Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
S těma vosama: Anička je vyloženě nesnáší, když letí kolem nějaká, hned začne křičet. A to jí žádná ještě nepíchla. Nejhorší je, že křičí, když vidí všechen létající hmyz, tedy i mouchu. Vždycky začne křičet VOSA! VOSA! No a já z ní jednou zešílím. ![]()
@joy.division.control píše:
Je to hnusny, když to vleti na oblicej a nekde jsem cetla, ze za život ve spanku snime 8,5 pavouku
@Detsa píše:
Ježiši, takový informace vůbec nezjišťovat. Třeba si v tobě teď dělá sítě na případné mouchy, co sníš![]()
@Detsa píše:
Ji tim vlastně můžeš vydírat, když zlobí. Když to neuděláš, zavolám na tebe vosu
Ty jsi asi ještě neviděl dítě v období vzdoru. Někdy nepomáhá vůbec nic, jen počkat,až to přejde. Taky si to užiješ. Prostě zkouší,co může a my nastavujem hranice. ![]()
@Lenka_Hal píše:Nemusim vedet vsechno.....
Kamarad z Australie mi vykladal, ze tam zije pavouk, co je strasne velky a navic se rad stahuje do lidskych obydli. Jednou ho pry probudil, jak mu stal na obliceji…starsne se lekl, zabil ho, jenze hned potom objevil asi pry mamu, a ze tu musel umlatit telefonim seznamem. A ze se jich hnusi, tak ji chtel vysat, aby ji nemusel chytat, ale ze neprosla tou hadici, jak byla velka…
Hele, blížíme se k třístovce. Tak kdo bude vrchní vyvolávač? Třeba tu včera vůbec nebyla @Zkai, ale i profesor se nám tu toulal po jiných diskuzích.At to neprošvihnou a hlavně @vertunka jako matka celé diskuze.
@Detsa píše:
Změna tématu… taky Vám přijde hezčí, když byla silnější?Mě ty jej svaly přijdou dost asexuální teda
- pátá fotka je dost nehezká
OdkazPříspěvek upraven 23.06.18 v 14:39
Hmm, me je to nak jedno
ale kdyby byla muj typ, tak reknu silnejsi, me se proste libi baby „krev a mliko“ ![]()
@Detsa píše:
Má i takový nepěkný obličej po zhubnutí.
mne se nelibi tak jako tak ![]()
@Detsa píše:
Změna tématu… taky Vám přijde hezčí, když byla silnější?Mě ty jej svaly přijdou dost asexuální teda
Tak ja mam zase rada atleticke postavy, ale tohle je uz tak nejak prilis…neco v mezidobi by nebylo? ![]()
Nechapu, ze se to muze nekomu libit, mozna to v realu neni tak hrozne, ale na te petce je fakt jako chlap… ![]()
@Detsa píše:
Je krásná.Jako antická socha.
@Detsa píše:
Nevím. Svaly na ženách se mi nelíbí. Souhlasím s tím, že něco mezi tím by bylo nejlepší. Ale zase každé sluší něco jiného. Ideální postava je třeba jako máš ty
Hele, hele, at nemáš průs.
švih u @joy.division.control !!!
@mrav píše:
Hele, hele, at nemáš průs.švih u @joy.division.control !!!
Ale, @Detsa to myslel, jako ze mne slusi ta moje a treba @joy.division.control ta jeji a tak… ![]()