi pobavila. Jako že ženský v kanceláři u compu s upraveným excelem umí toho víc, než přítelkyně hokejistů a fotbalistů? Jsou to stejný cuchty, tomu věř. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
19.11.20 18:37

Co zlatokopky, ale zlatokopové, to je teprve třída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
19.11.20 18:41
@samá práce píše:
Fakt jsi pobavila. Jako že ženský v kanceláři u compu s upraveným excelem umí toho víc, než přítelkyně hokejistů a fotbalistů? Jsou to stejný cuchty, tomu věř. ;) :lol:

Umi narozdil od tuctovek makat. Za to cuchty hokejovy vyvalovat perdel a hulit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.11.20 18:43
@Zumpa píše:
Co zlatokopky, ale zlatokopové, to je teprve třída.

Jo, to říkám tomu svymu. Kdyby všichni věděli, proč on se mnou je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
19.11.20 18:47
@Pavlik Morozov píše:
Hlavne se neserou do konicku, kamaradu a jinych zenskych. Nesnazi se ovladat.

To mi připadá jako klišé. Ale tak když někomu nevadí, že taková jde hlavně po jeho penězích a pokud dojde k rozvodu, tak ho oškube, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí