Proč nekojím?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Řekni to normálně. On někdo prostě nemá nejvyšší metu stran mateřství protlačit otvorem velkým jako citron hlavu velikosti pomela a následně kojit
. Každá dle svého
.
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
normálněDobrý den, jmenuji se Martinka a nechci kojit, pokud mě budete nutit tak vás všechny podřežu, no a vytáhni z kabelky kudlu aby ti to veřili
Trhavina na těle bude účinnější ![]()
- Citovat
- Upravit
@tamata píše:
však tvoji drobečkové musí mít asi pořádnej hlad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
normálněDobrý den, jmenuji se Martinka a nechci kojit, pokud mě budete nutit tak vás všechny podřežu, no a vytáhni z kabelky kudlu aby ti to veřili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník píše:tak jo zkusím to tak:-)) jak jsem psala z porodky nemám vůbec nervy, pošlu je tam z fleku do prdelky, rodina i okolí to ví, tam nemám problém to říct že kojit nechci ale ta moje gyndařka nevím u ní jsem jak magor, stydím se jí něco říct a nevím jak začít nevím proč zrovna u ní mám takový problém
jéžiši, tak frndu ji ukazuješ, a mluvit se stydíš
ty jsi teda případ. Tak ji napiš dopis a nenápadně ji ho polož na stůl až budeš odcházet
![]()
- Citovat
- Upravit
@K-Black píše:
jéžiši, tak frndu ji ukazuješ, a mluvit se stydíšty jsi teda případ. Tak ji napiš dopis a nenápadně ji ho polož na stůl až budeš odcházet
![]()
no vystihla jsi to přesně:-)) pipku nemám problém ale mluvit jo, zvlášť o kozách, já už s ní kojení jednou kdysi probírala a byla fajn, měla rozumné názory ale teď nevím jak začít, jsem případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník kdy jdeš na kontrolu? Já abych ti držela palce, jo?
nebo udělej to nejhorší co můžeš začni se v porodce pokoušet kojit aby byl klid a pak se doma na to vyprdni a chytni do prsu zánět
To jsem taky zvažovala kdyby to neklaplo že to jako zkusím ale to byl pak mazec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo jak psala @K-Black tak to dej písemně, nebo jí to pošli poštou
Mě to taky bylo blbý byla jsem jako exot ale ten klid za to stál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slivovicka Prostě jsem přestala kojit
Prsa byla samozřejmě dost nalitá tak jsme jen lehce odstříkla ve sprše do úlevy.. Trošku se mi dělala v levém prsu zatvrdlima tak jsme ji 2× denně ve sprše rozmasírovala a pak už ani neodstříkávala
A moc jsme nepila.. Po pár dnech začalo mléko ubývat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:
a pak se konečně probral a zjistil, že chce jíst
no 300g za tyden bych rekla ze bylo hodne
. Takze nevim kde byl ten problem…protoze jako po 30minutach kojit muj sen nebyl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spinisek píše:
Maminky,pokud Vám to není proti srsti a podělíte se, se mnou o Váš příběh budu ráda.
Já tedy kojím. Žiji v zahraničí a tady kojí všechny maminky s výjimkou těch, které to mají z nějakého důvodu zakázané.
V ČR vidím hrozně moc maminek, které nekojí, a nechápu to.Jak říkám, pokud Vám to není proti srsti a chcete se, se mnou podělit o svůj příběh, budu ráda.
Zda jste prostě nechtěly…?
Snažím se to pochopit
Nebo jste chtěly a nešlo to..? Jaké jste dostaly v porodnici informace..? Jaký byl vlastně Váš porod..? A co jste pro záchranu kojení podnikly..?a za příběhy budu moc ráda!
První dítě jsem kojila 5 týdnů. Od třetího dne, kdy se probrala z porodní únavy, mi začal kolotoč kojení, odsávání a dokrmování. Spala jsem trhaně max. hodinu denně a dcera pořád plakala hlady. Nakonec jsem to nevydržela, koupila Bebu a od té doby nám bylo oběma dobře.
Druhé dítě jsem kojila 5 týdnů. Mléka bylo dost, malý i celkem dobře pil, i když jsem musela vyzkoušet hafo kloboučků, dva týdny jsem ve dne v noci odsávala půjčenou odsávačkou z nemocnice za nehorázný peníze. Jenže měl reflux a vyzvracel i to, co nesnědl. Spala jsem opět max. dvě hodiny denně, dítě křičelo, druhé dítě mě prosilo o jídlo, protože jsem buď kojila, nebo odsávala, manžel chodil do práce. Začala jsem dávat Nutriton před kojením, jenže po něm už se mu nechtělo pít, tak to vše trvalo ještě dýl. Nakonec jsem to vzdala, protože už jsme tu brečeli všichni a mléka bylo čím dál míň. Už jsem na to neměla nervy. Rozhodla jsem se držet rovnice spokojená matka = spokojené dítě a taky to to tak je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
@Kalla1412ahoj, už nám ty děti vyrostly co
horzný, dyt je to chvilka…ted jdu do druhého kola, rink volný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
normálně
Dobrý den, jmenuji se Martinka a nechci kojit, pokud mě budete nutit tak vás všechny podřežu, no a vytáhni z kabelky kudlu aby ti to veřili