Pronájem bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6529
19.2.14 10:42

Já dávala inzerát na bazos a na sreality a pokaždé se mi někdo ozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
19.2.14 10:56

Já bych šla jedině s realitkou. bytů přes realitky je víc, odpadá mi práce a výdaje za právníka (smlouva). Realitce řeknu kdy můžu a ona mi pak dá harmonogram prohlídek. S přímými majiteli je to občas o nervy. Ta realitka to tak nějak umí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
19.2.14 10:56

Teda pokud bych to neměla vyloženě od známého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.14 09:17

Dobry den bydlim v pronajatem byte kde majitelka napsala ze najemne cinni 4878 ale po me chce abych platila 9000 bez elektriky aplynu a nechce mi to napsat aby nemusela pry platit velkou dan co mam delat chtela jsem si zazadat o prispevek na bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
3.4.14 09:19
@salinda píše:
Dobry den bydlim v pronajatem byte kde majitelka napsala ze najemne cinni 4878 ale po me chce abych platila 9000 bez elektriky aplynu a nechce mi to napsat aby nemusela pry platit velkou dan co mam delat chtela jsem si zazadat o prispevek na bydleni

Buď si to nechat napsat do smlouvy, nebo jít jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.4.14 09:24

@salinda vůbec bych jí na to nepřistoupila a šla jinam. Je to za prvé šmelo a za druhé s tímhle na příspěvek na bydlení nedosáhnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.14 10:43

Děkuji vám jsem hloupá rychle jsem projela smlouvu a viděla jsem tam 9000 tak jsem myslela že je to psáno jako nájem ale to byla psaná pouze kauce ještě horší je to že je to kamarádka jsem si teda myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.4.14 10:51

@salinda to je teda kamarádka… já mám pronajatý byt od kamarádky a to mi 2 tisíce slevila, papíry do puntíku v pořádku, teď mi dovolila si napsat TP do bytu a pomůže mi získat příspěvek na bydlení (ona tu má TP taky a paní na úřadě mi tvrdí, že nesmím příspěvek pobírat, i když to jde a kamarádka se poradí s právníkem jak na to). Já bych se jí na takový bydlení vyprdla. Jen šmelí co to jde. Na tobě i na finančáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
3.4.14 11:40

Nezájem, ve smlouvě mám tuto sumu a tu budu platit… jestli se jí to nelíbí tak ukončete nájem dohodou a běžte jinam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.14 11:41

Taky si rikam dnes uz jsem koukala po inzeratech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.4.14 11:41

@geilens nebo přepsat smlouvu na těch 9 tisíc aby to bylo ofiko a pokud chce zakladatelka pobírat příspěvek. Ale majitelka se chce vyhnout daním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
3.4.14 11:42

@mejdylko Jasně, ale určitě bych jí nedala peníze, které nemám ve smlouvě, tudíž na ně nedostane ani doklad :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
3.4.14 11:43

@geilens to je jasný… proto bych se sbalila a nazdar pokud se jí to nelíbí. To je dobrý šméčko, brát o 5 litru víc za jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
3.4.14 11:56

To je hrůza, jak jsou někteří vyčůraní, já bych asi hledala jiné bydlení, kamarádka nekamarádka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.4.14 12:01
@salinda píše:

No tak jí navrhni, že ty daně za ni zaplatíš, tj zvýší ti nájem o 15%, tzn budeš jí platit 10 588 a napíše ti to i do smlouvy. Ona zaplatí daně, přijde si na svých 9 tisíc a papíry budete mít v pořádku obě. Jako ona kvůli tobě riskuje pokutu, abys mohla mít nižší nájem a ty ještě držkuješ. :roll: To ty seš kámoška za všechny peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí