Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@debra.morgan píše:
@Detsa je to tam! Bc. Debra Morgan, bylo to totalne easy, potizista odesel, tak to pomohlo
@Detsa píše:
Hlavně to nedělat 3 dny vkuse. Mluvím o mých nedávných zkušenostech
Jo tak to taky znam, nekdy dodelavam i ctyri pet dni, zalezi jak se stiha nebo ne. To je potom na palici a jsem vyrizena na dalsi dny
. Ale je to jen obcas, kdyby to bylo porad, tak by to bylo na palici. Nastesti je to jen narazove.
@vertunka píše:
@debra.morgan jaj. To by me stvalo, ze to udelaji vsichni - i ten kdo se na to vykaslal a neucil se…
hele v pohode, my se neucili moc nikdo… ono statnice jsou u nas tresnicka na dortu, zkousky behem semestru byly 10000 násobně těžší, a dela to sito studentu perfektne, statnice jsou jen o prezentaci bakalarske práce, otázky k ní - takze pokud jsi práci dělala sama, tak to mas jisty… my do komise letos vyfasovali jednoho potizistu, z toho jsem byla nervozni a mela strach, ve finale tam byl jen na zacatku dne a na zaveru… uprime kdybych tusila, jak to dnes bude probihat, neucila bych se vůbec.
@Detsa píše:
Nie furt jsem tam nebyl. A furt nic necítím
Jsi hloupej. Promin, ale je to tak. Mel jsi tam uz davno byt. Co je prednejsi nez zdravi? ![]()
@Detsa píše:
Nie furt jsem tam nebyl. A furt nic necítím
Opravdu, zajdi tam ![]()
@Detsa píše:
Objetí zdarma![]()
![]()
.
Dneska mi vážně hrabe
To beru a oplacim „jen tak“
![]()
@Detsa píše:
Objetí zdarma![]()
![]()
.
Dneska mi vážně hrabe
kocovinové obětí zdarma zpět
dneska objímám všechno a všechny ![]()
@Detsa píše:
Objetí zdarma![]()
![]()
.
Dneska mi vážně hrabe
Z toho si nic nedělej. Mě taky. A ještě jsem byl@Anna766 označen za cvoka.
![]()
Dobre rano vespolek. Ja taky posilam
a jedno spesl pro @Detsa
, ze sem na nej byla zla ![]()
@Detsa píše:![]()
… neodkladne záležitosti. Mě se ta rýma zas vrátila. Tak se uvidí
Doktor ti řekne co a jak, ale já měl alerickou reakci na sinice či co a můj čich od té doby nic moc. Někdy se to hodí, třeba při přebalování posranejch mimin. ![]()
@mrav píše:
Z toho si nic nedělej. Mě taky. A ještě jsem byl@Anna766 označen za cvoka.![]()
![]()
![]()
![]()
Protože jseš a ještě je to nakažlivý,chytneme to postupně od tebe všichni. ![]()
@KalamityJohn píše:
Doktor ti řekne co a jak, ale já měl alerickou reakci na sinice či co a můj čich od té doby nic moc. Někdy se to hodí, třeba při přebalování posranejch mimin.
A při sbírání psích tentonoc ![]()
@Anna766 píše:
A při sbírání psích tentonoc
nebo když pes hodí šavli, to je asi nejhorší smrad