Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
19.4.18 10:52
@barrbucha píše:
@Detsa třeba normálně děkuje, akorát byla sama možná nervózní a prostě to neřekla, to bych neviděla tak katasrofálně. Já když jsem psychicky zahlcena taky zapomínám na „slušné“ vychování… Když mě manžel žádal o ruku, čuměla jsem na prstýnek, usmívala se jak retard, nasadila si ho a manžel furt čekal na odpověď a já nic :mrgreen: až znovu promluvil a zeptal se tak mi to došlo :mrgreen: nebo mi doveze kytku a já řeknu jeeee, nachystám ji do vázy a pak skoro za půl dne mi dojde, že jsem nepoděkovala a jdu to napravit :mrgreen: třeba je taky telisko a ne neslušná ;)

přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.4.18 11:36
@Detsa píše:
Vím, jak to myslíš a znám to. Tvoje případy tam často nemusi byt slova, poznás z reakcí, oči, úsměvu a to třeba me stačí k radosti, aniž by něco rekla. Ale zrovna u ní… podle jejiho chovani ji to spis prislo normalni. Nektere veci prectes z toho cloveka. Tim, jak to považovala za automatické, ze platí muž, tak ji to možná ani nedošlo. A příležitosti měla víc mimochodem (víc plateb). Ani jednou :nevim:

Takže jsi vlastně vykryl kulku. Můžeš být rád. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.4.18 12:20
@Detsa píše:
Vím, jak to myslíš a znám to. Tvoje případy tam často nemusi byt slova, poznás z reakcí, oči, úsměvu a to třeba me stačí k radosti, aniž by něco rekla. Ale zrovna u ní… podle jejiho chovani ji to spis prislo normalni. Nektere veci prectes z toho cloveka. Tim, jak to považovala za automatické, ze platí muž, tak ji to možná ani nedošlo. A příležitosti měla víc mimochodem (víc plateb). Ani jednou :nevim:

Tak nejpozději při třetí už si měl hlásit, že sis dneska nevzal tolik a jestli by to mohla cvaknout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Některý kámošky, co prošly seznamkou tvrdí, že dost chlapáků tohle dělá rovnou u té platby první. Holt emancipaci nezastavíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148118
19.4.18 12:35
@Emimin7 píše:
Takže jsi vlastně vykryl kulku. Můžeš být rád. :pankac:
Řekla bych ze vykryl obě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
19.4.18 15:32

@Detsa manžel ti vzkazuje že nemáš na první rande zvát někam na kafe, ale prostě jen někam na procházku…mě taky poprvé vzal můj na procházku k řece, seděli jsme na lavce povídali si a až jsme oba, teda spíš on, já moc ne, cítil že by to šlo, další už bylo rande někde v reštice.

• Citovat
  • Upravit
barrbucha
19.4.18 15:34
@Detsa píše:

Tak to je fakt divný. Taková vyžírka, nebo muchy sežerte mě. No ale zas si nehledej moc akční a hyperaktivní :mrgreen: abys nebyl nešťastný jako můj muž ze mě :mrgreen: dřív říkal že jsem veselá a aktivní, teď jsem prej workoholický maggor k neutahání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2206
19.4.18 17:53

Me by urval leda na pivo a párek. Procházka potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121999
19.4.18 19:15
@Detsa píše:
Jj taky chodím na procházky někdy. Někdy i oboje, když se nám chce :)

A na pivko? Je tam krásně, jen skládat básně. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121999
19.4.18 20:35
@Detsa píše:
Ne-e na rande jsem nebyl na pivě. Na to nezvu a tuším, že všecky ty, s kterýma jsem se sešel v poslední době pivo nepily, pokud mě paměť neklame :think:. Počasí je úžasný 8).

Tak na vínko? Alespon bude povolnější. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.4.18 20:49

Jste měli starost, co s tolika muffinama.. zbylo mi jich 8 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barrbucha
19.4.18 21:13

@Detsa mám kamaráda se kterým jsem chodila asi 14 dní. Prostě si moc rozumíme jako kamarádi ale nikdy jako partneři, byl nám i na svatbě, navštěvujeme se atd… Úplně mi ho připomínáš, taky chodil furt na nějaký rande, celé ty roky, ba podzim si našel holku a když nám ji představil polil mě pot. Byla jsem to já 8o sice jiné vlasy, postavu…ale uvnitř jsem to druhá já, jsou teď spolu a plánují budoucnost. Nemáš to taky nakonec nějak tak? Nehledáš někoho konkrétního? Koho už si měl rád a hledáš jakoby dvojníka? Že se v tom tak motáš?

• Citovat
  • Upravit
5283
19.4.18 22:42

Ahojky lidicky :-). Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121999
19.4.18 22:48
@vertunka píše:
Ahojky lidicky :-). Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat :mrgreen:.

Vzdyt už jdu, mami. Jestli mě moje malá zase vzbudí ve 4, tak :cert: Gute Nacht, Spakojnoj noči, dobra noc, good night, buena /vista?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148118
19.4.18 22:49
@vertunka píše:
Ahojky lidicky :-). Tak proc nespite dnes? Ja bych napsala, ze kvuli diteti, ale nechci se opakovat :mrgreen:.

Opět nespím protože nespím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
19.4.18 22:49

@vertunka mně stále nedá spát zelená obluda z minecraftu.. ale už mi ji stačí jen sešít (ta nejhorší práce)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí