Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122063
24.8.18 08:22
@iriis píše:
Možná dík písním jste nad hladinou
Tóny vás nad vodou drží… :mavam:

No jo, někdy je toho hodně. Hlavně teď před nástupem dcerky do školky a mým nástupem do práce… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
24.8.18 08:51

Ahojky lidičky. Koukam, ze se to tu zase rozjelo :potlesk:. Az budu mit cas, doctu. Mame to ted nejaky hekticky. Chlap si vzal dovolenou a jezdime po vejletech. Byli jsme v Norimberku na delfínech, v Praze v Aquapalace apod. Takze uzivame posledni tydny prazdnin, nez vykopneme starsi do skolky.

Mimochodem chlapci jste se vratili z single lejdís?? Jakto?? 8o :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.8.18 09:57
@Detsa píše:
To mu nezávidím

a co přesně mu nezávidíš?
To,že možná máš ty mindrák ze své výšky ještě neznamená, že to musí tak mít i ostatní…
Detso, koukej se vzpamatovat!
Ubližuješ jen sám sobě .....tím netrestáš nikoho jiného, popřemýšlej o tom.
A fakt nejsi sám, kdo má potíže, spousta lidí se snaží překonat a překonávat potíže, o kterých se ti možná ani nezdá…
A tím tvé trable nechci zlehčovat, ale je to jen a jen na tobě, nikdo jiný to za tebe neudělá!
Myslím, že spoustu lidí by se ti snažilo podat pomocnou ruku, ale nemají křišťálovou kouli a říct si o pomoc není ostuda…
už tu je vícero lidí, co si všimli, že se něco děje…chvíli budou s tebou soucítit , nabízet pomoc, ale ne věčně.....a pak už jim to třeba i poleze na nervy…
Pochopim, když s tím nebudeš souhlasit, ale fakt je tě škoda… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
24.8.18 10:05

Čau! Dneska se řeší Detsa? …mě přijdeš furt stejnej..

U nás prší! Kytičky maj pitíčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
24.8.18 10:15
@Zkai píše: Čau! Dneska se řeší Detsa? …mě přijdeš furt stejnej..U nás prší! Kytičky maj pitíčko!

Mně se zdá,že má depku. Nechtěl jsem mu ani odepisovat,ale zdá se mi, že je nějaký nemocný. V každém případě se uzavírá do sebe - což není pro něj dobré.
Pošli nám ten déšť - u nás je zataženo, neprší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
24.8.18 10:19
@mrav píše:
Mně se zdá,že má depku. Nechtěl jsem mu ani odepisovat,ale zdá se mi, že je nějaký nemocný. V každém případě se uzavírá do sebe - což není pro něj dobré.
Pošli nám ten déšť - u nás je zataženo, neprší. :mavam:

Jestli ma Detsa nejakej zásadní problém, tak nejspíš ten samej co ty :*
Déšť dojde, už jsem ani nedoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
24.8.18 11:39
@Malaga píše:
a co přesně mu nezávidíš?
To,že možná máš ty mindrák ze své výšky ještě neznamená, že to musí tak mít i ostatní…
Detso, koukej se vzpamatovat!
Ubližuješ jen sám sobě .....tím netrestáš nikoho jiného, popřemýšlej o tom.
A fakt nejsi sám, kdo má potíže, spousta lidí se snaží překonat a překonávat potíže, o kterých se ti možná ani nezdá…
A tím tvé trable nechci zlehčovat, ale je to jen a jen na tobě, nikdo jiný to za tebe neudělá!
Myslím, že spoustu lidí by se ti snažilo podat pomocnou ruku, ale nemají křišťálovou kouli a říct si o pomoc není ostuda…
už tu je vícero lidí, co si všimli, že se něco děje…chvíli budou s tebou soucítit , nabízet pomoc, ale ne věčně.....a pak už jim to třeba i poleze na nervy…
Pochopim, když s tím nebudeš souhlasit, ale fakt je tě škoda… :hug:

Uplne presne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
24.8.18 12:49
@Tamtama píše:
Zdravím uprostřed pracovního týdne. :mavam: U nás je teď nějak veselo, dneska jsme opět měli hov.no za skříní a lahev vína na mě ze špajzu volá čím dál hlasitěji. A kluci ve školce měli při hře srážku s jednou malou holčičkou, ta to neustála a zlomila si ruku. Dneska spí u babičky, už mi psala, že to jsou neskuteční parchanti, oba dva. :zed:

Ahojky. Holka ty mas teda raubire 8o. A z babci si nic nedelej. Me bylo zase o vikendu receno, ze by starsi potrebovala poradne proplesknout. A kdyz jsem jim rekla (tchanovi a tete), ze si ji doma srovnam do late a ze oni ji rozmazlujou, tak jsem byla zase za matku herodesa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:29

170cm výška chlapa je sice míň, ale tyhle typy jsou zase hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:40
@Detsa píše:
Jakože si nemůžou dovolovat kvůli své výšce? To zní odsuzovačně :think:

Tos pochopil špatně. Měla jsem kamarády menšího vzrůstu a byly fakt zlatí. Takže je to o tom, že výška nerozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:44

@Detsa asi přitahuji hodný malý chlapy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:50

No vidíš! A ty máš kolik cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:51

A vlastně do jaké výšky je chlap považován za malého? :think: to mě fakt zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
24.8.18 16:52

No ale 170cm je např. vůči mně chlapisko. :dance:

Příspěvek upraven 24.08.18 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20936
24.8.18 16:53

Mrňaví kluci vždycky v posilovnách nejvíc pumpujou železo.

Hele, Detso, nezáleží na tom kolik měříš, záleží na tom, jestli jsi se sebou spokojenej. I dlouhán může mít mindrák a je to na něm poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí