Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Prof. Farnsworth píše:
Já myslel náramkový. Cibule maj styl, ale musej se umět nosit, jinak člověk vypadá jako zbohatlickej rusák
Aha, to chlapeček nesnese. Ale mohla bych mu k tomu sehnat ještě klobouk s kančí štětkou, fajfku a případně plnovous. Ten byl v tesku za tři pětky.
A krabice od picy je nejlepší talíř.
@Prof. Farnsworth píše:
Taky tě, příteli, náhaněly holky ve školce? To byla doba, coFakt bych se někdy na čas do tý doby vrátil - dneska už bych si to dokázal užít a dokonce bych se i rád vodil za ruce a pusinkoval
To asi každého. A jedna nejmenovaná mi ještě ve třetí třídě ve škole stáhla trnky. Asi se chtěla podívat, co tam mám.
![]()
@mrav píše:
U nás byl Pohlrajch. Tak všude blázinec a my s Aničkou klasika - dětská hřiště a krmení kačenek. Ale jen v Bečvě. Nádržka byla plná turistů a Pohlrajcha. A zacpané cesty - auta stály na krajnici a všude policajti.+
Co tam dělal ten pán? Šel se nacpat frgálama? Hele jíte tam ty koláče jako běžně?
@mrav píše:
To asi každého. A jedna nejmenovaná mi ještě ve třetí třídě ve škole stáhla trnky. Asi se chtěla podívat, co tam mám.![]()
![]()
Co by za to teď člověk dal, co? ![]()
@Zkai píše:
Co tam dělal ten pán? Šel se nacpat frgálama? Hele jíte tam ty koláče jako běžně?
V muzeu jsou běžně k dostání. Taky je seženeš v pekárnách. ![]()
@mrav píše:
To asi každého. A jedna nejmenovaná mi ještě ve třetí třídě ve škole stáhla trnky. Asi se chtěla podívat, co tam mám.![]()
![]()
Hele, to mě ve školce holka rozbila o hlavu skleničku, ale takovou tu bytelnou. Jen nevím, jestli to bylo z lásky ![]()
@Zkai píše:
Aha, to chlapeček nesnese. Ale mohla bych mu k tomu sehnat ještě klobouk s kančí štětkou, fajfku a případně plnovous. Ten byl v tesku za tři pětky.A krabice od picy je nejlepší talíř.
A to půjde na karneval za krakonoše nebo za sudeťáka? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Co by za to teď člověk dal, co?
Schází to - ale nechci vypadat jak nymfoman.
![]()
@mrav píše:
V muzeu jsou běžně k dostání. Taky je seženeš v pekárnách.
Tje mi jasný, ale jestli se cpete kolacema každý ráno k snídani když už to mate jako krajový zvyk.
@Zkai píše:
Když se řekne frgál, tak se mi vybaví Comeback a to, že si mysleli že frgál je klobouk.
@Zkai píše:
Tje mi jasný, ale jestli se cpete kolacema každý ráno k snídani když už to mate jako krajový zvyk.
Už jsme jich přežraní. To si rasši dáme ucho kozákovo. A to jen někdy.
@Zkai píše:
A chlastaj k tomu slivovici, nebo to je jinde? ![]()
@mrav píše:
Už jsme jich přežraní. To si rasši dáme ucho kozákovo. A to jen někdy.
Kozák? To je nějakej sexuolog z televize, ne? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
A to půjde na karneval za krakonoše nebo za sudeťáka?
Traunterberk! Ono by to asi nikoho nerozhodilo. Myslím, ze se stále bojí, jestli neprijdu ve svém kostýmu spidermana co si občas oblekam v práci.
@Zkai píše:
Traunterberk! Ono by to asi nikoho nerozhodilo. Myslím, ze se stále bojí, jestli neprijdu ve svém kostýmu spidermana co si občas oblekam v práci.
Zkus Cat woman a chlapi si ho urvou ![]()