Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tamtama píše:
my budem mít zítra svíčkovou, jestli teda zvednu pr.del a naložím maso..a k večeři jsem dělala lívance s ovesnými vločkami, kluci se olizovali až za ušima..
Jak nakládáš svíčkovou? Já to nikdy nedělal, ale zas na svíčkovou beru jelení hřbet a ten to nepotřebuje.
Svíčková byla dneska. V Tescu jsem v pondělí koupila kachnu v akci a furt je ještě v mrazáku. Vedle ní sedí štika. Jsem líná jak vepř.
@Prof. Farnsworth píše:
Koukni na net - já to mám taky z web stránek tesca - přemýšlím co zítra uvařit (a koupit). Nějaký tip?
Tak v letáku je koleno, Smíchov a čistič toalet. Co víc si přát..
@KalamityJohn dělám z vepřové pečeně, plátky masa do pekáče, zaházím nakrájenou mrkví, zaliju halali a nechám přes noc v lednici, pak normálně upeču
@Tamtama píše:
@KalamityJohn dělám z vepřové pečeně, plátky masa do pekáče, zaházím nakrájenou mrkví, zaliju halali a nechám přes noc v lednici, pak normálně upeču
aha, diky
@Zkai píše:
Tak v letáku je koleno, Smíchov a čistič toalet. Co víc si přát..
Myslíš že po konzumaci prvních dvou položek se bude hodit třetí, nebo ze všech tří udělat guláš? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Myslíš že po konzumaci prvních dvou položek se bude hodit třetí, nebo ze všech tří udělat guláš?
To je variabilní. Já se po koleni poseru určitě, mě by stačil čistič až na potom. Co si vymyslel na oběd?
@KalamityJohn @Return dragon vy si žerete kucí, ani jedno jsem nikdy nevařila. Cpu tam krávu, chlapeček má jíst červené maso. Ale svíčková je dobrá se vším.
@Zkai píše: Tak v letáku je koleno, Smíchov a čistič toalet. Co víc si přát..
tak rikajic,
all inclusive
@Return dragon píše:
Return dragon není kluk![]()
![]()
![]()
Ehm..
, pardon, hluboká omluva.
@Zkai píše:
To je variabilní. Já se po koleni poseru určitě, mě by stačil čistič až na potom. Co si vymyslel na oběd?
Ty woe, čistič - já už mám tak hodinu a půl natřený záchod wc kachnou. Dík z nakopnutí - já na to úplně zapomněl
Aby to šlo ještě smejt.
@Prof. Farnsworth píše:
Ty woe, čistič - já už mám tak hodinu a půl natřený záchod wc kachnou. Dík z nakopnutí - já na to úplně zapomnělAby to šlo ještě smejt.
Kachnu na pekáč!
@Prof. Farnsworth že ty si nakonec zase uvařil picu (zz) z krabice?
@Zkai píše:
@Prof. Farnsworth že ty si nakonec zase uvařil picu (zz) z krabice?
Ne, ale budu večer objednávat
Podle juniora jsem nejlepší kuchař na světě ![]()