Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
29.6.18 20:55
@Anna766 píše:
Tamče teprve do školy starší půjde ne,jestli se nemýlím?

nemýlíš :mavam:
@Zkai vyvolávání nefunguje, protože chodím brzo spát, to vstávání v 5 mě jednou zabije.. :zed:

@Anna766 píše:
Má dva :pankac: Viktora a Richarda? :think:

Robina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 20:56

@Detsa! @Detsa! @Detsa! V novejch diskuzích je fotka! :mrgreen: a pindour to není!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148286
29.6.18 20:57
@Tamtama píše:

A jo,jsem věděla že to je něco od R. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 20:58
@Tamtama píše:

A dovolena bude? Jak to vůbec děláš s klukama? Já asi budu muset celej rok šetřit abych mladíka na prázdniny udala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20992
29.6.18 21:03
@Zkai píše:
Ve mě to zas evokuje Viktorka Žižkov.

We got the vector Victor, roger that, Roger.

Film Airplane :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.6.18 21:05
@Zkai píše:
A dovolena bude? Jak to vůbec děláš s klukama? Já asi budu muset celej rok šetřit abych mladíka na prázdniny udala.

dovolená bude v srpnu.. přes prázdniny budou chodit do školky, u babiček, vlastně máme spolu příští týden do čtvrtka a pak se všichni sejdeme až před odjezdem.. akorát nevím, kam je dám těch 14 dní na přelomu července/srpna, kdy je školka zavřená.. mladší asi bude u otce, ale staršího nemám kam upíchnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
29.6.18 21:08
@Zkai píše:
A dovolena bude? Jak to vůbec děláš s klukama? Já asi budu muset celej rok šetřit abych mladíka na prázdniny udala.

A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148286
29.6.18 21:10
@Tamtama píše:
dovolená bude v srpnu.. přes prázdniny budou chodit do školky, u babiček, vlastně máme spolu příští týden do čtvrtka a pak se všichni sejdeme až před odjezdem.. akorát nevím, kam je dám těch 14 dní na přelomu července/srpna, kdy je školka zavřená.. mladší asi bude u otce, ale staršího nemám kam upíchnout..

Taky to nemáš jednoduchý.
Mám tu naši malou už druhý den.Do školky jde zase až v září.Ale sama jsem to chtěla ať jí holka do školky nedává jestli chce být malá se mnou.
Kupodivu a naprosto překvapivě :lol: chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148286
29.6.18 21:11
@mrav píše:
A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí… :mavam:

Věřím že to dáš :kytka: ted je práce dost,tedy aspoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:11
@Tamtama píše:

Jo ty to mas az takhle složitý :? U nás se teda údajně nějak školky střídají, která ma jak otevřeno, ale nevěřím tomu. To ti taky nezavidim. Me táta tahal do prace, ale na stavbě mi někde v rohu rozsypal par hmoždinek a já byla šťastná. To ti neklouzne no.

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:26
@mrav píše:
A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí… :mavam:

A ty mas dovolenou nebo si uplne skončil? Takže ty mas už jen dva měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.6.18 21:30

@mrav držím palce :hug:
@Anna766 co bych dala za hlídací babičku
@Zkai u nás se to taky střídá, ale těch 14 je prostě zavřeno všude.. a příští léto si ani nechci představovat, protože zkrátka netuším, kam udat dítě na 7 týdnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:32
@Tamtama píše:
@Zkai u nás se to taky střídá, ale těch 14 je prostě zavřeno všude.. a příští léto si ani nechci představovat, protože zkrátka netuším, kam udat dítě na 7 týdnů..

Příští léto hromadně poslem děti do Mariánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148286
29.6.18 21:38
@Tamtama píše:

Měla jsem jen jedinou babičku(ostatní prarodiče se nedožili vnoučat) a u té jsem byla s bratrem každé prázdniny s mezipřistáním na 2-3 týdny na táboře.
Teď jsem zase já jedinou babičkou své vnučce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:39

@Anna766 Ty mas vlastně bohaté zkušenosti, kam se strkají školáci? Me mela.měsíc mama a měsíc táta. Tata me teda nikomu nedával, mama me asi vnutila babičce, nejaky tábory taky byly, ale nevím jestli hned jako prvnacek. To fakt nejsou nějaký družiny od školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí