Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@joy.division.control píše:
Mam rovny draty, nedrzi, jak maj a brala bych vlnity, podle me min prace![]()
to mi řekni, jak rovný vlasy můžou nedržet? Rozčešu a mám rovné vlasy, kde je problém? ![]()
@Tamtama píše:
to mi řekni, jak rovný vlasy můžou nedržet? Rozčešu a mám rovné vlasy, kde je problém?
jsou zplihly ![]()
jsou zplihly
přiznávám, že nevím, co si pod tím představit ![]()
@Detsa píše:
Ten vlevo, takhle vypadám, když ráno vstanu a neupravím se. A ten vpravo, to mi přijde teda upřímně strašný na něm. Se ti líbí ten vpravo?
Mne teda prijde ponekud…zzenstile ![]()
@Tamtama píše:
přiznávám, že nevím, co si pod tím představit
Moc rovny, urousany… Me treba stve nulovy objem
Jsou priplacly a to mi neslusi, nedrzi to normalne bez prace, co chci ![]()
@Detsa píše:
Ten vlevo, takhle vypadám, když ráno vstanu a neupravím se. A ten vpravo, to mi přijde teda upřímně strašný na něm. Se ti líbí ten vpravo?
Jo? Tak ten vlevo se mi libi
To neupravuj a nech ![]()
Ja teda moc netrpim (si to uzivam), ale peněženka anoJak mi je 40+ (a to se fakt dost zlomilo s tim starnutim), tak musim pravidelne na kosmetiku a třebas ty kury, depilace a kor ultrazvukova spachtle není levna, pak tu mame vydaje za malovátka, ptz se rada moc maluju (tak velka spotřeba), hygienicky potřeby, ruzny mlika, masla, vody, odličovadla, peelingy, masky atd. atd. a to leze do penez. Parfem taky musim mit, pravidelne pedikúru, nehty, kadernici, taky se barvim. Jo a kvalitni spodni pradlo…A taky masaze si dopreju. Stejne mam ale pocit, ze toho delam ještě pro sebe malo
Ale jako potesi moc, když někdo rekne, ze vypadam mladsi, sluší mi to a nekdy, když je hodne dobrej den, tak, ze jsem omladla, ze jsem holcicka (ale to byva, když jsem mela předtím skvelej orgasmus
). Potrebovala bych mnohem vetsi prachy, ptz mmj. i cviceni je tez nakladny a momentalne mi na to nezbyva, vlastne ani cas
Fiha…taky mi uz bylo 40,ale tolik snahy a pece tedy nemam.
Ja si stejne myslim, ze to jde spis zevnitr, jak se clovek stravuje, jestli dost spi, nema stres, sportuje…moc se malovat asi nebudu nikdy, nebavi me to a navic si mi prijde, ze pak vypadam jak cikanka…brzo chytnu barvu od slunka, vlnity vlasy, a myslim, ze jsem spis takovy prirozeny typ, ze i malo barev na me vypada az prilis ![]()
@Tamtama píše:
Holky, vy máte všechny rovné vlasy, co? Protože já mám vlnité a nikdy nedrží tak, jak ukazuje internet na obrázcích. Je to za trest.
Já…mám prostě vlasy ![]()
@Lenka_Hal píše:
Fiha…taky mi uz bylo 40,ale tolik snahy a pece tedy nemam.Ja si stejne myslim, ze to jde spis zevnitr, jak se clovek stravuje, jestli dost spi, nema stres, sportuje…moc se malovat asi nebudu nikdy, nebavi me to a navic si mi prijde, ze pak vypadam jak cikanka…brzo chytnu barvu od slunka, vlnity vlasy, a myslim, ze jsem spis takovy prirozeny typ, ze i malo barev na me vypada az prilis
To je dobry, ja si uz dřív rikala u tebe, fiha, nemam ani zdaleka tolik snahy (ba téměř nulovou) se cvicenim a sportovanim (navíc jsem leva) jako ona a nedokazu tak o sebe pecovat
Jo, mas pravdu, jde to zevnitř, ale to, ze delam, co chci (zrovna toto) pak taky pomaha, ze nitro je v pohode. Moc teda nespim, stresuju se a zdrave jim tak napul. Ze se nemaluješ, no a co, mas to jinak a jses sportovni typ a prirozene hezka
, me to bavi cely zivot a kdybych se nemalovala, tak jsem jak mrtvola, coz je horsi nez cikanka, nejsem prirozeny typ
![]()
@Detsa píše:
Nojo ale ber v úvahu, že vypadám úplně jinak, než ten chlap
Tak blba zas nejsem
![]()
@Detsa píše:
Já když to nosil delší, tak jsem používal naopak přípravky, který to zplihnou. No stejně to nepomáhalo. Jsem přemýšlel, že si tam dám trochu oleje vždycky
Este, ze nebydlime spolu
Jeden by rovnal a druhej tupiroval ![]()
To je dobry, ja si uz dřív rikala u tebe, fiha, nemam ani zdaleka tolik snahy (ba téměř nulovou) se cvicenim a sportovanim (navíc jsem leva) jako ona a nedokazu tak o sebe pecovat![]()
Jo, mas pravdu, jde to zevnitř, ale to, ze delam, co chci (zrovna toto) pak taky pomaha, ze nitro je v pohode. Moc teda nespim, stresuju se a zdrave jim tak napul. Ze se nemaluješ, no a co, mas to jinak a jses sportovni typ a prirozene hezka
, me to bavi cely zivot a kdybych se nemalovala, tak jsem jak mrtvola, coz je horsi nez cikanka, nejsem prirozeny typ
![]()
To je z nouze ctnost
, sportuju od mala (sportovni trida) a telo je uz regulerne zavisle, to jezeni jde s tim, ono se pak hned hur bezi, kdyz se pred tim „prasilo“…
Sak jo, jsou holky, co kdyz se dost namaluji a umi to, tak jim to desne sekne…si rikam, ze aspon usetrim ![]()
Ja teda moc netrpim (si to uzivam), ale peněženka ano
Jak mi je 40+ (a to se fakt dost zlomilo s tim starnutim), tak musim pravidelne na kosmetiku a třebas ty kury, depilace a kor ultrazvukova spachtle není levna, pak tu mame vydaje za malovátka, ptz se rada moc maluju (tak velka spotřeba), hygienicky potřeby, ruzny mlika, masla, vody, odličovadla, peelingy, masky atd. atd. a to leze do penez. Parfem taky musim mit, pravidelne pedikúru, nehty, kadernici, taky se barvim. Jo a kvalitni spodni pradlo…A taky masaze si dopreju. Stejne mam ale pocit, ze toho delam ještě pro sebe malo
Ale jako potesi moc, když někdo rekne, ze vypadam mladsi, sluší mi to a nekdy, když je hodne dobrej den, tak, ze jsem omladla, ze jsem holcicka (ale to byva, když jsem mela předtím skvelej orgasmus
). Potrebovala bych mnohem vetsi prachy, ptz mmj. i cviceni je tez nakladny a momentalne mi na to nezbyva, vlastne ani cas