Proč vám přijdou mé představy o manželství a sexu tak mimo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
25.5.20 13:50

Já bez statistiky nejdu ani nakoupit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14260
25.5.20 13:50
@Hanka1 píše:
Ale ona je urednice v Bruselu, teda v Lucemburku, jeji drivejsi a proflakly nick je @Kaliopa

Tak to je opravdu průšvih, teď ta norma určitě vznikne 8o

Třikrát týdně hodinová sestava podle Lady Dee :oops: - nám starším snad povolí Dolly Buster :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
25.5.20 13:52
@Josef_t píše:
Tak to je opravdu průšvih, teď ta norma určitě vznikne 8oTřikrát týdně hodinová sestava podle Lady Dee :oops: - nám starším snad povolí Dolly Buster :nevim:
Zachovejte paniku, on to Brusel vymyslí.
A na každého se dostane :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 13:54
@Nimie píše:
To tu ale nikdo netvrdil, to sis zas vymyslela ty :nevim:

No protože tvoje statistika mluví o celém trvání sexu a nejen o délce pohlavního styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14260
25.5.20 13:55
@Barbucha3 píše:
Soulož 9 minut: 10 bodů
Kazda další minuta +1 bod
Jakmile se ale dostanete nad 25 minut, za každou další minutu - 1 bod, protože už to je otravné a bolí to.
Misionář 5 bodů
Koníček 6 bodů
69 10 bodů
Anal - 6 bodů
Takhle nějak? 😃 🤔

Je takto by to asi mohlo být. Je ty minuty nevím, spíš počet kopulačních pohybů, aby se staříci neflákali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
25.5.20 13:56
@Nimie píše:
Fakt? 8o vždyť je ten tlak skoro nejslabší :nevim:

Ony jsou varianty té polohy, žena může dát muži nohy na ramena pro hluboký průnik například nebo jen na prsa, nebo se mění úhel podle toho, jak se muž nakloní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
25.5.20 13:57
@Nimie píše:
Fakt? 8o vždyť je ten tlak skoro nejslabší :nevim:

Jde o uhol stimulace a tlak na predni posevni stenu. Cetla jsem to vickrat, nejcastejsi poloha, v ktere dosahuji zeny orgazmus, je prave zatracovanej misionar a pak na konicka.

https://tn.nova.cz/…orgasmu.html

• Citovat
  • Upravit
3281
25.5.20 14:00
@My Melody píše:
Jde o uhol stimulace a tlak na predni posevni stenu. Cetla jsem to vickrat, nejcastejsi poloha, v ktere dosahuji zeny orgazmus, je prave zatracovanej misionar a pak na konicka.https://tn.nova.cz/…orgasmu.html

To vis, to je zde malo exoticke :) Já s tím ale souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 14:01
@izquierdo píše:
No protože tvoje statistika mluví o celém trvání sexu a nejen o délce pohlavního styku.

A to víš teda jak když sama přiznáš, že jsi zbytek nečetla? :nevim: (mimochodem délka sexu 33 vteřin… docela hustý no, máš zajímavé představy :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.5.20 14:02
@izquierdo píše:
Ony jsou varianty té polohy, žena může dát muži nohy na ramena pro hluboký průnik například nebo jen na prsa, nebo se mění úhel podle toho, jak se muž nakloní atd.

Což už není klasická misionářská poloha, ale ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
25.5.20 14:03
@bigl píše:
Určitě nechci zpochybňovat, že je Venetia kočka, i když jsem ji nikdy neviděla, ale mě teda fascinuje ten emiminovský svět.
Jestli je to pravda, co se tu šušká.
To jako fakt se tady tak mění někde pokoutně fota a nese se éterem, kdo je jaká kost a kdo jak vypadá, co je kdo zač a kdo s kým? :think:
No vidím, že ještě zdaleka nejsem stálice epipina :mrgreen: :nevim:

Nee, jen znam osobne nekoho, kdo zna osobne Venetii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42742
25.5.20 14:04
@Josef_t píše:
Já si myslím, že by jsi měla dělat úřednici v Bruselu a nejdřív vymyslet normu na sex.
Určit, co je a není sex, kdy začíná a končí. Vůbec třeba netuším jestli třeba po malé přestávce na vydechnutí se pokračuje v tom původním sexu nebo je to už nějaký nový sex.

Třeba by se to dalo pojmout jako v gymnastice a výsledná sestava by se mohl bodovat.
Pak by jsi ovšem riskovala, že sice třikrát týdně, ale bodové hodnocení nic moc :roll:

Možná to bude tak, že každý člověk je jiný a taky každý vztah je jiný.
Mění se lidi, mění se i vztahy a to co ti vyhovuje dnes může být zítra jinak, za deset let to už bude určitě jinak.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
25.5.20 14:06
@Nimie

Dědek = člověk v důchodovém věku nebo těsně před ;) myslím že si dokážeš spočítat jednoduchou matematikou, že člověk o 10 - 20 let starší než partnerka logicky do důchodu dojde o těch 10 - 20 let dřív ;) ale aby sis nemyslel, já fakt nemám nic proti vztahům s velkým věkovým rozdílem, občas to fakt stojí za to, ALE
a) tvrzení že by ženská měla mít staršího partnera, že to je nej, je na facku ;)
b) a z prostého pozorování vyplývá, že většina 16 - 18 letých děveček s 30tníkem není úplně to pravé ořechové a ve spoustě případů je účel relativně jasný… ne že by nebyly výjimky, ale ;)

Tudíž - já jí to fakt neberu. Ale na blbé tvrzení blbá reakce. Iz je troll nebo přinejmenším vnitřně slušně nevyrovnaná/nespokojená ženská, nesnažíme se tu vyřešit světový mír, máme tu z toho p*del ;)

To je přesně ono. To vnucování jediné možné pravdy. Zejména ta část, kde kdysi psala, že výhoda staršího partnera je v tom, že může ženě/dívce dát více po sexuální stránce (zkušenost) a je na něj větší spoleh a já nevím co všechno, zatímco s mladýma tohle nejde. Blbost.
K tomu, co jsi psala o starších mužích s mladšími partnerkami… za mě souhlas.

Příspěvek upraven 25.05.20 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42742
25.5.20 14:06
@Josef_t píše:
Tak to je opravdu průšvih, teď ta norma určitě vznikne 8oTřikrát týdně hodinová sestava podle Lady Dee :oops: - nám starším snad povolí Dolly Buster :nevim:

Hlasuji za Dolly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
25.5.20 14:07
@Dirndljager píše:
Nee, jen znam osobne nekoho, kdo zna osobne Venetii ;)

Ja ji taky videla a fakt je hezka, zdroj nelhal ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky