Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66807
18.10.14 19:44
@j.a.n.i1 píše:
@blecha72 Já v žádné takové představě nežiju… to jen ty mi to tu neustále podsouváš… A to samé to tedy není, stejné by to bylo, kdyby učitelce ten kulturák navrhl, že mu má zadarmo doučovat děti, naopak zajímavá exkurze může být zajímavá i pro tu učitelku a ti přestože při ní má na starosti ty děti.

Ubezpečuji vás, že lepší je kulturní zážitek i lyžovačka bez 30 puberťáků :mrgreen:
Edit: a prací učitele skutečně není jen vyučování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
18.10.14 19:45
@smoulinka71 píše:
No tak to si teďka schytáš. Obdivuji tě, že po tom, co se strhlo na mě, jsi ještě tohle napsala, já už tu svůj názor raději neprezentuji.

No jo, jim se nelíbilo, že nemáš s učením osobní zkušenost, takže nemůžeš srovnávat, co jsi nezažila. To víš, učitelé jsou taková sekta, to jsem zažila i v práci, že si vzájemně pořád stěžují, jak mají strašně moc práce a vzájemně se podporují v ukřivděnosti. Nabyla jsem dojmu, že většinu by nic jiného neuživilo, protože udělat cokoliv nad rámec běžných povinností je PROBLÉM, takže v soukromé sféře by si neškrtly. Proto trčí ve školství až do důchodu i když je to tam tak hrozné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.10.14 19:46

@blecha72 Nejen bez třiceti pubošů, dokonce i bez těch vlastních je to hned lepší. Ty jejich ztýrané obličeje totiž dovedou zkazit naprosto všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66807
18.10.14 19:48

@smoulinka71 Ano, píšete na diskuzi, že nikdo ve vašem okolí není rozvedený, že je to dáno příkladem rodiny. Pak z nás vylezlo, že tedy rozvedená jste. Tady jste nejřív pracovala do 18 h, pak z toho bylo 15. Pracujete jako zootechnik (staráte se o kuřátka), o stránku dál je z vás vysoce postavený THP pracovník, který vlastně se zvířaty do styku nepřichází…
Prostě i na anonymní diskuzi je lepší držet se jednoho příběhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66807
18.10.14 19:52
@ruzovasrnka píše:
No jo, jim se nelíbilo, že nemáš s učením osobní zkušenost, takže nemůžeš srovnávat, co jsi nezažila. To víš, učitelé jsou taková sekta, to jsem zažila i v práci, že si vzájemně pořád stěžují, jak mají strašně moc práce a vzájemně se podporují v ukřivděnosti. Nabyla jsem dojmu, že většinu by nic jiného neuživilo, protože udělat cokoliv nad rámec běžných povinností je PROBLÉM, takže v soukromé sféře by si neškrtly. Proto trčí ve školství až do důchodu i když je to tam tak hrozné ;)

Jako super, že se vám ve školství líbí, ale přece není třeba šmahem všechny učitele označit za neschopy, kteří by si v jiné profesi neškrtli. Stačí pročíst životopisy některých známých osobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.10.14 19:53
@blecha72 píše:
@smoulinka71 Ano, píšete na diskuzi, že nikdo ve vašem okolí není rozvedený, že je to dáno příkladem rodiny. Pak z nás vylezlo, že tedy rozvedená jste. Tady jste nejřív pracovala do 18 h, pak z toho bylo 15. Pracujete jako zootechnik (staráte se o kuřátka), o stránku dál je z vás vysoce postavený THP pracovník, který vlastně se zvířaty do styku nepřichází…

Mendacem memorem esse oportet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
18.10.14 19:56
@blecha72 píše:
Ubezpečuji vás, že lepší je kulturní zážitek i lyžovačka bez 30 puberťáků :mrgreen:
Edit: a prací učitele skutečně není jen vyučování.

A kde jsem psala, že je to s nima lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.10.14 20:00
@blecha72 píše:

Ty vůbec nevíš, co je to THP pracovník že, ani zootechnik, no já ti to vysvětlovat nebudu a myslela jsem v mém okolí, že se nikdo nerozvedl z důvodu nevěry a já se z důvody nevěry po 21 letech nerozvedla. Ale tobě nemá cenu cokoliv vysvětlovat, ty si budeš mlet pořád tu svoji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
66807
18.10.14 20:01

@j.a.n.i1 Učitel se vážně při mimoškolních aktivitách něco přiučí- nová sprostá slova, jak se poskytuje první pomoc, že příště má vzít víc papírových kapesníků, zkontrolovat že všichni jsou vyčuraní, že vzadu neměl nechat ty zaryté kuřáky, že si měl vzít špunty do uší, aby mohl alespoň předstírat, že neslyší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.10.14 20:02
@ruzovasrnka píše:
No jo, jim se nelíbilo, že nemáš s učením osobní zkušenost, takže nemůžeš srovnávat, co jsi nezažila. To víš, učitelé jsou taková sekta, to jsem zažila i v práci, že si vzájemně pořád stěžují, jak mají strašně moc práce a vzájemně se podporují v ukřivděnosti. Nabyla jsem dojmu, že většinu by nic jiného neuživilo, protože udělat cokoliv nad rámec běžných povinností je PROBLÉM, takže v soukromé sféře by si neškrtly. Proto trčí ve školství až do důchodu i když je to tam tak hrozné ;)

No na tebe si nikdo nedovolí, asi právě proto, že to srovnání máš. :)

• Citovat
  • Upravit
66807
18.10.14 20:03
@smoulinka71 píše:
Ty vůbec nevíš, co je to THP pracovník že, ani zootechnik, no já ti to vysvětlovat nebudu a myslela jsem v mém okolí, že se nikdo nerozvedl z důvodu nevěry a já se z důvody nevěry po 21 letech nerozvedla. Ale tobě nemá cenu cokoliv vysvětlovat, ty si budeš mlet pořád tu svoji. :mavam:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 20:27

@ruzovasrnka
Nechápu, jak může učitel učit s pocitem, že to není žádná výzva a že nemá co zkazit. Vždyť pracuje s dětmi, ovlivňuje je, tam se toho dá sakra pokazit a na dětech se podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.10.14 20:29

@blecha72 Do výčtu toho, co se učitel při výuce i mimoškolních akcích přiučí, toho ještě hooodně chybí. (Pro ostatní - učitel nejsem.) Ale ještě byste ve škole mohli při přípravě na mimoškolní akce fasovat ze školní protidrogově preventivní soupravy detekční papírky na detekci THC ve slinách. Tím by se z vás stali THC pracovníci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 20:32

@smoulinka71
Kriminálka emimina.. :lol: tohle jsem nikdy nepobrala. Pro mě je to jen ta daná diskuze v danou chvíli, navíc se mi už několikrát stalo, že s jednou uživatelkou třeba někde nesouhlasím, v jiným tématu si naopak přizvukujeme. Tohle je takový prazvláštní, fakt nemám čas, ani náladu sledovat, co kdo kde kdy řekl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66807
18.10.14 20:33
@Camael píše:
@ruzovasrnka
Nechápu, jak může učitel učit s pocitem, že to není žádná výzva a že nemá co zkazit. Vždyť pracuje s dětmi, ovlivňuje je, tam se toho dá sakra pokazit a na dětech se podepsat.

To bude tím, že @ruzovasrnka učí na střední škole odborné předměty. Odpřednáší, děcka se buď naučí, nebo ne. To se fakt s prvním stupněm srovnávat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat