Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anna766 píše:
Tamče teprve do školy starší půjde ne,jestli se nemýlím?
nemýlíš ![]()
@Zkai vyvolávání nefunguje, protože chodím brzo spát, to vstávání v 5 mě jednou zabije.. ![]()
@Anna766 píše:
Má dvaViktora a Richarda?
Robina ![]()
@Detsa! @Detsa! @Detsa! V novejch diskuzích je fotka!
a pindour to není!! ![]()
@Tamtama píše:
Robina
A dovolena bude? Jak to vůbec děláš s klukama? Já asi budu muset celej rok šetřit abych mladíka na prázdniny udala.
@Zkai píše:
Ve mě to zas evokuje Viktorka Žižkov.
We got the vector Victor, roger that, Roger.
Film Airplane ![]()
@Zkai píše:
A dovolena bude? Jak to vůbec děláš s klukama? Já asi budu muset celej rok šetřit abych mladíka na prázdniny udala.
dovolená bude v srpnu.. přes prázdniny budou chodit do školky, u babiček, vlastně máme spolu příští týden do čtvrtka a pak se všichni sejdeme až před odjezdem.. akorát nevím, kam je dám těch 14 dní na přelomu července/srpna, kdy je školka zavřená.. mladší asi bude u otce, ale staršího nemám kam upíchnout..
@Zkai píše:
A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí… ![]()
@Tamtama píše:
dovolená bude v srpnu.. přes prázdniny budou chodit do školky, u babiček, vlastně máme spolu příští týden do čtvrtka a pak se všichni sejdeme až před odjezdem.. akorát nevím, kam je dám těch 14 dní na přelomu července/srpna, kdy je školka zavřená.. mladší asi bude u otce, ale staršího nemám kam upíchnout..
Taky to nemáš jednoduchý.
Mám tu naši malou už druhý den.Do školky jde zase až v září.Ale sama jsem to chtěla ať jí holka do školky nedává jestli chce být malá se mnou.
Kupodivu a naprosto překvapivě
chtěla.
@mrav píše:
A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí…
Věřím že to dáš
ted je práce dost,tedy aspoň u nás.
@Tamtama píše:
Jo ty to mas az takhle složitý
U nás se teda údajně nějak školky střídají, která ma jak otevřeno, ale nevěřím tomu. To ti taky nezavidim. Me táta tahal do prace, ale na stavbě mi někde v rohu rozsypal par hmoždinek a já byla šťastná. To ti neklouzne no.
.
@mrav píše:
A my pojedem za našima, akorát ještě nevím kdy. Pořád jen školka, práce, školka, práce. Konečně jsem dnes odevzdal ta nesmyslná lejstra. A do práce taky nevím, kam půjdu. Jen vím, že bych nechtěl jít tam, kde jsem skončil. No, mám vypracované životopisy, teď je rozeslat, snad se nějaká ta rybička na udičku chytí…
A ty mas dovolenou nebo si uplne skončil? Takže ty mas už jen dva měsíce ![]()
@mrav držím palce ![]()
@Anna766 co bych dala za hlídací babičku
@Zkai u nás se to taky střídá, ale těch 14 je prostě zavřeno všude.. a příští léto si ani nechci představovat, protože zkrátka netuším, kam udat dítě na 7 týdnů..
@Tamtama píše:
@mrav držím palce
@Zkai u nás se to taky střídá, ale těch 14 je prostě zavřeno všude.. a příští léto si ani nechci představovat, protože zkrátka netuším, kam udat dítě na 7 týdnů..
Příští léto hromadně poslem děti do Mariánek…
@Tamtama píše:
@mrav držím palce
Měla jsem jen jedinou babičku(ostatní prarodiče se nedožili vnoučat) a u té jsem byla s bratrem každé prázdniny s mezipřistáním na 2-3 týdny na táboře.
Teď jsem zase já jedinou babičkou své vnučce.
@Anna766 Ty mas vlastně bohaté zkušenosti, kam se strkají školáci? Me mela.měsíc mama a měsíc táta. Tata me teda nikomu nedával, mama me asi vnutila babičce, nejaky tábory taky byly, ale nevím jestli hned jako prvnacek. To fakt nejsou nějaký družiny od školy?