Proč se sbírají víčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
2.9.15 15:06
@Krrysa píše:
@jakanas myslím, že o bolavých zádech maminky je to úplně na posledním místě..a teda samozřejmě černý na bílým to nikde nebude, ale zrovna ve zdravotnictví tečou prachy i oknem na totální kraviny a do kapes zlodějům, a le děcko nemůže mít ani el. vozík…

jako na něčem se neskutečně šetří a někde se plýtvá a krade a uplácí. Ale to ani jeden z nás nedokáže změnit.
Sbírky jsou na nadstandardní zdravotnické nebo rehabilitační pomůcky. Ta naše sbírka je prostě na polohovací postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27664
2.9.15 15:28

@-Evka- přesně nevím, ale asi to vykupují ve sběrně, já jen vím, že je taky sbírají takže jim je dávám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27664
2.9.15 15:32

@jakanas přesně tak je to na nadstandartní péči, u nás je to na lázně, dítě a sourozenec lázně dostane proplacené od státu, ale matka a doprovod už ne a to navíc jen 1× ročně a aby to mělo účinek tak musí jezdit 2× ročně a to už si platí sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.9.15 15:38

@jakanas jasně, spíš jsem to myslela tak, že povětšinou rodiny s postiženým dítkem fakt živoří…
byla jsem s malou přes tejden v motole a už tam člověk dostal školu toho, jak vyhodit peníze oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.9.15 17:01
@jakanas píše:
Mě to nic nestojí, kluci z toho mají radost a po ukončení lonské sbírky se takto vybralo přes 200 000kč a to už je balík co někomu dokáže pomoct.

TYJO, tolik jste vybrali??? účastnil ses toho? jakým způsobem se to sváželo takové množství??? pokud jste měli dobrou cenu víček (8kc/kg), tak mi to vychází na 25 TUN (ttttyyyyvodoooo) víček.
opravdu by mě zajímala organizace takové obrovské akce a taky propočty. (cena paliva na svoz apod.)
 DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.9.15 17:05
@ka2ka píše:
@budi 5l víček od piva je přesně 2kg, nevím za kolik se vykupují pivní víčka

DÍKY, zajímavá informace.
takže na vybrání výše uvedených 200.000,–Kč to dělá 62m3 (62 KUBÍKŮ!!!) víček. To je síla… představuju si převoz 62 těch bílých velkých nádob v kleci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
2.9.15 17:32

@budi nevím kdo to organizoval ale jen ve školece se vybralo každý týden okolo 150L víček v jednom oddělení.
Takže 2400L měsíčně jen v naší školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
21.12.19 20:36

Má prosím někdo zkušenosti s výkupem víček?

• Citovat
  • Upravit
517
21.12.19 23:23

Popravdě už se to asi nedělá..nevyplatí se to.
Kdysi se plast vykupoval, teď už se za něj platí - bohužel i za papír. Tzn. kdysi vám ve výkupně/sběrném dvoře za plast/papír platili, teď za něj platíte vy + nějaká doprava, pokud je toho moc. Takže se nic nevydělá… naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
22.12.19 00:35
@jiti81 píše:
Popravdě už se to asi nedělá..nevyplatí se to.
Kdysi se plast vykupoval, teď už se za něj platí - bohužel i za papír. Tzn. kdysi vám ve výkupně/sběrném dvoře za plast/papír platili, teď za něj platíte vy + nějaká doprava, pokud je toho moc. Takže se nic nevydělá… naopak.

Dělá. Tady u nás se sbírají víčka stále, přímo na určité děti /dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová